SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Kamil Güven Vermiyor..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35289)

infial§ 20.12.2012 09:51

Cevap: Kamil Güven Vermiyor..!

Sanki Erman,Kadir,Uğur çok güvenilir adamlar al birini vur ötekine

noname87 20.12.2012 09:59

Rıza Çalımbay yenilgiyi sürekli başkalarının üstüne atarak sorumluluk almaktan kaçıyor.Kamil bence bu takımda en etkili adam sorumluluk almıyormuş; Erman Eneramo sorumluluk alıyor da ne oluyor?

kaptann58 20.12.2012 11:12

GALİBİYETLER KUPALAR İÇİN SEVMEDİK SİVASSPORUMUZU BAŞKA SİVASTA SİVASSPORDA YOK ŞİMDİ BU KÖTÜ GÜNLERDE DESTEK ZAMANI İYİ GÜNDE HERKES YANINDA OLUR SİVASSPORUN ÖNEMLİ OLAN BU GÜNLERDE YANINDA OLMAK ARKASINDA DURMAK TAKIMIMIZIN VARSA KÖTÜ GİD...EN BİŞEYLER DAHA ÖNCEKİ YILLARDA OLDUĞU GİBİ BU YILDA ÇIKARIZ İNŞALLAH BU KÖTÜ SÜREÇTEN SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA BÜYÜK BİR KULÜP ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ İNŞALLAH BURADAN TÜM SİVASLI SİVASSPORLUYUM DİYEN YİĞİDOLARA SESLENİYORUM GELİN TAKIMIMIZI HOCAMIZI YÖNETİMİMİZİ ELEŞTİRMEK YERİNE ONLARA SAHİP ÇIKALIM ÇOK GEÇ KALMADAN

[COLOR="Red"]Editörün Notu : Yorumlarınızı büyük harflerle yazmaya devam ederseniz, silinecektir[/COLOR]

ccey 20.12.2012 11:20

Ben hala cihan yılmaz ve kıvanç gibi iki klas adamın neden gönderildiğini hala anlamış değilim bu kadar kalitesiz topçunun içinde gönderilecek onlarmıydı, sanki yine öyle olacak, bu erhan güven, abdulkadir, doğa, birde bursadan alınan adını unuttum takıma hiç katkısı varmı bunlaradan hangisi kıvanç tan daha iyi, bu hoca kalas kaltesiz adam bulmada üstüne yok valla

DOGU_BEY 20.12.2012 11:44

Cevap: Güven Vermiyor..!

[B][QUOTE=eyuphulagu;822429]Rıza Hoca ne yapmak istiyor ;anlayan var mı?Daha düne kadar Kamil'in arkasında duran Rıza Çalımbay ne oldu da birdenbire Kamil'e güvenmiyorum;belki de devre arasında Kamil'le yollarımız ayırabiliriz...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...Acaba Kamil'e iyi bir talip var da transfere bütçe ayırmak için Kamil'i gözden çıkarmak mı istiyorlar?..Rıza Hoca Eskişehir'den ayrıldığı yılda başarısız suçlar üzerine bazı oyuncularla(Youla gibi)sorunlar yaşamış hatta mahkemelik bile olmuştu...Umarım Kamil olayında da buna benzer sorunlar yaşanmaz... Takımda sadece Kamil mi kötü oynuyor ki bütün suç bu oyuncunun üstüne yıkılmaya başalandı..Kadir,Erman,Erhan gibi oyuncular son oynadıkları ,kaçırdıkları,yedirdikleri gollerle saç baş yoldururken ;sadece Grosecki nin günah keçisi ilan edilmesi gerçekten çok ilginç...Bakalım başka hangi oyuncular başarısızlığın sorumlusu olarak ortaya atılacak...Umarım Rıza Hoca ve yönetim ne yaptığını iyi biliyordur...Taraftar şimdilik susuyor;bizim de konuşacağımız zamanlar gelecek..[/QUOTE]

Rıza hocanın tutarsızlığıo ve dengesizliği takıma da çok iyi yansıdı..iyi hücum ediyoruz ve çok kolay, süper goller yiyoruz..Sonra hoca da çıkıp aylardır şanssız gol yedik diyor..yani denge ve tutar sorunu, başka söze gerek var mı?[/B]

alaattin 5858 20.12.2012 14:25

Cevap: Kamil Grosicki Gidiyormu?

[QUOTE=infial§;822499]Gönderilsin,bu takımda oynayacak katkı yapacak futbolcu lazım,gidişat iyi değil radikal önlemler alınsın[/QUOTE]

GARDAŞ GROSİCKİ GİBİ ADAMI ZOR BULURUZ.RADİKAL ÖNLEMLER ALINSIN KATILIYORUM AMA ÖNCE HOCADAN BAŞLAMASI LAZIM FUTBOLCULARIMIZ
ÇOĞU KALİTELİ AMA OYNATACAK HOCAMIZ YOK RIZA HEMŞERİMİZ AMA BU İŞİ BECEREMİYOR KİMDEN NEZAMAN HANGİ MEVKİDE NASIL YARARLANACAĞINI BİLMİYOR OYUNU OKUYAMIYOR

citothehan58 20.12.2012 14:30

Önceden de yazmisdim Transfermarkta göre Rangersle Liverpool talip diye ...

[img]http://cihan58.funpic.de/sivasspor/01.jpg[/img]

kkemal58 20.12.2012 14:54

[QUOTE=Morten58;822428]RIZA HOCA KENDISI SÖYLEDI ; SAKATLIGI FILANDA YOK.

SORUMLULUK ALMAYAN ; ELINI TASIN ALTINA SOKMAYAN ; ISTEDIGI ZAMAN OYNAYOP ; ISTEMEDIGI ZAMANDA OYNAMIYOR.
QUOTE]

Sivassporda sorumluluk alan taşın altına elini sokan futbolcu var da biz mi görmedik acaba merak ediyorum. O zaman takımın hepsini değiştirin, teknik direktör de dahil!

35kağan58 20.12.2012 14:55

Bugüne kadar çok istikrarsız futbolcu gördüm ama Kamil gibisini hiç görmedim.
Adam ya maça damga vuruyor(o da senede 5 maçı geçmez.)ya da sahada öylesine dolanıyor.

keko 58 20.12.2012 15:16

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;822448]Büyük kayıp!!!! Topla beraber hızlı hareket edebilen tek futbolcumuzdu. Rıza hoca saolsun onuda bitirmeyi basarmıs. ALLAH askına sende git Rıza hoca. Oyuncular aynı sana benzemeye basladı. Senin o sacma sapan konusmaların bahanelerin artık insanı delirtiyor.[/QUOTE]

[B]
Kardesim sana katiliyorum....

eger bu Adami göndereceksin SEN DE GIT RIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yaninda

UGUR ERMAN ENERAMO KADIR HAYRETIN da al ve git yeter yeter

yeter :mad::mad:

bizim takim da bisey var birbirine oynamiyorlar coookkkkk

egositlik var ama gören yok!!!! simdiya kadar bizim Kadro da öyle bir oyncu

var mi di???? yok!! ( efsane takim haric ) ve simdi kamile suc

veriyorlar!!!! YAZIK SIVASSPORA YAZIK!!!!

HOCA BIZE RESMEN DÜSÜRIYO AMA GÖREN YOK!!!!!!

[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22.