![]() |
Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
ziya geçen maç kırmızı gördü ziya var kadroda ne alaka_?_
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;814733]ziya geçen maç kırmızı gördü ziya var kadroda ne alaka_?_[/QUOTE]
Ziya değil Kadir kırmızı gördü. |
arkadaşlarla başka bir tribünde izleyeceğim için maraton kombinemi kiralıyorum :) maraton b blok ve k sırasnda . tam ortada sayılır. almak isteyenler mesaj yoluyla ulaşsın saat 7 ye kadar . sadece 5 tl .
|
[QUOTE=nuri_58;814736]arkadaşlarla başka bir tribünde izleyeceğim için maraton kombinemi kiralıyorum :) maraton b blok ve k sırasnda . tam ortada sayılır. almak isteyenler mesaj yoluyla ulaşsın saat 7 ye kadar . sadece 5 tl .[/QUOTE]
5 TL ye protokol gibi yer :D 15 dk içerinsnde mesaj yoluyla ulaşan alır :) |
stadta drenaj sistemi
varmı.? |
[QUOTE=ESES126;814740]stadta drenaj sistemi
varmı.?[/QUOTE] [B] Şuanda Sivasta yağmur yağmıyor ki kardeş ne yapacaksın drenaj sistemini :) Aşırı derecede yağmur olmadığı taktirde bir sıkıntı olacağını da zannetmiyorum.[/B] |
ben maça kaçar gelemeyenlere iyi seyirler
|
İlk 11;
[B]----------------Milan Borjan------------- Uğur------Navratil-----Rajnoch------Ziya ------------Doğa------Adem------------ Erman -----------Aatif--------- Grosicki ----------- Michael Eneramo------------ [/B] |
[B]Sivasspor (%76.60), bu sezon Süper Lig'in en az isabetli pas oranına sahip ekibi iken, @eskisehirspor (%84.52) bu alanda ligin en iyi ekibi.[/B]
|
[QUOTE=Respect58;814749]İlk 11;
[B]----------------Milan Borjan------------- Uğur------Navratil-----Rajnoch------Ziya ------------Doğa------Adem------------ Erman -----------Aatif--------- Grosicki ----------- Michael Eneramo------------ [/B][/QUOTE] Galiba Doğa yerine Mehmet Nas oynayacak... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:39. |