SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bilica transferi yattı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30869)

DoomsDay58 26.12.2010 20:35

Cevap: Bilica transferi yattı!

[QUOTE=Mamadou Diallo;678322]dün trt'de fenerbahçe Bilica Kazım Gökhan ünalın takımdan kesin olarak ayrılacağını Bilica yı da hem buca hemde sivas istediğini söledi.Ayrıca Bilica'nın eski takımına gitmeye yakın olduunu söylediler hangisi doğru anlamadım.[/QUOTE]

Yetkili kişilerin dışında söylenen her söz boş laftır bakarsın yarın bilica kendisi sözleşmesini fesh eder hiç belli olmaz bu işler daha geçen gün ibrahim dağaşan antalyayla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı diye haber çıkmıştı bugün konyaya gide bilir deniyor artık çıkan haberler ne kadar doğru oluyor hesabını sen yap.

yigidocengiz 26.12.2010 20:38

ya kardeşim birileri bizimle dalgamı geçiyo nedir ya,her transfer döneminde böyle oluyo bıktık artık bu balon haberlerden be kardeşim

migroArmis 26.12.2010 22:20

[QUOTE=sivaslitaner58;678100]keske gelseydi iyi olurdu ya servet cetin isi ne oldu?[/QUOTE]

Serwet Çetin misyonunu tamamlamıştır..Değil Sivasta Bank Asyada oynarsa oynar artık...Süper Ligde de oynayabilirse ben Sivasa yakıştıramam bu adamı...

adres58 26.12.2010 22:39

[QUOTE=migroArmis;678439]Serwet Çetin misyonunu tamamlamıştır..Değil Sivasta Bank Asyada oynarsa oynar artık...Süper Ligde de oynayabilirse ben Sivasa yakıştıramam bu adamı...[/QUOTE]

Değerli kardeşim
Sana katılıyorum. Servet bize geldiği dönemlerde külleri vardı ve o küllerden yeniden doğmuştu. Ama o zaman bu zaman değil artık. Servette gözle görünen muazzam bir düşüş var. Ayrıca hem fiziken hemde mental olarak sıfıra yakın diye düşünüyorum. Bilica ise sistem olarak şu andaki oyun yapımıza oldukça yatkın bir durumda. Ama yanına mutlaka sağlam fizikli bir Stoper alınması lazım. Bizim kadroda Diallo onunla oynayamaz. Aslında Diallonun futbolu ve yüreğini çok seviyorum ama Bilica ile olmaz. Diallo yaparsa Marco Aurelio tarzı oynayabilir önlerinde. Bilica ile Sedatda oynayamaz. İkiside agresif yapıya sahip. Bir saatli bombanın yanına bir saatli bomba daha yaratırız yanyana koyarsak. Ben her zaman söylüyorum. Bu takıma 2 yada 3 transfer yeter. Birincisi iyi bir kaleci, Libero mevkiinde Bilica ve Orta sahada Hürriyet (GS ye gitti 2.5 senelik anlaşma ile)... Ama bunun yanında Kamananı göndermemeniz lazım. Çünkü onun ayarında yada ondan daha iyisini devre arasında bulamazsınız. Bulsanız kalitesi ona ulaşmaz.
Özetle Bilica nın son durumu netleşmeden, transfer sezonu (devre arası) bitmeden benim hala umudum var. Servet ise çook gereksiz...

AYDIN1985 26.12.2010 23:08

[QUOTE=cılgınsivas58;678421]lig tvnin haberine göre bilicada fbde gidecekler arasındaymış şimdi kime inanalım ve aykut kocaman bilicayı oynatmıyordu daha düne kadar satacaz diyodu şimdimi oynatacak[/QUOTE]

[QUOTE=DoomsDay58;678422]Yetkili kişilerin dışında söylenen her söz boş laftır bakarsın yarın bilica kendisi sözleşmesini fesh eder hiç belli olmaz bu işler daha geçen gün ibrahim dağaşan antalyayla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı diye haber çıkmıştı bugün konyaya gide bilir deniyor artık çıkan haberler ne kadar doğru oluyor hesabını sen yap.[/QUOTE]

[QUOTE=yigidocengiz;678423]ya kardeşim birileri bizimle dalgamı geçiyo nedir ya,her transfer döneminde böyle oluyo bıktık artık bu balon haberlerden be kardeşim[/QUOTE]

sizin icin tekrar kopyaladim yazimi: (3. kez linki veriyorum)

