SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   K.Erciyesspor 1-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37693)

Has Sivas`li 17.03.2014 19:38

Cevap: K.Erciyesspor - Sivasspor

[B]Carlos hoca bu inatla devam ettigi sürece, biz puanlari birak,
tek puani dahi rüyada anca görürüz. Takmis bir "Barcelona taktigi" gidiyor.
Ya arkadas sende o kalitede oyuncu varmida öyle oynayacaksin.
Eldeki malzemeye göre is yapacaksin, Format düzenleyeceksin.
Her hangi bir ANORMALLiK olmaz ise Erciyes bizi cok rahat Yener.
Rahat on haftadir takim resmen dökülüyor. Teknik kadroda gözünde Problem olmayan hic kimse yokmu, cikip desin "BU SiSTEM iSLEMiYOR".
Yeter artik ya, her haftsonu rezil oluyoruz, samar oglanina dündük, yaziklar olsun.
Öfbe yine sinirlerim tepeme cikti :mad: :mad: :mad:[/B]

maestro 17.03.2014 20:00

sanırım bu hafta erciyes zor durumda, o yüzden erciyesin rahatlaması lazım

yigidinho 17.03.2014 20:11

Carlosun aklını başına alması lazım. Kulubeden sırıtmakla olmuyor bu işler. Oyun oynat bu takıma sen.ya da Git reklam filminde oyna sen. 10 maçtır ciğerimiz burda. Yemin ederim yoruldum yenilmekten

sirseri58 17.03.2014 20:58

[QUOTE=58tamer58;903470]Bizim rakip takımı korkutacak hiç bir silahımız yokken deplasmanda galibiyet beklemek biraz hayalcilik olur. İnşallah yine farklı bir skorla sahadan ayrılmayız...[/QUOTE]

super lıgın gol kralı bızde kardeş :D

58YIGIDO58 17.03.2014 22:25

Yukaridaki anket herseyi acikliyor hic konusmaya degmez :mad:

fatihada58 17.03.2014 22:34

Arkadaşlar yönetimden, futbolculardan, teknik heyetten birileri akşam eve gidip kuantum fiziği çalışmıyor, atomu parçalamaya uğraşmıyor, acil ameliyatlara girmiyorsa birde eşek değillerse bu siteyi okuyorlardır heralde. Okuyun be okuyun koskoca Sivasspor taraftarını düşürdüğünüz hallere bakın. Dilinizi mi yuttunuz her maç 4-6 yemekten? Taraftara bir şeyler açıklamaya mecbursunuz. Açıklamıyorsanız da bütün vebal sizlerin sırtınadır haberiniz ola.

ELLİSEKİZ 18.03.2014 00:30

Hafta sonunu ip ile çekerdik . Şimdi ise hafta sonu gelince bir hüsran, matem çöküyor.Bu nedir arkadaş her maç kâbus .!!

burak58as553 18.03.2014 00:42

Oylamada Erciyes 54 oy Sivasspor 17 oy almış durumda.

Önceden Gs,Fb,Bjk ile yapacağımız maçlarda Sivasspor daha fazla oy alıyordu.En azından takım o maçlardan önce güven veriyordu.

Görünen köy kılavuz istemiyor maalesef..

poolat58 18.03.2014 02:11

ilk defa bir Sivasspor maçını izlememeyi düşünüyorum, kendime bir hafta sinir krizi geçirmeme tatili verdim. Yoksa bütün hafta hayatımı etkiliyor.
Not: Dediklerime kendim bile inanasım gelmiyor ben yine izlerim o maçı sanırım :/

dogan15 18.03.2014 03:55

sıvas bu maçta patlama yapıcak bakın gorun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28.