SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SIVASSPOR NAZARA GELDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3090)

GuNaY 31.10.2005 13:52

[B]ARKADAŞLAR YORUM YAPARKEN RAKİP TARAFTARLARA LAF ATMAMIZA GEREK YOK... RAKİPLERDEN DE ÜYELERİMİZ OLDUĞU İÇİN YAZMALARI NORMAL OLACAKTIR... SİZDEN RİCAM SAÇMA, SADECE ORTALIĞI KARIŞMAK İÇİN YAZILAN YAZILARI MUHATAP ALIP CEVAP YAZMAYALIM!!![/B]

mfegri 31.10.2005 14:08

canınız saolsun

rizeye yenildik diye düyanın sonu gelmedi ya futbolda yenmekte var yenilmekte biz bu günlere şükredelim ligin başında sivas a hiçkimse şans vermiyordu ama şimdiki konumuna bakın yanı bu takımda iş var

1967 dernek serkan20 31.10.2005 14:29

[B]gardaşlar ben sivasımızı kaptan58 in otobüsüne benzetiyorum otobüsümüzün tekerine çivi battı durmak zorumda kaldık.
şimdi tamir etmeye başladık ve sonra yola devam edeceğiz
haftaya feneri yenip kaldığımız yerden devam edeceğiz[/B]

bbptek58 31.10.2005 14:48

YENİLGİ ÖNEMLİ DEĞİL AMA TAKIMIN MOTİVASYONUNU BOZARSA KÖTÜ OLUR
İNŞALLAH KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELMEZ

serhankaburcuk 31.10.2005 15:07

[b]İnşallah bu maçtaki yenilgiyi Fenerbahçe maçında alacağımız galibiyet ile unutturacağız...Fenerden çarşafı alacağız...

FENERASYON & AZİZE OYUNUNU BOZACAĞIZ....HA BU ARADA MEVDİVENLERİMİZDE BOŞ AZİZE...[/b]

UMTçarşı 31.10.2005 15:49

kendimizi kandırmayalım defans yapmaktan başka bir şey6 yaptığımız yok rizenin yeneceği çarşambadan belliydi böyle oynarsak daha çok puan kaybederiz inşallah birileri çıkar loranta bir şeyler söyler

Dağcı 31.10.2005 16:10

[QUOTE=Gunay][B]ARKADAŞLAR YORUM YAPARKEN RAKİP TARAFTARLARA LAF ATMAMIZA GEREK YOK... RAKİPLERDEN DE ÜYELERİMİZ OLDUĞU İÇİN YAZMALARI NORMAL OLACAKTIR... SİZDEN RİCAM SAÇMA, SADECE ORTALIĞI KARIŞMAK İÇİN YAZILAN YAZILARI MUHATAP ALIP CEVAP YAZMAYALIM!!![/B][/QUOTE]

Haklısın gardaşım. Bence de ortalığı germeye gerek yok...

5841 31.10.2005 18:17

RIZEYE YENILDIK DIYE DUNYANIN SONU GELMEDI DAHA ÖNUMUZDE COK MAC VAR .DUN BITTI BIZ YARINLARA BAKALIM İNŞALLAH ÖNUMUZDEKI MAÇLARI ALIRIZ

sinan58_34 31.10.2005 19:11

tabıkı galıbıyet alsaydık cok guzel olacaktı ama onemlı olan burdan aldıgımız yenılgı degıl eksıklerımızı gorup derbı macına daha temkınlı davranmak

gokbora 31.10.2005 22:26

sivassporun macini xcanli seyretmek nasip olmadi mac ozetleriile yetiniyoruz.simdiye kadar yaptigim izlenimlerden sivasin brawo denecek futbolunu goremedim genclerbirligi macina bakiyorum oynayan rakip trabzon macina bakiyorum yine rakip bir diyarbakir macina bakamadim ondada sivas iyi oynamis galibaki 4 gol birden atmis.isterimki daima ucer dorder gol atsin sivas bukadar puan topladi sansmi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum acikcasi 20 puan daha toplarsa bu takim ligde kalir sivasin birde ikinci sezon hastaligi var dikkat derim sezon arasinda yeni futbolcular takfiye edilmesi lazim dusunsenize 1.ligden gelen kactane futbolcu var gelenlerse takimlarinda basarili olamayan ilk 11 e giremeyen futbolcular.lorant elindeki futbolcularin kapasitesini bildigi icin defans futboluna onem veriyorum eger onun yerinde hucum futbolu oynatmak isteyen bir teknik adam olsaydi simdiye kadar toplanan puanlarin yarisini bile toplayamazdik.brawo lorant......amacim takimi kotulemek degil buraya fazla ugramadigim icin sezon basindan buyana icimde birikenleri dokmek
istedim....nediyeyim basarilar sivas

---------HER SEYDE BIR SEY BILECEGINE, BIR SEYDE HER SEY BIL DAHA IYI----------

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32.