![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Önceden tek tek değerlendirdiğim yazılarım artık sona erdi sanırım çünkü savunmasıyla, hücumuyla tam bir [COLOR="Red"]TAKIM[/COLOR] olduk.
[/B] +++Sergen hocadan sonra performansında yükseliş olmayan iki isim : Ziya ve Burhan bunu da belirtmekte fayda var. |
[QUOTE=babapiton;936751][B]Önceden tek tek değerlendirdiğim yazılarım artık sona erdi sanırım çünkü savunmasıyla, hücumuyla tam bir [COLOR="Red"]TAKIM[/COLOR] olduk.
[/B] +++Sergen hocadan sonra performansında yükseliş olmayan iki isim : Ziya ve Burhan bunu da belirtmekte fayda var.[/QUOTE] Yav piton bizi alıştırdın tek tek oyuncu değerlendirmesinde Az önce bir heyecanla açtım sayfayı bi baktım ana! Hiç bir şey yok Bizi resmen pazara gönderdin şimdi :) |
[QUOTE=sivaslıadem;936753]Yav piton bizi alıştırdın tek tek oyuncu değerlendirmesinde
Az önce bir heyecanla açtım sayfayı bi baktım ana! Hiç bir şey yok Bizi resmen pazara gönderdin şimdi :)[/QUOTE] Gs'yi yenersek söz :) |
Adem koçaka ayrı bı parantez açmak gerekıyor, benim kanaatimde maçin Yıldız'ı
|
Emeği geçen herkese teşekkürler.
buruk ve üzüntülü günlerin yerini sevinç ve mutluluk aldı. Bunları bize yaşatanlarada ALLAH güç kuvvet versin. Böyle Devam et YİĞİDOM. |
Süperiz. Başka söze gerek yok
|
takım olarak yine çok iyi bir mücadele izledik iyi kapandık mükemmel bir galibiyet oldu.Stoperlerimiz her topa vurdular çokta bi şey söylemeye gerek yok bugünlerin tadını çıkarmak lazım...
|
Konyanın yeni stadı merkeze epeyce uzak 40 dakika belediye otobüsüyle yolculuktan sonra maçın 15.dakikasında tribündeydik.Adem ve Da Costa başta olmak üzere çok iyiydik.Korcan skoru tutmamızda büyük rol oynadı.Maçın sonunda NALÇACILAR grubu ile epey seviştik.:D Biz yeşil diyoruz onlar beyaz diyor.Onlar kırmızı diyor biz beyaz yani adamlardaki hoşgörü bizde yok,eğer biz yenilseydik aynı şeyi biz yapar mıydık ,soru işareti.
|
Akıllı oynadık vesselam
Her zaman deli gibi saldırmanın anlamı yok Takımdaki en büyük değişikliklerden biride bu oldu Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyor ise ona göre oynadık. |
Bazan taraftar takım için negatif baskı unsuru olabiliyor Konyaspor taraftarı çok etkili ama bu takıma olumsuz yansıdı bir türlü organize olamadılar.Hep acele ataklar ve panikle doldur boşalt yapdılar o da bizim hava toplarında etkili Costa ve İbrahim sayesinde boşa çıktı.Kenarları hiç kullanmadılar,göbekte de bizim akıllı oyunumuz netice almamızı sağladı.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49. |