SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maç sonu açıklamaları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30560)

ccey 08.11.2010 08:22

Cevap: Maç sonu açıklamaları

Yazık çok yazık, ama en önemli eksik yönetimde bu kadroya güvenip adam gibi takviye yapılmadı, alınan lara bir bakın hepsi bir baltaya sap olamamış adamlar, defansın sorunu geçen yıldan kalma ancak alınan ivanovs bir bakın kademe diye bir şey yok bütütn ortalar gol, kaleyi tutupta gol olmayan pozisyon yok gibi, bizimde kaleyi tutan şutumuz yok gibi, bence mehmet, ıvanovs, ceyhun gibi futbolcuları bir süre dinlendirmek gerek 18 e almamak gerek ilk yarı bitene kadar, çünkü adamlar çölmüş daha da çökertmemek ve 2. yarı faydalanmak için bunu yapmak lazım

eyupkocak 08.11.2010 09:23

gerçektende taraftarı anlamak çok zor değil stadı gördük tıklım tıklım bu taraftara galibiyek yakışırdı ama olmadı
bu takımda ilk yapılması gereken güven ve oyuncularda istikrar sorunu belediye ne kedar iyi olursa olsun maçı biz verdikk

.meğer sivassporu ne kadar seviyormuşuz bugün daha iyi anladık bunu
.atsan atamıyosun satsan satamıyon
.memleket sevdası bu galiba:)
.bir galibiyet çok şey getirecek sivassporaumuza

Abdullah DuMaN 08.11.2010 11:24

[B]Çok üzücü bir maç ligin başından itibaren demir attık son üçe artık kaybetme lüksümüz yok ara transfere kadar az hata ile oynayıp kaliteli futbolcular alınmalı her mevkiiye[/B]

SIVAS58FOREVER 08.11.2010 11:53

[B]RIZA HOCA TAKIMDA DÖNEN FIRILDAĞI ÇÖZMÜŞE BENZİYOR[/B]

[B]GELİN RIZA HOCANIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARINI ANALİZ EDELİM[/B]

Rıza Hoca aslında ne söylemek istiyor? Rıza Hoca kelimelerini cımbızla seçen birisidir.
[B]Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık.[/B]
Rıza Hoca aslında şunu söylemek istiyor, bu oyuncular mağlup olmak için böyle oynadılar, o yüzden daha ilk 3 dakikada kalemizde 3 gol pozisyonuna izin verdiler, 3. dakikadaki 3. denemelerinde de rakip takım golü attı. Yani daha başlarken belliydi diyor.

[B]Kadronun hepsini değiştireceğiz[/B]
Rıza Hoca ilk geldiğinde diyordu ki ara transfer döneminde 2 yada 3 takviye yapacağız, ancak dünkü maçtan sonra kadronun hepsini değiştireceğiz derken aslında elbirliği ile oynamayan, koşmayan, azmetmeyen ve sanki bilerek yenilen bu kadroya ve bu kadroyu aslında dışarıdan yönlendirenlere mesaj veriyor, istediğiniz kadar tezgah kurun biz ara transfer döneminde kadronun hepsini değiştireceğiz diyor.

[B]Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar.[/B]
Yani aslında kapasiteleri var ama oynamadılar diyor, bunlar geçen senede Muhsin Ertuğral'ı göndermek için oynamamışlardı.

[B]Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.[/B]
Bazı arkadaşlar derken sadece takımını satmış oyunculardan bahsetmiyor yoksa bazı oyuncuların dikkatini çekmek istiyorum derdi. Bazı arkadaşlar derken hem bazı oyuncuların hem de dışarıdan bu oyuncuları organize eden bazı kişilere aslında mesaj veriyor, siz böyle bir tezgah kurmuşsunuz ama ben bu tezgahı bozarım, ara transfer döneminde "TOPLU BİR DEĞİŞİKLİK" gerçekleştireceğiz diyor. "Toplu Değişiklik" derken birilerinin toplu hareket ettiğini mi kastediyor? Neden sadece değişiklik demedi de "toplu değişiklik" deme ihtiyacı hissetti?

[B]Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var.[/B]
Yani diyor ki normal şartlar altında Akın bu golleri yemez, 8 yıldır oynayan birisi bu diyor, tecrübeli diyor, böyle gol yenmez aslında diyor. Konuşmasında Akın'a dikkat çekiyor.

[B]Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz.[/B]
Futbolcularımızı kandırmışlar beyinlerini yıkamışlar diyerek oyunculara diyor ki kendinize gelin, adam olun, yoksa ara transfer döneminde tekmeyi basarım kıçınıza diyor, Ümit Karan Eskişehirli oyunculara telefon açıp oynamayın Rıza Hocayı değiştirelim diyerek beyinlerini yıkamıştı, burda da buna benzer bir olay olabileceği mesajını veriyor aslında ve bu mesajı biraz da aleni veriyor.

Ve maç sonrasında yayıncı kuruluşla yapılan anlaşma gereği 2 futbolcunun açıklama yapması gerekiyor, Kamanan ve Ziya yaptı bu açıklamaları. Rıza Hoca neden bu 2 oyuncuyu açıklama yapmak için seçti bu da enteresan, demek ki bu toplu hareket eden gruba dahil olmayan 2 oyuncu sadece bunlar, geriye kalanlar toplu bir şekilde bir oyun çeviriyor olabilir.

olukmanlıhuseyi 08.11.2010 11:56

Daha lig başlamadan birçok kişi transferlerin iyi olmadığını yazdı burdan ama yönetim taraftarı değil başkalarını takip ediyor galiba,bu facianın sorumlusu yönetimdir.Rıza Hoca'ya tarihi bir fırsat düşmüştür,Sivasına en iyi hizmeti yapma ve Sivassporla muhteşem bir tarih yazma...

olukmanlıhuseyi 08.11.2010 12:10

Bülent Hoca Sahip çıktıda ne oldu?

Sivaslibey 08.11.2010 13:03

[QUOTE=migroArmis;666536]kardeşim maçtan once azda olsa bir umudum vardı..hangi başlıktaydı bilmiyorum bir yorum yaptım dedim ki bu İBB bana gre son iki sezonun flash takımıdır adamlar içerde dışarda herkese kok sktüren bir takım.burda bir kardeşim dediki İBB nin taktiği belli çocuk oyuncağı şunu yaparsın bunu yaparsın bilmem kaç tane atarsın...bak adamlar sen atmadan kaç tane attı..her şeyden evvel futbolu bilmek futbolda yapılan we yapabileceğin yanlışları telafi etmende en büyük etken olur...[/QUOTE]

O futboldan anlamadigini bahsettigin kardes benim herhalde. Neyse, sen ya beni yazdiklarimi okumadin yada aklinda baska türlü kalmis.

Neyse ben sana yine tekrar edeyim söylediklerimi. Senin flash dedigini IBB, bana göre hiçte flash degil. Adamlar 10 kisi defans yapiyor, Ibrahim Akin'i önde kullaniyorlar kontratak yapmak için. IBB kaç kere kaleye geldi ilk yari. 5 en fazla 6 kere, sonuç 4 gol.

Ben dedimki sana, bu takimi yenmek için ilk golü sen bulacaksin ve erken bulacaksin. Bulacaksinki defanslari çözülsün, ardindan ikinciyi atacaksin iyice dagilsinlar diye.

Yoksa adamlar sana bir tane atiyor. Sen defansi riske ediyorsun o zaman defansi bos bulup 2inciyi atiyorlar. Ha sunu söylemek gerekiyor, Abdullah Avci tek pasla kaleye gitmeyi çok güzel ögretmis. Ayrica hepsi bitirice vurusa sahipler. Her neyse.

Ayrica ben çocuk oyuncagi demedim kesinlikle bunu sen uydurmussun. Riza hocaya katiliyorum, bizim topcularin hepsi beceriksiz ve görevlerini yapmiyorlar. Sivassporun oyunculari görevlerini gerektigi gibi yapsaydi IBB'yi parçalardi.

Bu senen flash takimlari suphesiz Karabükspor ve Kayserispor. IBB degil.

Ayrica sana birsey diyeyimmi Bursa'li kardes, Bursasspor neden böyle kötü sonuçlar aliyor sampiyonlar liginde biliyormusun, bizim lig gerçekten kötü takim ve oyunculardan olusuyor. En iyi takimimiz olan Bursasspor'un samiyonlar liginde hali duman, var diger takimlarimizi samiyonlar liginde sen düsün.

Hani ligimizin kalitesinden bahsedenlere sadece gülüyorum. Türk oyunucularini toplasan orta derecede bir milli takim bile çikaramiyoruz.

Bir Eskisehir, Sivas, Ankargücü, IBB, Antalya, samiyonlar liginde olsa gruptaki en kötü takimdan en az 10 tane yer gelir.

