![]() |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
[IMG]http://i2.ytimg.com/vi/Qq7C87I2D4w/0.jpg[/IMG]
Bu olay da Ts maçının unutulmayanlarından birisiydi :) |
[QUOTE=migroArmis;690190]Edilen küfürleri sawunacak yapıda değilim..Hayatta en nefret ettiğim kurum B.Jimnastik kulubüdür.Onlara bile küfür etmem..Ben olayı birde başka şekilde değerlendirmek istiyorum..Bursa taraftarı sizi destekliyorken bayraklarınızı statdlarında açıyorken durup dururken neden bu şekilde hareket etti ..Bunu irdelemek lazım..İlk maçta burada forumda bir çok kardeşim Sivas tribününden Bursaya karşı küfürler edildiğini dile getirmişlerdi.Şu an anımsamıyorum forum yonetici kardeşlerimden biri de çıkıp bunu şiddetle eleştirmiş bu kişilerin gerçek Sivasspor taraftarları olmadıklarını(çürük elma)niteliğindeki kişiler olduklarını soylemişti..Weya wolkan şene edilen küfürlermidir..weya soyle düşünmeli ilk maç Bursa taraftarı edilen küfürleri duydularmıda bu şekilde sizlere karşı dawrandılar..Bütün bunların cewabını bende bilmiyorum..Ama eğer boyleyse kendi adıma konuşuyorum ben bu kişileri hiç bir zaman kaideye bile almadı sayısı birde olsa binde olsa..Hani senin çürük elma dediğin kişileri..Aslında bu maçtan sonra epey uzun zaman yorum yazmayacak sadece takip edecektim.Biliyodum ki hemen yanıbaşımda duran amblemim bile insanları tahrik edecek diye..Bu nedenle sizin gorüşlerinizi saygıyla karşılıyor çok fazla uzatmak istemiyorum doğrusuBana buralarda kimin nasıl davrandığı çokta fazla onemli değil ..(kotü anlamda) Genel anlamda Sivaslı kardeşlerimden saygıda sewgide gorüyoruz zaten.Üzüldüğüm tek nokta Sivas Bursa taraftarları arasında ortada problem yokken tarafların birbirlerine karşı olan saygıyı ve sewgiyi kaybetmeye başlamış olmasıdır..Ben tabiiki her daim burdayım:D ...Taaki Sivassporu şampiyon yapıncaya dek...[/QUOTE]
biz topluca küfür etmedik kardeşim arada çıkan çürük elma olur siz topluca küfür ettiniz üste çıkmaya çalışma ! biz sizin takımınızı tribüne çağırdık dostane yaklaştık karşılığını bize topluca küfür ederek verdiniz teşekkürler(!) yazık... yazık... |
[QUOTE=SivasZara585858;690205]kardeşim bize küfür ettiniz diyoruz biz bunu söylüyoruz farklı yerlere çekme yok diyarbakır örneği yok kıskananlar çatlasın pankartı normal her maçta açıyoruz falanda filanda HAYDİ ALLAH AŞKINA .... gerisini getirmeyeyim BU TEZAHÜRATALARA NE DİYOSUN artık trabzondan farklı değilsiniz gözümde ! tabi bu sözlerim sana değil kardeşim sen objektifsin gerçek bir futbol taraftarısın yanlış anlama ;) ama taraftarınıza öyle diyemeyeceğim kusura bakma hep dost olarak yaklaştık ama bursa taraftarından beklenileceği gibi küfür yedik çok yazık ! Bursa Taraftarı Budur Arkadaşlar maçtan önce dile getirmiştim zaten küfürbaz taratarın tekidir demiştim saygılar ;)Anti Trabzon-Kayseri-Bursa sizlerin inadına bu ligde kalacağız ;)[/QUOTE]
Küfürün bahanesi olmaz..Nedeni de olsa bahanesini kabul etmem..Haklısın..Sivasta bir kaç maçtır Bursaya küfür edildiği soylendi bu forumda ..Ne kadar doğru bilmiyorum ama doğrulandı bu...ben bunu sana karşı bahane olarak sunmuyorum..Sadece ortada bir sebep yokken Bursa taraftarı buna alınıp tepki wermişler olabilirmi diye soruyorum..Adamlar kendilerine edilen küfürleri duyup oyle hareket etmiş olabilirler..Ama tekrar soylüyorum kim ne yaparsa yapsın ben küfürü ne sawunurum neden bahanesini kabul ederim...Bizim taraftan edilen küfürleri elbetteki bende taswip etmiyorum hele bu Sivas olursa..... |
[QUOTE=SivasZara585858;690208]biz topluca küfür etmedik kardeşim arada çıkan çürük elma olur siz topluca küfür ettiniz üste çıkmaya çalışma ! biz sizin takımınızı tribüne çağırdık dostane yaklaştık karşılığını bize topluca küfür ederek verdiniz teşekkürler(!) yazık... yazık..[/QUOTE]
Tamam kardeşim sen haklısın... |
[QUOTE=migroArmis;690210]Tamam kardeşim sen haklısın...[/QUOTE]
haklıyım tabi ;) |
[B]trabzona yenilmeyiz diyebiliyorum.......[/B]
|
benim artık maç sonucu yapacak aklım kalmadı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum artık sadece....
|
rakiple mucadele etmiyoruz sadece bir de hakem faktoru var.Allah in izniyle trabzonu tavada ziplatacagiz.gelin bakalim hamsi kafalilar geliinn
|
ts yeneriz hakemler onlara karşida yanliş düdük çaliyor şanpiyon olamayacaklari için biz foveri olcaz
|
bide takim süper oynuyor haken-mler hakimizi yemezseler ilk 10 gireriz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:25. |