SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor - Bucaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30399)

ReFRaCToRY 21.10.2010 11:41

Cevap: Buca Maçını Kazanmamız Halinde Rahatlarız!!

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Arial Black"]Tabelacısın evert tabelaya bakmaktan başka bir iş bildiğin yok bir tabelacılılığın bir de kameracılılığın bitirdi bizi!!!![/FONT][/B][/COLOR]

mgulseven 21.10.2010 12:05

İnşallah.Tek duamız ( ZATEN İŞİMİZ DUAYA KALMIŞ BU FUTBOL ANLAYIŞIYLA )artık galip gelip puan almak istiyor SİVAS ve SİVASSPOR taraftarı.

Koru5858 21.10.2010 12:46

oooo hocam tum maclarda duyuyoruz bu lafları ama ıcraat yoq inş yenerızde bırazda olsa rahatlarız..

ogz58 21.10.2010 13:50

Cevap: Sivasspor - Bucaspor

gönül ister sivasım kazansın ama görünen köy kılavuz istemez.Berabere biter gibi geliyor bana.

50sekiz 21.10.2010 14:31

[B]Bucaspor Sivas'ta kampa girdi[/B]

İZMİR (CİHAN)- Yarın (22 Ekim) deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bucaspor, Sivas'ta kampa girdi. Saat 06.00 sularında tesislerden ayrılan Sarı-Lacivertli kafile, İstanbul üzerinden Sivas'a uçtu. Yorucu bir yolculuğun ardından öğle saatlerinde şehre varan İzmir temsilcisi, dinlenmeye çekildi.
Yarın saat 20.00'de oynayacağı Sivasspor maçının son çalışmasını bu akşam yapacak olan Bucaspor'da moraller üst seviyede. Sivas'a kazanmak için gittiklerini ifade eden Teknik Direktör Samet Aybaba, "Zor bir maç bizi bekliyor ama buradan mutlaka istediğimizi alarak ayrılacağız. Sakatlarımız var ancak sahaya 11 kişi çıkacağız ve forma vereceğim tüm futbolcularıma da güveniyorum." dedi.

Bucaspor'un 18 kişilik Sivasspor maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: Atilla, Zafer, Habib, İbrahim, Leko, Mendy, Tomas, Onur, Koray, Carlos, Sercan, Orhan, Musa, Dady, Serkan, Erkan, Ediz ve Ragıp.

titizyiğido 21.10.2010 15:34

mutlak galip gelmemiz gereken bi maç.................dönüm maçımız olacak..............

berduh 21.10.2010 15:39

Cevap: Buca bugün geliyor

[B]musa devre arasında es-es mi gideceksin?hani bülent gitti ya.ama gerçi o şöyle dedi. "hep biz kovulacak değiliz bir kezde ben ayrılayım dedim ayrıldım" dedi. belki seninde böyle bi şansın olsa sende ayrılıp hemen giderdin es es e[/B]

titizyiğido 21.10.2010 15:42

eğer lige tutunmak istiyosak bucayı mutlaka eli boş göndermeliyiz........aksi takdirde işimiz fazlasıyla zorlaşır............

Koru5858 21.10.2010 15:42

musa ya rakıp olursanda bu laflar solenırmı.....

eyupkocak 21.10.2010 15:46

bucayı yenecegiz inş. öyle hissediyorum ben ama mesut gitmeli benceee

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:00.