SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor:1-Gençlerbirliği:2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7767)

Yigido58_NL 07.08.2006 21:44

-->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:2

[QUOTE=sebat]dünkü maçı izledim.doğrusunu söylemem gerekirse her iki takımı futbolcuları futbol adına bizi tatmin etmediler.futbol adına sahada bir şey ortaya koymadılar.zevksiz sıkıntılı bir maçtı.sivasspor adına sahada 2 kişi vardı,biri Hakkı biri de Balili.hakkı kendi kalesine gol atsa her zaman en mükemmel bir futbolcu.ama maç esnasında kendini bilmez birinin sahaya girmesi takıma muhtemel cezalara davetiye çıkarttı.sahaya şişe atanlara tek sözüm var,futbolun f sinden anlamıyorsunuz.balili kendini yere atıyor hakeme küfür ediyorsunuz.ayıp ya .bu sivaslıya yakışmaz.tribünde kendini bilmeyen bir sürü insan kılığında birileri var.başkalarınıda provake ediyorlar.objektif bir gözle maç izleyin(insan gibi = adam gibi).yazıklar olsun size daha ilk maçta.[/QUOTE]
YORUM YAPMANA SES CIKARMAYIZ AMA YORUMLARINI YAZARKEN YAZDIGIN KELMELERE DIKKAT ET.INSANLARIN GURURUNU RENCIDE EDECEK SEKILDE YAZMA.BIZIM GURURUMUZ RENCIDE EDILIRSE,KARSILIGI EN IYI SEKILDE VERILIR.SEN ONCE ADAM INSAN GIBI YAZMAYI OGREN,ONDAN SONRA GEL BURDA YORUM YAP,TAMAMMI ARKADASIM.YAZIKLAR OLSUN SANA,YAZDIKLARINA BAKILIRSA CENTILMENLIKTEN,INSANLIKTAN,ADAMLIKTAN NASIP ALMAMIS BIRI OLDUGUN ANLASILIYOR.

agumus_58 08.08.2006 00:01

[QUOTE=Yigido58_NL]YALNIZ SIVASSPOR DEGILKI YENILEN,4 BUYUK DIYE TABIR EDILEN TAKIMLARDAN IKISI YENILDI BIRISIDE BERABERE KALDI.SIVASSPORUMUZUN HENUZ IKINCI YILI SUPER LIGDE,HEMEN UMITSIZLIGE KAPILIP TAKIMIMIZI KOTULEMEYELIM.BASLANGIC OLARAK IYI BIR SONUC DEGIL AMA NAPALIM KADER BOYLEYMIS.INSALLAH GELECEK MACLARDA,YAPILAN HATALAR ANLASILIR,TAKIM IYICE OTURUR VE DAHA GUZEL SONUCLARA IMZA ATARIZ.[/QUOTE]

birader olumlu düşünmeye çalışıyorsun iyi güzel de beşiktaşı yenen manisa, trabzonu yenen kayseri. yani bizimle beraber süper lige çıkmış 2 takım. bizim rakiplerimiz bunlar. varın gerisini siz düşünün.

yigido Atilla 08.08.2006 00:41

Daha ilk mac hemen ümidimizi yitirmeyelim tabi ki bir traftar olarak hepimiz üzüldük elden bir sey gelmez haftaya bakalim ve takimimizi desteklemeye devam edelim ve sivassporumuza zarar vermeyelim ilk maclarda hepimiz gördü ne süprizler oldu ve olmasi da cok normal bu 5 mac icin gecerli sonra fazla süpriz olacagini inanmiyorum takimlar daha yeni gelen giden futbolcular her takimda var alisma sorunu ve takimimiza güvenimizi kaybetmeyelim her zaman sivassporun 12 adami olalim SU AN ONLARIN SIZE DAHA COK IHTIYACLARI VAR

talha58 08.08.2006 11:14

BU TAKIM BURAYA DÜŞTÜYSE BURDAN DA KALKACAKTIR.. AMA KORKARIM Kİ O TARAFTARIN YAPTIĞINI VEYA HAKKI KIRMIZI GÖRÜNCE SAHAYA ATILAN PET ŞİŞELERİ nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Trt'de Zeki Çol'u izledim maç gecesi. Adamı zaten eskiden beri tutmazdım. İyi bir fırsat verdik ona. Maçtan çok seyircinin sahaya girmesi akıllarda kaldı. Yazık oldu Sivas'a.. Bugün o sahaya giren seyirciyi Sivas'ta görsem boğazına sarılırım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40.