SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Fenerbahçe SİVAS a geldi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5365)

FB06 31.10.2005 10:09

Ayrıca ben sivaslıyım ve sivasın galatasarayı gecebilecek kapasitesi olduğuna eminim. 2. olarak sampiyonlar ligine gitmemiz müthis olur

CÜSSKB-Aynur 31.10.2005 10:09

Arkadaşlar burası Fenerbahçe-Galatasaray arenası değil.
Sivasspor Sitesi lütfen buna göre davranalım.

Arif Coşkun 31.10.2005 10:12

AZİZ'İN FENDİ SİVASI YENEBİLECEK Mİ?

Maç yaklaşırken,şimdi gözler Sivas'a çevirildi. Haftalar önce diğer anadolu kulüplerine yapılan haksızlıkları klavye yoluyla buraya taşıyınca,bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu nedense. "Bugün ona,yarın bize " diye bir söz vardı onu hatırlatmıştık hep.Şimdi geldi çattı o gün. Azizin masa başı işleri bakalım bize sökebilecekmi ki ? Sökebilecek gibi görünüyor.Nedeni ligde Fenerbahçe'nin üstüste 3 kez şampiyonluğu yokmuş,bu sene hedef oymuş.Görmüyormusunuz yazarlar şimdiden şampiyonu ilan ettiler bile. Bu geçen 12. hafta itibariyla adaletli bir hakem yönetimi olsa idi Fenerbahçe'nin puanı şuan 20'lerde olması gerekirdi.Bunu sanırım herkes görüyor.İşine gelen sesini çıkarmıyor,gelmeyen feryad ediyor.Dileğim hafta sonu feryad edenlerden olmamamız sadece bir temenni.
Herkese saygılar

FB06 31.10.2005 10:13

Öncelikle Sivas yönetimi gerçekten vatansever insanlardan kurulu artı bütün yönetim Başkan da dahil olmak üzere Fenerbahçe taraftarı, menejer Bülent Uygun,hoca Werner Lorant,Sivası 1. lige İsmail kartal cıkardı, Sivasspor formaları Fenerium tarafından yapılıyor adeta Fenerbahçemizin kardeş takımı gibi inşallah Fenerbahçenin ardından ikinic sıray Sivas alır ve şampiyonlar ligine gider.

31.10.2005 10:13

[QUOTE=FB06]Ayrıca ben sivaslıyım ve sivasın galatasarayı gecebilecek kapasitesi olduğuna eminim. 2. olarak sampiyonlar ligine gitmemiz müthis olur[/QUOTE]

ZATEN KİM GİRSE BU SITEYE RAKIP TAKIMDAN BEN SİVASLIYIM DIYOR AMA HIC OYLE DAVRANMIYOR ............ SENDE ONLARLA AYNISIN

yagmur_yurek 31.10.2005 10:18

BANA KALIRSA ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLUCAK BEN UMUT EDİYORUMKİ O MAÇTAKİ HAKEMDE ÇOK İYİ BİR MAÇ YÖNETECEK KARAMSARLIĞA GEREK YOK HELEKİ BEŞİKTAŞ GALATASARAY FENERBAHÇE ÖZELLİKLE ŞİMDİ NE GS NE BJK UNUTMASINLARKİ GEÇMİŞ ZAMANLARDA HAKEMLERLE MAÇ KAZANDIKLARINI BUDA BİR GERÇEK.BEN FENERLİ DEĞİLİM BEN FUTBOLU ÇOK SEVEN BİR TAFARTARIM EN BÜYÜK SİVAS SPORRRRRRR

FB06 31.10.2005 10:20

Fenerbahce acıkara en iyi takımdır. Konyaspor macında hakem hatası olmustur. Bu bizim sucumuz değil ve en az 10 puan fark atacağız galatasaraya

FB06 31.10.2005 10:22

[QUOTE=eren1]ZATEN KİM GİRSE BU SITEYE RAKIP TAKIMDAN BEN SİVASLIYIM DIYOR AMA HIC OYLE DAVRANMIYOR ............ SENDE ONLARLA AYNISIN[/QUOTE]
burada tartısmaya devam etmek bu foruma saygısızlık olur. Zaten herkes biliyor fenerbahcenin geseden cok daha iyi takım olduğunu, bu topicde de defalarca tekrarlanmıs

Arif Coşkun 31.10.2005 10:33

[QUOTE=FB06]Fenerbahce acıkara en iyi takımdır. Konyaspor macında hakem hatası olmustur. Bu bizim sucumuz değil ve en az 10 puan fark atacağız galatasaraya[/QUOTE]
Arkadaşım biz burada onların hangisi büyük tartışmasını yapmıyoruz.Burada Sivasspor'un bir kurban seçilmemesi için ne yapabiliriz,nasıl mani olunabilir onları tartışıyoruz.Lütfen konuyu başka yönlere çekmeyin. Bu siteye de o resimle girmen de çok yalnış.

yagmur_yurek 31.10.2005 10:37

[QUOTE=arifcoskun]Arkadaşım biz burada onların hangisi büyük tartışmasını yapmıyoruz.Burada Sivasspor'un bir kurban seçilmemesi için ne yapabiliriz,nasıl mani olunabilir onları tartışıyoruz.Lütfen konuyu başka yönlere çekmeyin. Bu siteye de o resimle girmen de çok yalnış.[/QUOTE]

SEN MERAK ETME KARDEŞ KURBAN FELAN SEÇİLMEYİZ.SİVAS SPOR HERZAMANKİ GİBİ EN İYİ FUTBOLUNU OYNAYIP SAHADAN ALNININ AKIYLA ÇIKACAKTIR.BAZI GERÇEKLERİ GÖRMEMEZLİKTEN GELMİYELİM ÇÜNKÜ BİZ SİVASLILARA YAKIŞMAZ DİYARBAKIR MAÇINI UNUTMAYALIM NE DERSİN?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46.