![]() |
Cevap: Çalımbay: Final maçımız
[QUOTE=migroArmis;665543]hocalığını taswip etmiyor olma düsüncesi benim sahsi fikrimdir..yanlıs ta olabilir bu düüncem...umarım yanlıstırda..rıza ıyı hoca olabılırse benım gözümde dahada büyür çünkü sahsını karakterinide sewerim...we hepsinden önemlisi hocalığı konusundaki dsüncelerimde insallah ben yanılıyorumdur..sivasspor arzu edilen yere gelsinde kim getirirse getirsin...saygılar...[/QUOTE]
eyvallah kardeşim geçen sezon bizim bursasporun şampiyon olup bu devranın dönmesini istediğimiz gibi sende SİVASSPOR daha iyi konumda olmasını hatta şampiyon olmasını istiyorsun düşüncen için sağol. hocaya gelince bi insanda her şeyden önce birazda şans olacak. ben rıza hocanın görev aldığı takımlarda biraz şansız olduğunu gördüm. önceki görev aldığı takımlarda kendi takımına transfer etmiş olduğu futbolcuların eski takımlarında dört dörtlük futbol oynayıp rıza hocanın takımında ise fos çıktıklarını gördüm.bu sefer aynı duruma düşmez inşallah.eğer rıza hoca bu şansızlığını kırarsa yapmış olduğu başarı su yüzüne çıkar ve bunu herkes görür. 17 haftada 1 galibiyet alan mesut bakkala gösterdiğimiz sabrı rıza hocaya gösterebilirsek eminim SİVASSPOR düzlüğe çıkacaktır. ayrıca bursalı kardeşim bursaspor ligde başarısını gösterdi ve şampiyonlar liginde başarılar diliyorum takımınıza.görüşlerin ve yorumların için benden de sana SAYGILAR..... |
Cevap: Çalımbay:Final maçımız
basari gelmesi icin mehmet yildizdan kurtulmamiz lazim
|
[QUOTE=Aydogan58;665641]kardes ,,,,
Bakkali vur öldür ama hakkini yeme.......... BÜLENT,,MUHSIN,Bakkal da geldigi zaman takviye sart ve transferler yapacagiz diyordu. ha Bakkal,, sunu iyi biliyorumki,en son hollanda kampindan sonra 3TANE TAKVIYE SART DEDI VE 2-3GÜN ICINDE YÖNETIMDEN ÖRT BAZ EDEREK SUSTURULUP KAPANDI. onun icin bu takima kim gelirse gelsin,,, YÖNETIM KESENIN AGAZINI ACMASSA, Riza hocanin dedikleri HAYAL BIZE, ve yardimcilari avrupada istedigi kadar bakar dururlar ve sonundada oradan 2nci-3ncü lig,,kirintilarini toplayip basimiza getirirler.[/QUOTE] Dogru.. yonetimin cebindeki akrepten kurtulmasi lazim.. tamam sivas zengin bir sehir degil.. ama yayin gelirleri ile iddiali kadrolar kurabiliyor artik anadolu takimlari.. bize iyice arayip tarayacak ucuza genc, yetenekli faydali isimleri bulacak bir de ekip lazim. Riza hoca bu acidan iyidir.. Turkiye'ye takimlarina faydali olan yabancilari cok ucuza kazandirdigi olmustur onceki takimlarinda.. ustelik altyapidan da pek cok gence sans vererek parlamalarini saglamistir.. Biraz yonetim keseyi acsa biraz Riza hoca dikkatli davransa simdikinden bir kac gomlek ustun kalitede bir kadro kurmamiz hayal degil. |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]BEN SİVASSPOR'UMUZUN BU MAÇI KAZANACAĞINA İNANIYORUM.
RIZA HOCAMIZA TAM DESTEK VERMELİYİZ.[/B][/COLOR][/FONT] |
[COLOR="Red"]Insallah Ibb yi yeneriz [/COLOR]
|
[QUOTE=sivaslihakan;665650]basari gelmesi icin mehmet yildizdan kurtulmamiz lazim[/QUOTE]
Mehmet Yildiz suan iyi olmaya bilir ama ben inaniyorum yine eski günlerini yakalayacaktir,biz ondan kurtulmaya bakmamamiz gerekir onu yine eski günlerine döndüre bilmek icin tekrardan Mehmet Yildizimizi takimimiza kazanmaliyiz diye düsünüyorum |
Cevap: Çalımbay: Final maçımız
[QUOTE=Bulut@ğlu;665648]eyvallah kardeşim geçen sezon bizim bursasporun şampiyon olup bu devranın dönmesini istediğimiz gibi sende SİVASSPOR daha iyi konumda olmasını hatta şampiyon olmasını istiyorsun düşüncen için sağol.
hocaya gelince bi insanda her şeyden önce birazda şans olacak. ben rıza hocanın görev aldığı takımlarda biraz şansız olduğunu gördüm. önceki görev aldığı takımlarda kendi takımına transfer etmiş olduğu futbolcuların eski takımlarında dört dörtlük futbol oynayıp rıza hocanın takımında ise fos çıktıklarını gördüm.bu sefer aynı duruma düşmez inşallah.eğer rıza hoca bu şansızlığını kırarsa yapmış olduğu başarı su yüzüne çıkar ve bunu herkes görür. 17 haftada 1 galibiyet alan mesut bakkala gösterdiğimiz sabrı rıza hocaya gösterebilirsek eminim SİVASSPOR düzlüğe çıkacaktır. ayrıca bursalı kardeşim bursaspor ligde başarısını gösterdi ve şampiyonlar liginde başarılar diliyorum takımınıza.görüşlerin ve yorumların için benden de sana SAYGILAR.....[/QUOTE] benim sivassporu destekleme yıllarım bizim şampiyonluğumuzdan daha oncesine dayanıyor.inanırmısın kendi taraftar sitemiz olan teksas a bile bu siteden sonra üye oldum..sivas beni oylesine umutlandırdıki benimle birlikte bütün bursanın gozü açıldı adeta..bursa kenti halkı kendine geldi ve şampiyon olduk..ALLAH bu sevgiyi ewwela sivasa daha sonra bütün anadoluya yaşatsın..bunun tarifi yok..onu anca yaşayarak gorebilirsin..sivas anadoluda bi silkinme yaptı ben sahsen anadoludaki her oluşumun altına imzamı attığım için sivasspor sempatikleşti gozümde..bunun akabinde sizin performansınız bizi şampiyon yapınca artık bir parçamızda sivaslı oldu diyebilirim..işin ilginç yanı yiğitlerin diyarı sivasla uzaktan yakından hiç bir bağlantım yok..bizim şampiyonluğumuz oldu bursda herkes bu yılda şampiyonluk istiyor ama ben sivası istiyorum..ve bunun için doğrusuyla yanlışıyla sanal alemde elimizden geleni bir taraftar olarak yapacağız sizlerle.. Hoca konusunda ben mesut bakkalı takdir eden biriyim rızayla kıyaslandığında bakkal daha ağır basıyor..nedenlerini bilmiyorum ama sivasta başarılı olamadı..rıza geldi inşallah senin dediğin gibi diğer yerlerde yapamadıklarını baba ocağında yaparama biliyorsun ki her şey hocaylada bitmiyor.ligde inan kotü takım yok..bu yıl artık sivas için bitti iyisi ktüsüyle bu yıl lige tutunmalı nümüzdeki yılda reform transferler ve ümit ettiğim tarftarla birlikte sivas zirwede olmalı..bu yıl sivas için zirwe anlamında bittiğine gore bize kapı açıldı yine:D şu sivas şampiyonluk maçını oynadığı gün yemin ederim sivasa gelip o statta bende olacağım............ |
ERMAN ” Benim maçım olacak”
İki sezon önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sivasspor'a transfer olan Erman Kılıç,yarınki maça ayrı konsantre oluyor.
Sivasspor'da henüz bekleneni veremeyen futbolculardan birisi olan Erman Kilic Pazar günü şans bulması halinde takımı için her şeyini ortaya koyacağını söyledi. SIVAS HÜRDOGAN |
erman ve akınla başlamasak bu mam bizim dir allahı izniile
|
bu maçı mutlaka almalıyız.taraftarlardan takıma ve hocaya destek vermelerini bekliyoruz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18. |