![]() |
Cevap: Sivasspor 2-1 1461 Trabzon
Sosyal medya da bir paylaşımda okudum çok hoşuma gitti.
- "[B]Hamsinin küçüğüne ne denir[/B]?" diye soruyorlar. Ben bildim. Haydi bakalım [B]kim bilecek[/B] cevabı? :D :D :D . |
[QUOTE=izmirliyigido;830599]Sosyal medya da bir paylaşımda okudum çok hoşuma gitti.
- "[B]Hamsinin küçüğüne ne denir[/B]?" diye soruyorlar. Ben bildim. Haydi bakalım [B]kim bilecek[/B] cevabı? :D :D :D .[/QUOTE] doğru cevap kraça mı acaba |
aldığım son duyumlara göre hamsilerin kulağına sivas ta kar suyu kaçmış daha iflah olmazlar:D:D
|
[QUOTE=izmirliyigido;830599]Sosyal medya da bir paylaşımda okudum çok hoşuma gitti.
- "[B]Hamsinin küçüğüne ne denir[/B]?" diye soruyorlar. Ben bildim. Haydi bakalım [B]kim bilecek[/B] cevabı? :D :D :D .[/QUOTE] yada 1461 trabzon olabilirmi:D:D |
[QUOTE=58sinan58;830622]yada 1461 trabzon olabilirmi:D:D[/QUOTE]
En çok [B]verilen[/B] ve [B]gülünen[/B] cevapların ikincisi bu idi. :D . |
[QUOTE=izmirliyigido;830623]En çok [B]verilen[/B] ve [B]gülünen[/B] cevapların ikincisi bu idi. :D
.[/QUOTE] doğru cevabı bilemedikmi abi bana en mantıklısı 1461 trabzon gibi geliyor yinede:D:D |
hamsüçük denir :D :D
|
Taraftar cok hosuma gitti..
heleki su sözleri bagirirken: LALALALALAY LALALAY LALALAY LALALAY LALALAY [B][COLOR="red"]KOYDUKMU![/COLOR] [/B] :D ... müthis ... |
guzel oynadik borjan iyi pozisyonlari cikardi. atif guzel bi pozisyonu kacirdi. trabzonu yaktik:D
|
Kredi kartı şifresi gibi bir takıma sen tut ilk maç berabere kal, sonra 2-1 zar zor galibiyet al.Rıza hocanın bu seneki demeçleri de hazır....
[B]Basit goller yiyoruz...[/B] Herkese iyi uykular. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06. |