SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   4. BÜYÜK YEMİNİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=347)

GeCeVeMaVi58pRf 17.09.2005 16:40

[QUOTE=sivhassivas]senle tartışmayacağım üstelik beni aşağılaman ancak bilgisayar ortamında olur . keşke yanıma gel de aşağıla . olacaklardan sorumlu değilim. tabi yiğido kadar yüreğin varsa ..[/QUOTE]

arkadasım biraz daha sakin olursan sevinirim...yakısmaz bize tamammı

TRABZONLUYUZ!!! 17.09.2005 16:43

[QUOTE=sivhassivas]senle tartışmayacağım üstelik beni aşağılaman ancak bilgisayar ortamında olur . keşke yanıma gel de aşağıla . olacaklardan sorumlu değilim. tabi yiğido kadar yüreğin varsa ..[/QUOTE]Bak akıllı ol...Ben Yigidoysan ben de Trabzonluyum ne yaparsın yani ateş olsan cülmün kadar yuer yakarsın.Sözüm sadece sana diger adam gibi sivaslılara degil.

erhan5834 17.09.2005 16:45

[QUOTE=puar]arkadaslar ne demiştik biz 4. büyüğüz demiştik vede bunu tüm türkiye dün gördü vede şenol güneş bile 4.büyük olma konusunda şüpheye düştünü söyledi.[/QUOTE]
[b]BİZ DÖRDÜNCÜ BÜYÜK DEĞİL EN BÜYÜĞÜZ BUNU YAKINDA TÜM DÜNYA GÖRECEK NE DEMİŞ ADAM 3 YILDIZLA HÜRSÜN SİVAS GÜMBÜR GÜMBÜRSÜN :)[/b]

RahMetLi-61 17.09.2005 16:52

Akıllı olma zamanı, tek yürek ve bilek olma zamanı!

Oooof off adamın dediğine bak gel de resmen kavga edelim diyor ne için ??????? ORTADA SEBEP yok ahkam kesmeye de gerek yok... Buradaki Dostluk ortamını KİMSENİN bozmaya da hakkı yok, biz özür dilemesini biliyoruz ki iki üç kere adama Özürünü yazdırttınız!.. Sizler de anlayışlı olun (anlayışlı olanlarla karşılıklı dost ortamı zaten yaratıyoruz, tşkler onlara) LÜTFEN... Biz buraya gelip sizle kavga edecek potansiyelde, dengesiz taraftar değiliz, ortak amaç doğrultumuz hakkında düşüncelerimizi bizler de belirtmek için burdayız ve şuan bu kadar yazıyı yazmış bulunmaktayız.. Sinir ortamındayken söylenenleri feyz alıp durum değerlendirmesini yapmayalım... Birbirimizi germeyelim, yemiyelim...
DOST olmak varken hem de yenen takım olduğunuz halde ortamı germeye gerek var mı? YOK! .. Bizim kapımız gibi sizin kapınız da Anadolu takımlarına açık olsun, büyük olmak için büyüklere birlikte kafa tutmak lazım, tek yürek olmak lazım... Şerefsizlerin (febe,gayse,bejeke) hep başarılı ve şampiyon olacağı hipotezini BİRLİKTE çürütelim... Ya biz ya siz BENCE, kör zihniyete sahip olan Sivas taraftarını kınarken!, benimle aynı düşüncede olan Sivas taraftarını kucaklıyorum!

sivhassivas 17.09.2005 16:56

Tamam bu kadar yeterli ara bozmaya gerek yok ben daha sonra ki mesajını okumadım. mesajı attıktan sonra baktım. ok . bu olayı burada kapatalım. ben kendi payıma düşen hatalyardan dolayğı özür dilerim. ben trabzona karşı hiç bir zaman lafım olmadı. avrupada kazandığı başarılarda da emin olun her trabzonludan daha çok sevinmişimdir. ama son şampiyonlar ligi macerası beni yıktı. bi de sabah ki olaylar eklenince kızdım. kusura bakmayın. sevgiler selamlar. tekrardan özür dilerim

sivhassivas 17.09.2005 17:02

arkadaşım ben cevap yazmıştım okumamışsın herhalde tekrar bi göz atar mısın.

erhan5834 17.09.2005 17:06

[b]REMİX BİZE TARTIŞMA YAKIŞMAZ ARKADAŞLAR SİTEMİZE ÜYE OLMUŞLAR SAYGI DUYAR TEŞEKKÜR EDERİZ OLUR BİTER HEM TARTIŞIP BÜYÜTMENİN Bİ ANLAMI YOK BİZDE ARKADAŞLARIN SİTESİNE ÜYEYİZ SPORUN GÜZELLİĞİNİ CENTİLMENLİĞİNİ BOZMAYALIM BİZE YAKIŞMAZ KARDEŞ..BİZ SİVASLIYIZ..[/b]

MOS-BY-58 17.09.2005 17:07

arkadaslar ilk mesajim bugüne kismetmis...

nerede oldugumuzu ve haddimizi bilerek konusmaliyiz. daha cok engebeler asmamiz, rüstümüzü ispat etmemiz lazim. trabzonlu arkadaslar 3-5 mac almakla büyük olunmaz demekte hakli bence (tabi buradaki "büyüklük" tanimina da bagli tartismanin boyutu). bize zaman ve firsatlar lazim, ki o da var artik. bu baglamda sivasspor takimi haddini bilerek ama kapasitesi ölcüsünde sinirlarini zorlayarak mücadele etmektedir. ilk senesinde saygi uyandiran bir mücadele vermekte ve cok sükür ki skor olarak da bunun karsiligini almakta. her sene inancimizi ve gücümüzü artirarak mücadelemizi devam ettirmeliyiz. varsin digerlerinin adi büyük olsun bizim ise hedflerimiz ve ulasacagimiz basarilar...

her sivasli gibi ben de 1. lige cikmis olmanin ve burada ilk senemizde böyle baslamis olmanin gururunu yasiyorum.

ve en önemlisi büyük olmaktan ziyade büyümenin hazzini yasamaktayim...

TRABZONLUYUZ!!! 17.09.2005 17:09

[QUOTE=sivhassivas]arkadaşım ben cevap yazmıştım okumamışsın herhalde tekrar bi göz atar mısın.[/QUOTE]Tamam okudum ksr bakma

sivhassivas 17.09.2005 17:12

sen de kusura bakma bir anlık sinir olabilir kolaylar gelsin

her zaman dost kalmak dileğiyle

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:15.