![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
:D sükür sivasımızın eksıgı yok fazlası var hep daha iyiyeee degerlendirmeyı gs lılar yapsın bız keyfımıze bakalım ama o son 5 dakıka ecel teri dokmedım desem yalan :))
|
YAV İYİ HOŞ DA ÇOOK GOL KAÇIRDIK BEE ŞÖYLE 5-6 TANE ATSAYDIK YA :D
|
[QUOTE=Salim58;775559][B]Fatih hoca ağzını burnunu oynatıp duruyordu.:)
Maçla ilgili yorumu ne olur acaba büyük merak içerisindeyim.[/B][/QUOTE] [B][I]Bence maç yorumu şöyle olur :) Olsun geçen hafta kadıköyde berabere kaldık der :)[/I][/B] |
İşte bu yav aslında biz bunu SİVAS da da yapacaktık ama olmadı.gs yi 2.kere kupadan eleme şerefini yaşatan tüm topçularımıza sonsuz teşekkürler.Hepsine helal olsun
|
[B] Hak ettik kazandık tüm futbolcularımızı rıza hocamı yürekten kutluyorum.Bize bu gururu sevinci yaşattıkları için hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Yiğitsiniz helal olsun çok mutlu oldum ya.Hakemler bizim net gollük pozisyonu ofsayt diye kestiler eneramonun pozisyonu gole gisyor saniyeler sonra baktılar gol olacak faul çaldılar net penaltımız verilmedi barosun ceza sahasında kendini yere bırakmasına sarı kartını çıkarmadı aynı durumda ermana çıkardı ama ermanın pozisyon net penaltıydı.Arenada hakemide yendik cinconunda havasını aldık çimlere gömdük. Bir sözümde gs li oyunculara karı gibi top oynanmaz çıkacaksın adam gibi erkek gibi top onayacaksın her pozisyonda yere yatıp faul aldınız alışmışlar nasıl olsa hakemler veriyor at yere al faulu böyle oynanan futbolun içine edeyim ben şiştiniz şiştiniz aldık işte böyle havanızı.SİVASSPOR um benimmm biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benimmm. Sonsuz teşekkürler yiğidolar... [/B]
|
defansımız buyuk iş çıkardı,faty;sezon basından bu yana en ıyı futbolunu oynadı,murat;eskı gunlerıne donmus tekrar kazandık,ziya;masallah'ı var ıstıkrarını koruyor,navratıl;yokluğu ayrı bır dert,bu 4 luyu tekrar tekrar kutluyorum,rıza hoca muratı nıye oyundan aldi¿ben anlamadım,anlayan varsa yazsın,ilk yarı tam bır ezıyettı tek şut atabildik,şukurler olsun ceyrek fınaldeyız,cın con'u ıstanbulda yendık,
|
[B][I]Eşleşmeler yine kura usulümü olacak yoksa bir maçın galibiylemi eşleşeceğiz ?[/I][/B]
|
Balonu patlattık:) :D üzülmeyin gsliler, ne de olsa uefa kupanız var
|
öncelikle ALLAH'a şükürler olsun maçı kazandık.ama bu maçlada gördük ki bizim adam gibi bi forvete ihtiyacımız var.bu eneramoyla pedrielle bu iş olmayacak bu anlaşıldı.ALLAH aşkına türkiyenin en çok gol pozisyonuna giren takımın forvetisin ama en az golüde sen atıyosun.bu sözümona forvet bozuntularının herkesten çok gol atması gerekiyor.ama bırakın gol atmayı bizim eneramo bu maçtada gördük ki %100 lük gol pozisyonlarını bile değerlendiremedi.
ulan adama yedirdik etli ekemği köfteyi:D malum yerini kaldıramıyo ya.o girdiği pozisyonlardan birini değerlendirebilse maçı çok rahat kazanacağı ve rahatca bi maç izleyeceğiz belki ama maalesef bizim cömert forvet!imiz eneramo efendi yine yüreğimizi ağzımıza getirdi neyseki ERMANımız varda yine sahneye çıktı |
müthis bir mücadele, süper bir mac! TEBRIKLER YIGIDOLAR!!!!!
bir cogunuzun deginmedigi bir konuyu belirtmek isterim: 90 DAKIKAYI GOL YEMEDEN BITIRDIK, hemde ligimizin en "kaliteli" takimina karsi!! TEKRAR TEBRIKLER YIGIDOLAR!!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |