SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hayrettin'e Vefa(sızlık) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36289)

ayazoğlu 02.07.2013 13:16

Cevap: Hayrettin'e Vefa(sızlık)

Zamanı gelince gitmesini bileceksin

teknik 02.07.2013 15:30

belki misyonunu tamamlamış olabilir ama amatörden profosyonel takımla süper ligde oynamış, sembol olmaya en yakın isim.Bence değer vererek değerlenebileceğimiz bir ortamı bozuyoruz. Emeğine yüreğine sağlık hayro.Benim için her zaman sivassporlu hayrosun. Cesimler gibi,alman mustafalar gibi, kaleci sebolar gibi artık sen sivassporun gerçek efsanelerindensin.İşin ras gelsin.!

sinan-58 02.07.2013 15:47

hiç kimse sivassporun menfaatlerinden önemli değildir kulubümüze zarar vermeye başladı artık gitmesi gerekiyor bu güne kadar gerekli vefa gösterildi

dede58 02.07.2013 17:53

[QUOTE=sivaslim58;863762]ne vefasından bahsediyorsunuz tamam iyi oynadığı zamanlarda hakkını aldı zaten bedavamı oynadı bende boş mukaveleye imza atarım en az onun kadar oynarım artık oynayamıyor görün bunu artık. Valla ona bundan sonra verilen paraya yazıktır. İyi oyuncuysa kulüp bulsun kendine.[/QUOTE]

Bu düşünceyi ve onun destekçilerini şiddetle kınıyorum. Yazıklar olsun vefa duygusunu yitirmeşlere

favori58 02.07.2013 21:02

[QUOTE=dede58;864166]Bu düşünceyi ve onun destekçilerini şiddetle kınıyorum. Yazıklar olsun vefa duygusunu yitirmeşlere[/QUOTE]

Bizde senin düşünceni ve Sivasspor'u bir futbolcudan daha önce tutan düşünceyi kınıyoruz. duyanda sanarki Hayrettin yıllarca Sivasspor'da babasının hayrına oynamış ve kulüpte buna rağmen vefasızlık yapmış. Kardeşim,30 yıl çalışan bir insan 50 bin lira tazminat aldığı bir ülkede Sivasspor hayrettinin sülalesini kurtardı. Sizin yerinizde olsam,yönetim hayrettini gönderdiği için maçlarına gitmem!!!

sebasteia 02.07.2013 21:05

[QUOTE=favori58;864221]Bizde senin düşünceni ve Sivasspor'u bir futbolcudan daha önce tutan düşünceyi kınıyoruz. duyanda sanarki Hayrettin yıllarca Sivasspor'da babasının hayrına oynamış ve kulüpte buna rağmen vefasızlık yapmış. Kardeşim,30 yıl çalışan bir insan 50 bin lira tazminat aldığı bir ülkede Sivasspor hayrettinin sülalesini kurtardı. Sizin yerinizde olsam,yönetim hayrettini gönderdiği için maçlarına gitmem!!![/QUOTE]

favoricim bu mesajıma teşekkür ediver de senin şu teşekkür hanen "0" olarak gözükmesin ;)

hiç mi kimsenin yorumuna teşekkür etmedin mübarek adam? :)

bak senin yorumuna teşekkür ederdim, ama ben hayrettin'in kalmasından yanayım...

Rallim58 02.07.2013 21:14

[QUOTE=favori58;864221]Bizde senin düşünceni ve Sivasspor'u bir futbolcudan daha önce tutan düşünceyi kınıyoruz. duyanda sanarki Hayrettin yıllarca Sivasspor'da babasının hayrına oynamış ve kulüpte buna rağmen vefasızlık yapmış. Kardeşim,30 yıl çalışan bir insan 50 bin lira tazminat aldığı bir ülkede Sivasspor hayrettinin sülalesini kurtardı. Sizin yerinizde olsam,yönetim hayrettini gönderdiği için maçlarına gitmem!!![/QUOTE]

[B]Üstad; kimse Sivassporun üzerinde değildir. Herkesin ortak derdi, Sivassporumuzun başarısıdır.

Sivas değil, Türkiye'de; doğduğu toprakların takımlarında top koşturarak, milli futbolcu olan kaç futbolcu var?

Ve o milli futbolcuya sessiz sedasız veda ediyorsun. Bu mu? Vefa. Akabinde "yaşlı" veya "formsuz" diye gönderdiğin, boş mükaveleye olsun imza atarım diyen milli futbolcunun yerine aynı yaşta ve bir sezon boyunca toplamda, koca bir yıl boyunca 5 saat sahada kalan futbolcu alıyorsun. Bunun izahını, biraz düşün öyle cevap ver istersen. Çünkü hemen veremeyebilirsin.[/B]

adres58 02.07.2013 21:28

Değerli favori58...

Eren Aydın=Hayrettin Yerlikaya
--------> <-------------

Hayrettin Yerlikaya 2012-2013 Sezonunda
Türkiye kupasında : 722
Süper Ligde : 362
Toplamda : 1084 dakika forma giymiş

Eren Aydın 2012- 2013 sezonunda
Eyüpsporda 9 maç toplam 782 dakika
Elazığda 6 maç toplam 338 dakika forma giymiş...

Özetle yarın bu oyuncu torpille!!!!! oynarsa ve canım Ziyayı!!!! güzelim hemşerimi!!!! keserse gazeteleri arayıp eleştiri yağmuruna tutacak mısın?... (Sanmıyorum)

Tuncay 02.07.2013 21:38

Sen bizim yuregimizdesin,gidisin sana tecrube,tekrar donusun bize fayda olacak. Sivas oz cocugunu unutmaz,yuregin serin olsun.

favori58 02.07.2013 21:51

[QUOTE=Rallim58;864225][B]Üstad; kimse Sivassporun üzerinde değildir. Herkesin ortak derdi, Sivassporumuzun başarısıdır.

Sivas değil, Türkiye'de; doğduğu toprakların takımlarında top koşturarak, milli futbolcu olan kaç futbolcu var?

Ve o milli futbolcuya sessiz sedasız veda ediyorsun. Bu mu? Vefa. Akabinde "yaşlı" veya "formsuz" diye gönderdiğin, boş mükaveleye olsun imza atarım diyen milli futbolcunun yerine aynı yaşta ve bir sezon boyunca toplamda, koca bir yıl boyunca 5 saat sahada kalan futbolcu alıyorsun. Bunun izahını biraz düşün öyle cevap ver istersen. Çünkü hemen veremeyebilirsin.[/B][/QUOTE]

Hayrettin gitmesin kalsın veya vefasızlık yapıldı diyenler,son iki sezonda onun yüzünden kaybedilen maçları ne çabuk unuttu. Tekrar söylüyorum,profesyonellikle duygusallığa yer yer acırsan acınacak duruma düşersin,kaldıki Sivasspor hakkını fazla fazla verdi,nedir bu hayrettin israrı.
Onun yerine alınan futbolcunun 5 saat oynadığını yazıyorsun,ön yargılı olmamak gerekmezmi?Belkide Sivassporun en iyisi olacak,ama biz hayrettini gördük bildik,onun yüzünden geçen sezon bir çok maçı gözlerimizle gördük( sizler görmesinizde)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33.