SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ünsal'dan genel kurul önerisi.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32348)

Turan 59 07.07.2011 19:39

Cevap: Ünsal'dan genel kurul önerisi..

Fiko,Sivasspor sana kalmışsa;vay halimize yazık olur o takıma.

58MUAMMER58 07.07.2011 19:44

:mad:ŞU ANDA herkesin sivasspor etrafında birleşmelidir enkötü olasılığa görede B Planı hazır tutulmalıdır mecnun başkanın suçlu olmadığına yürekten inanıyorum delil diye gösterilenler beni suçlu olduğumuza ikna etmedi tutuklu olması suçlu olduğu anlamına gelmez tffnin kararına göre sivasspor yeni yol haritası çizer kendine ama şimdilik erken genel kurul istenmesi.:mad:

kamışlı58 07.07.2011 19:50

günaydın fikret bey sivasta havalar nasıl tatildeydiniz galiba

KaNgAlLıYiGiDoO 07.07.2011 20:07

[QUOTE=favori58;730688]Fikretin bu açıklamalarını öğrenince valla şaşırmadım! kndine yakışanı yapmış. Leş kargası gibi hemen üşüşmüş.
Eyyy utanmaz adam! eğer biraz sivalılık varsa,insanlık varsa böyle bir dönemde böylesine alçakca bir açıklama yapmazsın. Senin bu açıklamanla Sivasspor'un işi dahada zorlaştı. adeta suçu sivasspora yüklemiş. Seni 7 yıldır sırtında gezdiren sivasspor başkanını hemen satmaya utanmıyormusun. Buradan yöneticilere sesleniyorum sakın bunu ciddiye almayın,zaten sizde almazsıınızya.
Yazıklar olsun fikret ünsal,ihtiras,hırs uğruna insanlar bu kadar çabuk satılmaz.
Bu arada Kngallı rumuzuyla yazan arkadaş belliki hemşericilik yapıyor,ya fikreti tanımıyor,yada çok yakın akrabası. Bu adamı kardeşi bile bu kadar savunmaz.[/QUOTE]

Sende favori les kargasi gibi beni konusuyosun...
Satasma yapmaya gerek yok...
Unsalla ilgili bisey konusmadim yapilan acklamanin dogrulugunu ve baskani sivassporun ustunde biri olarak gorulmesine karsiyim...
Sonucta hic kimse bulunmaz hint kumasi degil... Karga kardes

KaNgAlLıYiGiDoO 07.07.2011 20:12

Birde anlamadigim nerenizle okuyosun bu aciklamayi...
Adam baskanla ilgili n demiski?
Yonetimle ilgili acklama yapmis.
Daha dune kadar sikayet ediyordunuz yonetimden aman sizinle muhattap olanda hata yuzyuze konusmak istiyosanizz gorusup konusur ortak yol buluruz tanismis oluruz yarin ogleden sonra gorusebiliriz istiyenlerle. Korkmayin kangalliyim ama issirmam sizi...:)

giants 07.07.2011 20:25

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;730713]Birde anlamadigim nerenizle okuyosun bu aciklamayi...
Daha dune kadar sikayet ediyordunuz yonetimden aman sizinle muhattap olanda hata yuzyuze konusmak istiyosanizz gorusup konusur ortak yol buluruz tanismis oluruz yarin ogleden sonra gorusebiliriz istiyenlerle. Korkmayin kangalliyim ama issirmam sizi...:)[/QUOTE]

vala yilarca arkadaslik yaptigi ayni sofradan yemek yedigi insanlara bunu yapana güven olmaz sag ol kalsin biz köprüyü dolasiriz.

HababamHa 07.07.2011 20:25

[B][I]Bu Fikodan kurtulduk derken yinemi çıktı ortaya.

Sen bunca yıl basın sözcülüğü yaptın Sivassporun haklarını gereği gibi savunabildinmi kocaman hayırrrr..

Şimdi destek vermen gerekirken pusuya yatmış leş kargaları gibi bekliyorsun.

Sivasspordan uzak dur başkada birşey istemiyoruz............[/I][/B]

Gurbet058 07.07.2011 20:26

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;730713]Birde anlamadigim nerenizle okuyosun bu aciklamayi...
Daha dune kadar sikayet ediyordunuz yonetimden aman sizinle muhattap olanda hata yuzyuze konusmak istiyosanizz gorusup konusur ortak yol buluruz tanismis oluruz yarin ogleden sonra gorusebiliriz istiyenlerle. Korkmayin kangalliyim ama issirmam sizi...:)[/QUOTE]

Ya gardaş, bütün yorumları okudum maşallah herkese cevap yazıp laf yetiştirmişin, adeta Ünsalı savunmuşun :) avukatı filan olmadığına eminmisin :D
Hizmetlerini biliyoruz, camiyaya faydasının hiç dokunmadıgınıda çıkmış demeç veriyor kesin çıkarı vardır
Onu geri yönetimde görmek istemiyoruz, başkanın arkasındayız

58namso58 07.07.2011 21:02

İŞTE ÇATLAK SESELER BAŞLADI. ARTIK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. DAHA SUÇU VE SUÇA DAİR İDDA NAMESİ BİLE BELLİ OLMAYAN BAŞKANIMIZIN ARKASINDAN GENEL KURUL ÇAGRISI YAPMAYA ÇALISAN BİR GURUP VE ONLARI DESTEKEMEYE HAZIR TARAFTAR OLDUK. COK YAZIK... SİVASSPORUMU DÜŞÜRMEK İÇİN 2 YILDIR UGRAŞAN DIŞ KUVVETLERİN YAPAMADIGINI YAPMAYA BAŞLADIK BİLE. ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRAZCIK SABIR.. BEKLEYELİM.. HEMEN ÖYELE UZAKTAN GELEN BÖLÜCÜ SESLERİ DİNLEMEYELİM VE ONLARIN ORTAYA ATTIGI FİKİRLERE YORUMLAR YAPMAYALIM.. SİVASSPORUM HİÇ BİR ZAMAN SAHİPSİZ KALMADI VE ASLA KALMAYACAKTIRRRRR.

ozledımeskıyı 07.07.2011 21:17

Mecnun başkan ın sözlerine sonuna kadar güveniyorum onn ağzında aklanacağım lafı çıktıysa ben sonuna kadar güvani
yorum inanıyorum inanmayan varsa defolsun gitsi fb taraftarı toplanıp büyük başkan diye bağırıyor siz daha başkanınızdan şüphe ediyorsanı gidin başka takım tutun başkana güveniyorum inanıyorum mahkme kararaı açıklanana kadar da bank asya diye kelime duymak istemiyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57.