SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kene Sewenler Dernegini Kuruyoruzzzz :=))) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4158)

RaP_BoY 29.08.2005 17:31

[QUOTE=AnTi_CoDe58][b] SeFa GaRDaS NaSıL OLuRSa OLsUn CihADa LaF YoK CiHaD Ne KaDaR Da KeNe MeSeLeSiNDe BiZi SaTSa oNa LaF YooooKKKKK....................[/b][/QUOTE]

EYWALLAH TUGRULUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUNNN

yagci58 29.08.2005 17:32

temsilcilik acmak istiyom bana yardim edin
kene leri dünyaya duyuralim
kene viyana temsilciligi

GuNaY 29.08.2005 17:33

[b]bu dernekten geç haberim oldu benim... elbette bende üye olurum... :D anti hayırdır ne oluyor kene sevenlerle seni sevenler karısmıs bu formda :D :D [/b]

RaP_BoY 29.08.2005 17:34

[QUOTE=yagci58]temsilcilik acmak istiyom bana yardim edin
kene leri dünyaya duyuralim
kene viyana temsilciligi[/QUOTE]

TAMAM ABİ AYIP SANA WİENA TEMSİLCİMİZ SENSZİN

KENELERE ÖZGÜRLÜKKK

RaP_BoY 29.08.2005 17:36

[QUOTE=gunay][b]bu dernekten geç haberim oldu benim... elbette bende üye olurum... :D anti hayırdır ne oluyor kene sevenlerle seni sevenler karısmıs bu formda :D :D [/b][/QUOTE]

SAOL ABİ SENİDE ÜYE YAPIYORUM DERNEGE....KENE SEWENLER ÇIG GİBİ BÜYÜYO BU OLAYA DESTEK WEREN BÜTÜN GARDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

KENELERE ÖZGÜRLÜKKKKKKKKK

KENE SEWENLER DERNEGİ

agca58 29.08.2005 18:03

puhahaha

dayı bayrağı felan varmı derneğin.logosu marşı vs...dernek binasıda benden olsun..sivastaki büyük otel ve aynalı çarsıyı sizlere kene derneği için satın aldım hayırlı olsunn....bu dernek için daha çok şeyler yapacağımm..

efsanedavulcu 29.08.2005 19:07

[QUOTE=gunay][b]bu dernekten geç haberim oldu benim... elbette bende üye olurum... :D anti hayırdır ne oluyor kene sevenlerle seni sevenler karısmıs bu formda :D :D [/b][/QUOTE]
[b]abı duyduguma gore anti keneler e uye olmak ıstemısın uyelıgın kabul edılmıstır..derneğimiz adına cok tesekkur edıyorum.....HAYDİ SİVASLILAR BENDE KENELER E DÜŞMANIOM DIYORSANIZ BİZE KATILIN....

UNUTMAYINKI KENELER DUSMANIMIZDIR!...

KENELERE ÖLÜM!...

KATİL KENELER KOKUNUZU KURUTACAĞIZ....[/b]

[color=red]ANTİ-KENELER DERNEĞİ[/color]

twity_58 29.08.2005 19:38

[QUOTE=RaP_BoY]TAMKAM BANA 32 RESİMLE KİMLİK FOTOKOPİSİNİ GETİR BEN SENİ İLK ÜYE YAPIYIM :=)))
KENELERİN YAŞAMA ÖZGÜRLÜKLERİNİ KISITLAYANLARI ŞİDDETLE KINIYORUZZZZ
KENECİYİZ BİZ ÇEKERİZ CEFA KENE REİS BİZİ UNUTMA

KENEYİ SEWMEYEN KENDİNİ SEWMEZ :=)))[/QUOTE]

32 resım fazla ben uye olcaktım vazgectım antı kenecıyım :D

1967_DERNEK_10UR 29.08.2005 19:47

[QUOTE=Gencosman]yazacak bisey bulamadinizmi? bu site sivasspor sitesi keneler sitesi degil spor hakkinda yazalim mumkunse.[/QUOTE]
[b]TOPİĞİN ADI EĞLENCE TOPİĞİ BAŞKA NE YAZILIR Kİ BURAYA..[/b]

1967_DERNEK_10UR 29.08.2005 19:51

[QUOTE=efsanedavulcu][b]ANTİ KENELER DERNEĞİNE DESTEKLERİİZİ BEKLİYORUZ...

KENELER DÜŞMANIMIZDIR!.. KENELERE ÖLÜM!..

ANTİ KENELER E GİRİŞ KURALI : EN AZ 2 KENE OLDURMUS OLMAK...

HAYDİ SİVASLILAR BENDE KENE DÜŞMANIYIM DİYORSANIZ BİZE ULAŞIN....

mür: ANTİ KENELER GRUP BASKANI TUGRUL ONAR VE ANTİ KENELER İŞKANCE BASKANI ÖZGÜR YILMAZ...[/b][/QUOTE]
[b]ANTİ-KENECİLER SİZ İSTEDİNİZ BU SAVAŞI BİZ KENELERİ SEVENLER DERNEĞİ ÜYELERİ OLARAK SİZE SAVAŞ AÇIYORUZ...HAYDİ SİVASLILAR KENELERİ SEVENLERDENSENİZ BİZE KATILIN...BİZİM DERNEĞİN ADI KENE SEVENLER DERNEĞİ...BİR KENE DE SEN BESLE KAMPANYAMIZA KATILIN..[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46.