![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
Stoch kiralanmalı.
|
Manuel da Costa ,Aatif , Cicinho ve Utaka kesinlikle satilmamalidir !.
|
biz burda boşa konuşuyoz, başkan aatıfı costayı uatakayı satıp cebini dolduracak yerine de nerde beleş veteran var onları dolduracak, sonra borcumuz vardı onu kapattık diyecek, Sivasspor bakkal olmuş biz hala şu alınsa bu alınsa diyoruz. Boşuna parmaklarınızı yormayın alınacak adamlar belli. Vizyonsuz bir yönetimden ne bekliyorsunuz. Avrupaya taşıdıya diyeceksiniz onu Carlos yaptı onlar değil. Zaten bu gidişle Carlos da durmaz bizimle!
|
[QUOTE=poolat58;910053]biz burda boşa konuşuyoz, başkan aatıfı costayı uatakayı satıp cebini dolduracak yerine de nerde beleş veteran var onları dolduracak, sonra borcumuz vardı onu kapattık diyecek, Sivasspor bakkal olmuş biz hala şu alınsa bu alınsa diyoruz. Boşuna parmaklarınızı yormayın alınacak adamlar belli. Vizyonsuz bir yönetimden ne bekliyorsunuz. Avrupaya taşıdıya diyeceksiniz onu Carlos yaptı onlar değil. Zaten bu gidişle Carlos da durmaz bizimle![/QUOTE]
Eger oyle olursa tepkimizi koyariz sen merak etme hemserim. |
[QUOTE=poolat58;910053]biz burda boşa konuşuyoz, başkan aatıfı costayı uatakayı satıp cebini dolduracak yerine de nerde beleş veteran var onları dolduracak, sonra borcumuz vardı onu kapattık diyecek, Sivasspor bakkal olmuş biz hala şu alınsa bu alınsa diyoruz. Boşuna parmaklarınızı yormayın alınacak adamlar belli. Vizyonsuz bir yönetimden ne bekliyorsunuz. Avrupaya taşıdıya diyeceksiniz onu Carlos yaptı onlar değil. Zaten bu gidişle Carlos da durmaz bizimle![/QUOTE]
[B]Gardasim iste o da benim korkum var....... yeter artik her sene ayne seyleri yasiyoruz dogru düzgün KÜLÜB OLMADIK daha ne dogru düzgün ACIKLAMA var ne de bisey gercekten bis HALA COK GERIDEYIZ!!!! Insalla bu sene DERSLER CALIMISLAR Avrupakupa grup katilmak icin 2 ÖNEMLI MACIMIZ VAR VE RAKIP COK AGIR ONA GÖRE TRANSFER SART..... SAYIN BASKAN VE YÖNETIM BU FIRSAT SAKIN KACIRMAYIN!!!! EGER BU FIRSAT KACACAKSINIS LÜTFEN KÜLÜBÜ VEDA EDIN!!!! [/B] |
NAVRATİL,PEDRO,MEHDİ,CİHAN,AYKUT,ABDURRAHMAN,ABDULKADİR bunlar acilen yollar ayrılmalıdır,iyi bi orta saha alınacaksa kadirde gönderilebilir hiç üzülmem.
bu takıma mutlaka GOLCÜ şart ve çok iyi bi kaleci lazım avrupada korcan-nihatla sıfır çekeriz defansa 2 iyi stoper şart orta sahaya kanfory syyla gibi müthiş dirençli kuvvetli ve sert bi adam lazım yanınada bir 10 numara alınmalıdır 1-2 tanede kanat oyuncusuyla avrupayı sallarız mesela BOBO süper bir tercih olur antalyadan kaleci hakan süper olur |
Bence Orta Sahaya ve Forvete Transfer Şart !!!
|
[QUOTE=mcevahir;909871]Bu haberi daha önceden görmüştüm Bir kaç gün önce twitter da gördüm menejeri açıklamıştı. Bu habere göre anlaşmışlar Milli bir futbolcu....
BiH Sport @BosnaSport 16 May Avdija Vršajević's manager confirms that a deal between Hajduk and Turkish Premier League team Sivasspor is almost complete[/QUOTE] Twitter'dan Baktım Arkadaşlar Doğru Haber !!! Bu Adreste: [url]https://twitter.com/BosnaSport[/url] |
[QUOTE=YigidooSivas58;910061]Eger oyle olursa tepkimizi koyariz sen merak etme hemserim.[/QUOTE]
Devre arasında grosickiyi satıp borjanı satıp da oldoni aykut mahmut gibi çapsızları doldurmadılar mı takıma. Sonra taraftar homurdanınca bırakırım bak diye çocuk gibi tehdit etmedi mi bizi. Afferdersin bi tarftarlarımızı yırtsak da bu yönetim taraftarı yok sayıyor. Hiç umurlarında olmaz inan. |
[QUOTE=poolat58;910075]Devre arasında grosickiyi satıp borjanı satıp da oldoni aykut mahmut gibi çapsızları doldurmadılar mı takıma. Sonra taraftar homurdanınca bırakırım bak diye çocuk gibi tehdit etmedi mi bizi. Afferdersin bi tarftarlarımızı yırtsak da bu yönetim taraftarı yok sayıyor. Hiç umurlarında olmaz inan.[/QUOTE]
O zmn defolup giderler taraftar tepki gosterince. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |