SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başbakan Stadyum Yapılacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32134)

akifesk 10.06.2011 09:28

Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak

iktidar partisine oy verirsek kazanan biz oluruz. bu bi gerçek . oylar akp ye. stad da yapılaacak inş. yerel seçimlerdeki hatayı yapmamalıyız.

karşıyakalı 10.06.2011 09:56

sayın başbakan toki ile arasındaki iletişim kopuklugundan olsa gerek sayı hakkında tam bi şey söyleyemedi.eger 25 bin yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi.şu an hiç degilse insanlar yürüyerek maça gelebiliyor.

kadirakin58 10.06.2011 10:00

bir deniyor 25bin bir deniyor 33 bin. ne olacağını anlamadık. 4 yıl sonra da bu konuya açıklık getirir başbakan..

pover58 10.06.2011 10:18

bikere bu stadın seçim vaadi oldugu netleşti.m vekili 33 bin diyor başbakan 25-30 bin diyor çelişkiyi gördünüzmü demekki ortada hiç bir çalışma yok tokiye talimat verdim diyor sayın başbakan ama adaylarına neden talimat vermiyor kocaman bir yalan oldugu ortada.sayın başbakanım nolur yapmayın şu stadı filan bizim kimyamızı bozmayın gergi yok.zaten çokda inandırıcılıgı yok bu konunun.en iyisi siz şu 600 kişilik hastaneyi yapın.stadımız bize yeter 30 000 geçmiyen stada zaten ihtiyacımız yok.bizde sandıkta veririz artık bunun cevabını sen hiç merak etme.bu millet salak filan degil3 sene önce verdin sözü bugün tekrarlıyorsun sen sivaslıyı ne sanıyorsun salak gibimi görünüyoruz ordan.hadi ordan hadi ordan merhum erbakan sana bunu boşuna dememişti bende diyorum hadi ordan sende.

VAVEYLA13 10.06.2011 10:18

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722473]sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette[/QUOTE]

BENCE ASIL OLURSA BU İŞ OLMAZ TEK BAŞINA NE YAPACAK KENDİNİ DEĞİL SİVASI DÜŞÜNSEYDİ BAKANLIĞI BIRAKIP AYRILMAZDI. EN AZINDAN BİR BAKANIMIZ VARDI

VAVEYLA13 10.06.2011 10:31

[QUOTE=mucahitbaba58;722581][B]sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar [/B][/QUOTE]

sen gidip çalışan belediye başkanını değiştirirsen hiçbir şey olmaz tabi. önce kendimize bakalım sami aydın kadar sivasa hizmet eden belediye başkanı var mıydı. çalışmalarının karşılığı olarak mı değiştirdik onu. maalesef sivasımızın insanı bir kayserili kadar değil. ben de buna çok üzülüyorum. sizce mantıklı mı sağken muhsin yazıcıoğluna oy vermeyip de öldükten sonra partisine oy vermek. muhsin yazıcıoğlunu ben de çok severdim adam gibi adamdı. ancak ölümünden sonra partisine oy verince kim karlı çıktı sivas mı bence en büyük hatayı yaptı sami aydın gibi bir başkanı değiştirmekle.

kadirakin58 10.06.2011 10:33

[QUOTE=VAVEYLA13;722664]BENCE ASIL OLURSA BU İŞ OLMAZ TEK BAŞINA NE YAPACAK KENDİNİ DEĞİL SİVASI DÜŞÜNSEYDİ BAKANLIĞI BIRAKIP AYRILMAZDI. EN AZINDAN BİR BAKANIMIZ VARDI[/QUOTE]

yüz kere aynı fikirdeyim..

pover58 10.06.2011 10:38

[QUOTE=Mahmut5858;722616]buradaki butun yorumlari okumaya calistim kimi mantikli kimi supheci kimide sadece ak partiye dusmanca bir uslupla yorum yazmis yani stat falan umurunda degil sadece ak partiye saldiracak bir yer bulmus atip tutuyor, sanki 80 yildir sivasa yatirim yapiliyordu da 8 yildir yapilmiyor, boyle at gozluguyle baktigimiz surece birseyde yapilmaz eger sucu basbakanlarda degilde icimizden cikardigimiz milletvekillerimizin tembelliginden ve umursamazligindan ileri geldigini goremeyiz. neyse fazla siyesete girmeden bu sefer toki veya bir baskasi dahi engellemeye calissa dahi stadimizin yapilacagini umut ediyorum.[/QUOTE]

sevgili kardeşim kimse başbakana yada akp ye durup dururken saldırmıyor yada düşmanlık etmiyor.sen ciddi bir başbakanın 3 sene önce verdigi sözü unutup tekrar aynı sözü verdigini duydunmu.ciddi başbakandan bahsediyorum örnek merhum özal merhum erbakan.gayri ciddilerine lafım yok.kaldıki sivas bu partiye top yekün destek veriyor.her tarafa yapılan hizmetler evet sivasada bir kısmı yapıldı.peki hızlı treni sivasa degilde hakkariyemi yapacaktı.hızlı tren olacaksa sivasa olmak zorunda çünkü başka yerden geçemez zaten konumu itibarı ile.hava alanını yapıldı ok.ama türkiyenin birçok yerine yapıldı bu gibi işler.duble yollar yapıldı oda sayın müsteşarlarımızın çabasıyla oldu.başka ne yapıldı söylermisin sivasa.ben söylüyeyim kaç tane bölge varsa götürüldü.bütün işyerleri yavaş yavaş kapatıldı.nüfüsumuz akp den önce 800 000 civarındaydı şimdi 640 civarında.daha sayayımmı.şimdi deki kardeşim sivas akp iktidarında büyüdü.diyebilirmisin...kendimizi kandırmıyalım sivasa bunların borcu var ödemeliler yoksa sivaslıda bunlara sandıkta cevabını verecektir.

winner58 10.06.2011 10:58

hayalci birinin söylediğine inanmak hayalpreslik olur

bulentt07 10.06.2011 11:02

sivasa yapılanları sayarken hangisi Abdullatıf Senerin projesi degil bir bakın.bu stad projesının yapılamaması mecliste onun olmayısındandır.Acılacak polıs okulunuda bızzat yaptıran yıne Abdullatif senerin ta kendisi.Sivas mecliste sahipsiz kaldı.Haftalardır basbakan sivasa proje acıklayacak dıye ınsanları oyalayanlar ne yuzle oy ıstıyor Sivaslıdan.5:0 degil Sivasım bu sefer ders vermeli 2 akp 1 mhp 1 chp ve Abdullatıf sener olursa Sivas kazanır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:14.