![]() |
--->: SERVET ÇETİN
Servet Cetin Bursa macindada Kalitesini ortaya koydu.
Sivas Kalesinin gecilmez oldugunu FB macindan sonra bir daha kanitladi. bence Takimimizin cikarmis oldugu her iki macta en büyük basarida Servetin cok katkisi oldu |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence bu sezon yaptığımız en olumlu transfer...Geldiği günden bu yana takımımıza çok şey kattı...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: --->: SERVET ÇETİN
[QUOTE=serhankaburcuk;154849][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence bu sezon yaptığımız en olumlu transfer...Geldiği günden bu yana takımımıza çok şey kattı...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
artık defans sağlam yüreğiyle mücadele ediyor böyle devam ederse kolay kolay gol yemeyiz |
bravo servete bir daha kendini ispatladı kadir10 gardaşıma :) bravo servet
|
eğri oturup doğru konuşmak lazım. servetin sivasspora transfer haberini duyduğumda kahroldum desem yeridir. ama fenerbahçe maçında izledikten sonra, özellikle de gole ne kadar sevindiğini gördükten sonra servet'in sivasspor'a çok şeyler katacağını düşünmeye başladım. servet takımımız için oldukça iyi bir transfer...
|
-->: SERVET ÇETİN
[b]Hakkıyla uyumu gerçekten harika.Performansını sürdürdüğü takdirde milli takıma kadar yolu var .Helal olsun sana Servet.Defansımız büyük oranda düzeldi.Sonunda bi sistem oturtuyoruz.[/b]
|
başta servetin iyi bir transfer olduğunu düşünmemiştim ama yanılmışım helal olsun servet e sanki doğuştan sivaslı o mücadele kimde var
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=serhankaburcuk;154849][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence bu sezon yaptığımız en olumlu transfer...Geldiği günden bu yana takımımıza çok şey kattı...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Serhan Ağabey bencede yaptığımız en iyi transefer ben ilk geldiği gün yazdığım yazıda bir Anadolu takımında çok iyi oynayacağını yazmıştım. Çünkü karşısında hızlı forvet olmayacak Türkiye liginin en hızlısı Balili o da bizde durum böyle olunca Servet sağlam oynayacak adam kovalamak zorunda olmayacak sadece karşılayacak ve şu ana kadar da bu işi gayet güzel yaptı. Defansı toparladı ve göreceksiniz bu oyunu onu tekrar milli takıma yükseltecek.[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=musab58;155186][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Serhan Ağabey bencede yaptığımız en iyi transefer ben ilk geldiği gün yazdığım yazıda bir Anadolu takımında çok iyi oynayacağını yazmıştım. Çünkü karşısında hızlı forvet olmayacak Türkiye liginin en hızlısı Balili o da bizde durum böyle olunca Servet sağlam oynayacak adam kovalamak zorunda olmayacak sadece karşılayacak ve şu ana kadar da bu işi gayet güzel yaptı. Defansı toparladı ve göreceksiniz bu oyunu onu tekrar milli takıma yükseltecek.[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] çok haklısın musab abi servetin sivasta olması çok iyi |
[I][B][COLOR="Navy"]Ilk geldigi günde yazmistim simdi de yaziyorum sivassporun bomba transferi sivasin aldigi en iyi transfer servet cetin alinirken karsi cikanlar bile serveti sevip alkislayacak diye yazmistim cünkü sivassporun en iyi transferi dahada iyi olacak ve milli formasina tekrar kavusacak[/COLOR][/B][/I]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:26. |