![]() |
Cevap: Çalımbay'la Devam
hayrettinde takıma küstürüldü darısı ugura
|
[B]dün de başkanın bu istifayı kabul etmeyeceğini ve hocayla en azından sezon sonuna kadar devam kararı alınacağını belirtmiştik zaten hepimiz de böyle olacağını bekliyorduk...kısa vadede ve şu anki kritik durumda çok yerinde bir karar..lakin önümüzdeki sezonlarda devam edilecek mi derseniz artık zor yani yönetim istese bile çalımbay durmaz...artık bu saaten sonra hepimize düşen iş, -hocayı çoğu zaman eleştiren ve oyun anlayışını beğenmeyen biri olarak söylüyorum- sakin olmak, bu aşırı tepkileri kısmak ve ligde biraz daha derin nefes aldıktan sonra var gücümüzle kupaya asılmak...sezon sonu zaten köklü değişiklikler ister istemez olacaktır...[/B]
|
önümüzdeki sezon riza hoca olmayacak ve iddaa ediyorum bu bizim suanki kadromuz ve yeni sezonda gerekli yerlere takviyeyle ilk 5e oynatir gelecek teknik adam....ilk aklima gelen ertugrul saglam insallah getirebiliriz..umutluyumda eger yurticinde kalacaksa.
dört büyüklere gidemez cünkü hepsi antrenörlerinden memnun onun disinda bursa olsun kasimpasa olsun kayseri olsun teknik adamlari yeni geldi...bizim kulüp olarakta her teknik adamin aradigi bir sistem oldugu icin yani paralar tikirtikir ödendigi icin gelmesini umut ediyorum... ayrica baskanin biz hocayi birakmayiz lafi beklenen bir durumdu cünkü mecnun baskan aziz yildirimin aykutu istedigini yaptirdigi gibi oda rizaya aynisini yapiyor...baskasi olsa coktan gitmisti. |
Tepkiyi hayrettinden once ugura verseydik iyiydi. Riza hocanin devam etmesi.iyi oldu kritik viraj
|
SAYIN riza hoca yumusak basli ol fakat uysal koyun olma sivasspor külübünde teknik olarak soromlu sensin kimseye hak etmedigi formayi verme hele hatira hic sivas bali yeme cünkü olan basirsizliklarin 100% faturasi sana kesilir basari olusa paylasilir akilli ol yanlislik yapip taraftari karsina alma :confused:?????????????????????
|
BIR musubet 1000 nasihattan daha etkilidir olanlari ordu spor macinda hekes gördü tabi dogru degil desteklemiyoruz hemserimiz olarak sana uyari hayrettin ve birkac eski futbolcu 3 tane eski antrönörü takimdan ayrilmasina sebep oldu bunlari oynatmaga devam edersen bunlar senide kendiliginden götürür gördün iste ??????????????????
|
Devam kararı isabetli bir karar olmuş. Rıza hoca bırakır veya gönderilirse bu gitme kırgın bir şekilde olmamalı emekleri için teşekkür edilmeli, yiğidoya yakışır şekilde yolcu edilmeli.
__________________ |
[QUOTE=58Sivaslilar;845206]Devam kararı isabetli bir karar olmuş. Rıza hoca bırakır veya gönderilirse bu gitme kırgın bir şekilde olmamalı emekleri için teşekkür edilmeli, yiğidoya yakışır şekilde yolcu edilmeli.
__________________[/QUOTE] sevgili yigido kardeşim az ama çok özlü güzel biryorum yazmişsın eline ve dilinene saglik bende yorum yapacaktım senin yazını okuyunca bu kardeşim hislerime tercüman olmuş dedim |
Ginede riza hocayla devam edilmesine sevindim memleketin cocugu SIVASSPORUN basarili olmasi icin elinden geleni yapiyor vede yapar böyle günlerde yanida olup kenetlenmeliyiz:confused:
|
MEJNUN baskan kendisine yakisani yapti riza hocaya sahip cikti hocayla devam hocanida bunu kabul etmesi iyi ve yerinde bir karar denizde gemiyi acemi kaptana devretmek dogru degildir:confused:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:01. |