![]() |
BENCE MACIN YILDIZI SUPESIZ HAKKIYDI..
MUKEMMEL BIR HATAYLA MACI VERDI... HEMDI ON YILDIZ |
[QUOTE=drummer]bence yabancı oyuncuların hepsi yıldızdı
yerli oyuncuların hepsi birbirinden berbattı[/QUOTE] Arkadasa katiliyorum: |
Uzun aradan sonra süper liğde mücadele eden sivas sporumuzda ; Fenerbahçe maçında maçın yıldızı kimdi ? sorusuna cevap vermek gerçekten zor.Takımı yakından izleyen bir taraftar olarak maçın yıldızı kimdi ? sorusuna cevabım,teknik heyet , başkan ,taraftar ve tüm futbolculardır.
|
Kimsenin Hakan Bayraktar'a oy vermemesini bir turlu anlayamadim. Fenerbahce macinin en iyi oyuncusu hic suphesiz Hakan Bayraktardi. Galatasaray icin Saido, Fenerbahce icin Aurelio, Trabzonspor icin Huseyin ne ise Sivasspor icin de Hakan odur..
|
[QUOTE=FranzFerdinand]Kimsenin Hakan Bayraktar'a oy vermemesini bir turlu anlayamadim. Fenerbahce macinin en iyi oyuncusu hic suphesiz Hakan Bayraktardi. Galatasaray icin Saido, Fenerbahce icin Aurelio, Trabzonspor icin Huseyin ne ise Sivasspor icin de Hakan odur..[/QUOTE]
[b]hakan sivasspor için gercekten çok öenmli bir futbolcu sivasspora katkısı çok büyük ama fener macında ben şimdiye kadarki en iyi andersonu izledim desem yalan olmaz heralde bence andi süperdi attıgı golde süperdi inşallah hep böle devam eder [/b] |
[QUOTE=Orhan_Nilay]İnşallah Beşiktaş maçında kendini gösterecek size![/QUOTE]
niye beşiktaş maçında galatasaray fener maçında gösteremedide. ozaman aklıma şu gelir bu futbolcularda üç büyüklerin peşinden koşturuyor. tuttukları takıma göre oynuyorlar. |
FranzFerdinand´isimli üyeden Alıntı
Kimsenin Hakan Bayraktar'a oy vermemesini bir turlu anlayamadim. Fenerbahce macinin en iyi oyuncusu hic suphesiz Hakan Bayraktardi. Galatasaray icin Saido, Fenerbahce icin Aurelio, Trabzonspor icin Huseyin ne ise Sivasspor icin de Hakan odur.. hakkıya bile 40 a yakın oy çıkmış.neredeyse maçın yıldızı olmaya aday |
[QUOTE=drummer]niye beşiktaş maçında
galatasaray fener maçında gösteremedide. ozaman aklıma şu gelir bu futbolcularda üç büyüklerin peşinden koşturuyor. tuttukları takıma göre oynuyorlar.[/QUOTE] İstanbul takımlarıyla oynadığımız maçlarda hata yapıyor görüşü hakim, Bir üstteki arkadaş beşiktaşlıydıda o bakımdan; |
Bence bu maçın iyisi yerine kötüsünü seçmek daha iyi takımı bozan tek kişi Hakkı.takım olarak çok iyi oynadık.
|
arkadaslar hakkıyı 2 macta sildiniz bu yorumlar üzücü...herkez hata yapar hakkının şansızlığı fb ve gs maclarında yapması oldu...ben hakkıya her zaman güveniyorum...takımın en iyilerinden.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:44. |