![]() |
Cevap: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe
Geçen sene her maçta golü olan bir takımız şuan nerelere geldik. Kale önüne kadar gelip gol atamıyoruz. :mad::mad:
|
yarı finale çıktık diye mi sitedeki bu sessizlik:) yenildiğimiz zaman herkes burda oluyor...
|
Yarı final çok güzel İNŞALLAH final ve türkiye kupası ha gayret yığidolar güzel günler yakın ALLAH yardımcımız olsun Amin
|
Maçta fena oynamadık . Az hata yaptık .yanliz gol atmada sorun var. Kale önüne kadar geliyoruz geri donüyoruz . İyi bir golcümüz olsa bu macı almıştık
|
Hakem son düdüğü çalınca bizimkiler hemen fenerlilere yapıştı forma değiştirmek için . Hatta Kadir Mehmet Topal'ın formayı aldı yanliz Topal'a kendi formasını vermedi . Topal da istemedi belki . Ben gıcık oluyorum ist takımlariyla mac bitimi forma değiştirenlere . Onlar fb liyse bizde sivassporluyuz . Görmemiş gibi atlıyorlar ya.
|
[QUOTE=şamatacılar;832624]Hakem son düdüğü çalınca bizimkiler hemen fenerlilere yapıştı forma değiştirmek için . Hatta Kadir Mehmet Topal'ın formayı aldı yanliz Topal'a kendi formasını vermedi . Topal da istemedi belki . Ben gıcık oluyorum ist takımlariyla mac bitimi forma değiştirenlere . Onlar fb liyse bizde sivassporluyuz . Görmemiş gibi atlıyorlar ya.[/QUOTE]
[B]Yanlış görmediysem Mehmet Topal ile Hakan forma değişti, Kadir Gençlerbirliğinden arkadaşı olan Orhan Şam'ın formasını aldı, formayı almadan önce ben içeride formamı vereyim gibilerden bir hareket yaptı.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;832628][B]Yanlış görmediysem Mehmet Topal ile Hakan forma değişti, Kadir Gençlerbirliğinden arkadaşı olan Orhan Şam'ın formasını aldı, formayı almadan önce ben içeride formamı vereyim gibilerden bir hareket yaptı.[/B][/QUOTE]
Mehmet Topal ile Kadir forma değişti galiba |
[QUOTE=33sivasli58;832629]Mehmet Topal ile Kadir forma değişti galiba[/QUOTE]
Mehmet Topalla Hakan Arslan formalarini degistiler. |
Hadi gözümüz aydin yari finale yükseldik Trabzonu yenmemiz sart oldu artik ligdede kupadada. Finale kadar gelirsek Avrupaya 95% gideriz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23. |