![]() |
Cevap: Hoş Geldin Sergen
hosgeldin sergen. besiktas tan beri begendigim bir isimdi. inaniyorum basarili olur. en azindan suanki oldugumuz yeeden daha iyi yerlere tasicagina eminim..
|
güveniyor ve inanıyorum...yanındayız sergen...hoş geldin...
|
oley oley sergen yalçın sivasın çocuğu sergen yalçın :D
|
hoşgeldin hocam dışardan takımın sorunlarını gören birinin düzeltmesi biraz daha kolay görünüyor başarıya inanmak zorundayız başka çaremiz yok inş endişelerimiz yersiz olur ve iyi bir beraberlik ve ivme yakalarız
|
Cevap: Sivasspor Sergen'e Emanet
[QUOTE=Ferhat06;929270]Trabzon maçı 2.yarıya kaldı yani devre arasına kadar Kasımpaşa ve Karabük maçları var.Haydi Sergen uçur bizi.:)[/QUOTE]
Sergen bir ucuracak pir ucuracak,ayaklariniz hangi karada yere basar bilemiyorum artik. Roberto Carlosa sampiyon yap bizi dedik yapamadi,bakalim bu ucurabilecekmi:D Ucmak isteyenler SIRAYI bozmasin,Sergen´i beklesin:D |
İnşallah istediğimiz yerlere geliriz
|
Takımın başına hangi hoca getirilirse getirilsin eleştirmek yerine destek olmak gerekir.artık iç çekişmeleri bırakıp takımı düzlüğe çıkarmak için neler yapılabileceğinin hespalarını yapmalıyız. 12.adam olarak bizlerde görevimizi layıkıyla yapmalıyız.Oturan,çekirdek çıtlayan sadece eleştiren olmak yerine 90 dakika destekleyen hakem ve rakip üzerinde baskı kuran taraftar olmalıyız.
|
sevgili sergen hoşgeldin! seninle süper bir çıkış yakalayacağız. buna inanıyorum. yolun/yolumuz açık olsun.
|
Antepte kısa sürede çok iş başardı umarım takımı toparlar ve disiplini sağlar
|
Bu saatten sonra denilecek tek şey Sergen'e ve Sivassporumuza başarılar dilemek olacaktır. Düşünceler farklı olsa da hepimizin tek dileği Sivassporun başarısı. Başarılar Sergen...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:30. |