Gelmis halen flash takimdan bahsediyorsun. Flash takim olan aslinda Sivasspor, bu kadarmi beceriksiz topcular olur. Bu kadarmi kötü derecede oynar insan. En kötüsü karsindaki takimlarda o kadar kötülerki.

Zamanim yok kuzen, daha yazardim ama simdilik bu kadar olsun.

kızılova 08.11.2010 13:12

ilk yarı sonuna kadar sivassporluyum. ikinci yarıda takım değiştirip yeni SİVASSPOR lu olacağım. ikinci yarıda Rıza Hocamıza başarılar dilerim.

HooLigAnSsS 08.11.2010 14:02

En Büyük Taraftar Futbolcular Sahtekar...:mad:

fatih585858 08.11.2010 14:42

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;666616][B]RIZA HOCA TAKIMDA DÖNEN FIRILDAĞI ÇÖZMÜŞE BENZİYOR[/B]

[B]GELİN RIZA HOCANIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARINI ANALİZ EDELİM[/B]

Rıza Hoca aslında ne söylemek istiyor? Rıza Hoca kelimelerini cımbızla seçen birisidir.
[B]Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık.[/B]
Rıza Hoca aslında şunu söylemek istiyor, bu oyuncular mağlup olmak için böyle oynadılar, o yüzden daha ilk 3 dakikada kalemizde 3 gol pozisyonuna izin verdiler, 3. dakikadaki 3. denemelerinde de rakip takım golü attı. Yani daha başlarken belliydi diyor.

[B]Kadronun hepsini değiştireceğiz[/B]
Rıza Hoca ilk geldiğinde diyordu ki ara transfer döneminde 2 yada 3 takviye yapacağız, ancak dünkü maçtan sonra kadronun hepsini değiştireceğiz derken aslında elbirliği ile oynamayan, koşmayan, azmetmeyen ve sanki bilerek yenilen bu kadroya ve bu kadroyu aslında dışarıdan yönlendirenlere mesaj veriyor, istediğiniz kadar tezgah kurun biz ara transfer döneminde kadronun hepsini değiştireceğiz diyor.

[B]Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar.[/B]
Yani aslında kapasiteleri var ama oynamadılar diyor, bunlar geçen senede Muhsin Ertuğral'ı göndermek için oynamamışlardı.

[B]Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.[/B]
Bazı arkadaşlar derken sadece takımını satmış oyunculardan bahsetmiyor yoksa bazı oyuncuların dikkatini çekmek istiyorum derdi. Bazı arkadaşlar derken hem bazı oyuncuların hem de dışarıdan bu oyuncuları organize eden bazı kişilere aslında mesaj veriyor, siz böyle bir tezgah kurmuşsunuz ama ben bu tezgahı bozarım, ara transfer döneminde "TOPLU BİR DEĞİŞİKLİK" gerçekleştireceğiz diyor. "Toplu Değişiklik" derken birilerinin toplu hareket ettiğini mi kastediyor? Neden sadece değişiklik demedi de "toplu değişiklik" deme ihtiyacı hissetti?

[B]Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var.[/B]
Yani diyor ki normal şartlar altında Akın bu golleri yemez, 8 yıldır oynayan birisi bu diyor, tecrübeli diyor, böyle gol yenmez aslında diyor. Konuşmasında Akın'a dikkat çekiyor.

[B]Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz.[/B]
Futbolcularımızı kandırmışlar beyinlerini yıkamışlar diyerek oyunculara diyor ki kendinize gelin, adam olun, yoksa ara transfer döneminde tekmeyi basarım kıçınıza diyor, Ümit Karan Eskişehirli oyunculara telefon açıp oynamayın Rıza Hocayı değiştirelim diyerek beyinlerini yıkamıştı, burda da buna benzer bir olay olabileceği mesajını veriyor aslında ve bu mesajı biraz da aleni veriyor.

Ve maç sonrasında yayıncı kuruluşla yapılan anlaşma gereği 2 futbolcunun açıklama yapması gerekiyor, Kamanan ve Ziya yaptı bu açıklamaları. Rıza Hoca neden bu 2 oyuncuyu açıklama yapmak için seçti bu da enteresan, demek ki bu toplu hareket eden gruba dahil olmayan 2 oyuncu sadece bunlar, geriye kalanlar toplu bir şekilde bir oyun çeviriyor olabilir.[/QUOTE]

Hocam müthiş analiz yapmışsın tebrik ederim. Noktasına , virgülüne kadar katılıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:02.