SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sürpriz Görüşme (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29620)

alpgok58 18.07.2010 20:11

Cevap: Sürpriz Görüşme

PARA VERMEMEK İÇİN R.DİLMEN,H.ŞÜKÜR.T.ÇOLAK GİBİ OYUNCULARA YÖNELİNDE HİÇ DEYİLSE VİZYON OLUŞSUN BİZİMLE DALGAMI GEÇİYORSUNUZ

savaş2 18.07.2010 20:51

Cevap: Süpriz Görüşme

[QUOTE=şarkışla 58;639783]:mad:

Burası SİVASSPOR taraftar sitesi:mad:.fenerlist-34 fb 58 :mad:gibi yazıların bu sitede yeri olmamalı:mad:.Arkadaş bir karar ver SİVASSPOR lumusun fb limisin.Esas konuya gelince yönetim yine formunda- bonservisi elinde beleş oyuncularla ilgilenmeye devam ediyor.Bunda şaşılacak birşey yok.Birkez daha yazıyorum Ank.Gücü Aydın Karabulutu serbest bıraktı başarılı bir sol kanat adamı[/QUOTE]

aydın karabulut super bir oyuncudur kaçırmıyalım genc hırslı bir futbolcdr*****************************************************************

şarkışla 58 18.07.2010 22:46

Cevap: Süpriz Görüşme

[QUOTE=savaş2;639858]aydın karabulut super bir oyuncudur kaçırmıyalım genc hırslı bir futbolcdr*****************************************************************[/QUOTE]

maalesef arkadaşım yeni öğrendim buca kapmış

şarkışla 58 18.07.2010 22:50

Bir futbolcunun yaşı özellikle defans bölgesinde o kadar da önemli değil ancak Bülent Korkmaz-müjdat-nezihi-uche-gökhan keskin-cüneyt tanman gibi adam olsun 40 yaşında olsun ama tolga bunlardan hiçbiri değil:mad:

yigido yakup 18.07.2010 23:05

madem bu kadar her önümüze geleni alacagiz bosa saga sola para vermeyin ben parasiz oynarim hatta üste parada veririm.

bazen bu transferler haberöeri komik oluyor insallah sadece yalandan ibarettir.

congarlim 19.07.2010 01:38

bu adamlari nerden buluyorlar 3 senede 9 takima gitmis iyi bir oyuncu olsa bu kadar gezermiydi lüntfen mecnun baskan genc oyuncu al. bu oyuncular bu is yürümez

yiğidogur60 19.07.2010 08:01

sadece yazık çok yazık! Allah için bırakın gidin. bankasyaya razıyım ben. hayatımızı zehir ettiniz. buca bile yeni çıkmış yerli yabancı kaç tane futbolcu aldı. bazı taraftarlara ve yönetime göre bu takım battı. bende sivassporda oynayabilirim. parada istemiyorum.hemen beni transfer edebilirler!!!!!!!!!!!!!!!!

umut585sivas 19.07.2010 08:45

bizde zaten 3 tane tolga varmurat sedat diallo bunlar aynı tip oyuncu bize biraz hızlı cabuk oyuncu lazım boş tranfer olur yazık

Sivaslibey 19.07.2010 08:51

[QUOTE=yigido yakup;639865]madem bu kadar her önümüze geleni alacagiz bosa saga sola para vermeyin ben parasiz oynarim hatta üste parada veririm.

bazen bu transferler haberöeri komik oluyor insallah sadece yalandan ibarettir.[/QUOTE]

Gardas iyi olur vallah, bende senin yedegin olurum. Fazla istemiyorum 2 maçtan birinde, hatta 3 maçtan birinde oynasam kendimi yirtatim 90 dakika formayi hak etmek için. Istiyorlarsa kalecilik bile olurum. Hatta bu kazama oyunculara bakilirsa yilin transferleri bile olabiliriz bence ;)

sivaslıadem 19.07.2010 11:16

tecrübeli isim almaya devam
büyük takımlarda oynamış birini almak tabii ki güzel
ama shaktardaki ve trabzondaki performansını sivasta sürdürebilir mi bilmiyom

ayrıca takımda genç oyuncu kalmadı
bu tecrübel oyuncular tecrübelerini kime aktaracak merak edyorum
mesut hocaya selamlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:56.