Arkadaslar bilica ile ilgili dün ligtv.com.tr de aykut kocamanin röportajini dinledim (izledim), linkde vermistim, neyse ben adamin agzindan duydum simdilik gidecek olan tek oyuncu kazim´mis, ama bu baska transfer yapmayacagiz ve baska oyuncu ile yollari ayirmayacagiz anlamina gelmiyor, gidisata göre karar verecegiz dedi.

izlemek isteyenler icin tekrar veriyorum linki [url]http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=84492[/url]

migroArmis 26.12.2010 23:17

[QUOTE=adres58;678442]Değerli kardeşim
Sana katılıyorum. Servet bize geldiği dönemlerde külleri vardı ve o küllerden yeniden doğmuştu. Ama o zaman bu zaman değil artık. Servette gözle görünen muazzam bir düşüş var. Ayrıca hem fiziken hemde mental olarak sıfıra yakın diye düşünüyorum. Bilica ise sistem olarak şu andaki oyun yapımıza oldukça yatkın bir durumda. Ama yanına mutlaka sağlam fizikli bir Stoper alınması lazım. Bizim kadroda Diallo onunla oynayamaz. Aslında Diallonun futbolu ve yüreğini çok seviyorum ama Bilica ile olmaz. Diallo yaparsa Marco Aurelio tarzı oynayabilir önlerinde. Bilica ile Sedatda oynayamaz. İkiside agresif yapıya sahip. Bir saatli bombanın yanına bir saatli bomba daha yaratırız yanyana koyarsak. Ben her zaman söylüyorum. Bu takıma 2 yada 3 transfer yeter. Birincisi iyi bir kaleci, Libero mevkiinde Bilica ve Orta sahada Hürriyet (GS ye gitti 2.5 senelik anlaşma ile)... Ama bunun yanında Kamananı göndermemeniz lazım. Çünkü onun ayarında yada ondan daha iyisini devre arasında bulamazsınız. Bulsanız kalitesi ona ulaşmaz.
Özetle Bilica nın son durumu netleşmeden, transfer sezonu (devre arası) bitmeden benim hala umudum var. Servet ise çook gereksiz...[/QUOTE]

Sivassporun kadrosu her zaman soyledim yine soylüyorum mewcut şartlar içerisinde konu kümede kalıp rıza hoca ile onümüzdeki yıllara tasımaksa bu kadro yeterlidir...Değil kümede kalmak ilk 10 içerisinde bile olabilir..ara transferler de gelecek topcular kulupleriyle sorunlu topculardır ki çoğundan werim alamazsın zaten..Bilica olmazssa olmaz bir futbolcu değildir lakin bazı transferler topçunun futbolculuğundan ziyade agresifliği tribünün sempatisi için yapılan transferlerdir ki Bilica buna uygundur..takıoma tribüne bir hareket werebilir..Rıza hocanın hocalığını sewmem lakin insan olarak süper ligde en sewdiğim adamların başındadır..Sivasspora geldiğinden bu yana takımın rengini değiştirmeyi başardı..futbol bile değişti farkındaysan ..takım çok iyi oynamıyor fakat oynamak istiyor..eğer byle dewam ederse rıza hoca hakkındaki düşüncelerim değişecek umarım...Hele birde nümüzdeki sezon reform niteliğinde transferlerle bu takımı şampiyonluğa yürütürse tadından yenmez vesselam....

subasi29 27.12.2010 17:22

Mutlaka Bir Alternatifi Vardir,

AYDIN1985 27.12.2010 22:24

Arkadaslar biliyorum arap sacina döndü bu konu ama,

bende bugün ligtv.com.tr deki haberde fenerbahcenin yeni bir yabanci futbolcu alacagini izledim ve bu transfer gerceklesecek olursa, yabanci kontejan dolayisiyla bilica ile kesin olarak yollarin ayrilacagi söylendi.

kadirakin58 27.12.2010 23:08

bilica gelmiyorsa servet işini halledelim bari. Servet sivasa yakışır.

gülkız 27.12.2010 23:43

Bilica transferi olmadı diye üzülmenin yersiz olduğunu düşünüyorum.Fenerbahçe, hazır turşu mevsimindeyken turşusunu kurmaya devam etsin oyuncusunun :) Mecnun Odyakmaz gibi bir başkan,Rıza Hoca gibi bir teknik direktör varken Sivassporun elini sallasa ellisi en mahiyetinde...Özellikle bu transfer sezonunda ihtiyaç duyulan mevkilere en uygun oyuncuları takıma kazandıracaklardır mutlaka..Sadece biraz daha sabretmek lazım..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22.