SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8494)

koyu58 01.10.2006 13:25

--->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA

bu hoca adamı verem eder ne yapmaya çalıştığını anlamadım bi türlü deplasmanda kazanıyor evinde kaybediyor acaba deplasmandaki taraftar baskısımı eğer baskıdan dolayı maç kazanıyosa 4 eylülde rakip takımı destekleyelimki maçı kazanalım AHHHHHHHHH BALİLİ AH NERDEYDİN

ua_boys_of_hell 01.10.2006 13:46

-->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA

[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]sivasspor en kısa zamanda toparlanıp kendine gelmesi gerekiyor nerde geçen seneki takım hemen hemen aynı kadro ve takviye yapılmış sanırım ama nedense yolunda gitmeyen birşeyler var bir an önce çözüm bulunmalı yoksa tehlike çanları sivas için çalmaya başlar...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

kakikli 01.10.2006 14:15

DÜN STADDA OLANLARA BAKINCA ÇOK ÜZÜLDÜM...
BİZ BU LİG'İ HAK ETMİYORUZ, TARAFTAR TAKIMA DESTEK OLACAĞINA BİRBİRİNİ YİYOR...
HER MAÇTA MUTLAKA KENDİ ARAMIZDA KAVGALAR VAR, BU NE ZAMAN BİTECEK ANLAMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜÇ...
TAKIMA GELİNCE; TAKIM ALLAK BULLAK, NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYOR KÖR DÖĞÜŞÜ GİBİ FUTBOL OYNUYOR...
İŞİMİZ GERÇEKTEN ÇOK ZOR...
UMARIM HÜSRAN YAŞAMAYIZ...

casus84 01.10.2006 14:58

iyi oynadığımız maçtan yenilgiyle ayrılmak çok kötü oldu.balili olsaydı belki iş çok farklı olurdu.

AYDIN1985 01.10.2006 15:36

PECZE YI BEGENMEYENLERE BU MESAJIM: ARKADASLAR LORANT´LA GECEN SENE SEZONUN ILK YARISINDA HEPINIZIN TAKDIR ETTIGI GIBI IYI SONUCLAR ALDIK. AMA SEZONUN IKINCI YARSINI HATIRLAYIN BIR, ORDA NE OLDU??? SIMDI KIMSE PECZE´YI KÖTÜ SONUCLAR ALDIGI ICIN ELESTIRMESIN. YAVAS YAVAS TAKIMIMIZN ESKI GÜCÜNE KAVUSTUGUNA INANIYORUM. INSALLAH BU DA YAKINDA SONUCLARA´DA YANSIR.

RECEP_YÜKSEL 01.10.2006 15:45

SAYGILAR TÜM SİVASLI GARDAŞLAR NASIL BURSAYI BURSADA YENDİK SEVİNDİYSEK SİVASDA YENİLİP ÜZÜLMEKTE OLACAK AMA İNŞALLAH SON OLUR AMA LÜTFEN KARAMSAR OLMAYALIM İŞTE O ZAMAN YENİLİRİZ UNUTMAYIN UMUTLARIN BİTTİĞİ YERDE HAYAT BİTER GELECEK BİTER BİZLER SİVASSPORUMUZUN DAHA GÜZEL ŞEYLER YAŞAMAK İÇİN SABIRLA BEKLİYORUZ VE SİVASSPORUMUZU CANIMIZDAN ÇOK SEVİYORUZ SAYGILARIMLA[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"] KANLAR KIRMIZI KEFENLER BEYAZ EN BÜYÜK SENSİN SİVAS[/FONT][/COLOR]

[COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]ZARALIX1968

RECEP YÜKSEL[/FONT][/COLOR]

falcon58 01.10.2006 15:47

Böyle olmamalıydı.geçen hafta bursayı kendi sahası ve seyircisi önünde yen.ondan sonra gel sivasta ankara ya maçı ver.eğer süperligde yukarılara çıkmak ve kalıcı olmak istiyorsak kendi sahamızdaki maçları mutlaka kazanmalıyız.biran önce bu hastalığı üzerimizden atmamamız lazım.
ALEMDE TEK KRAL:YİĞİDOLAR

Yigido58_NL 01.10.2006 15:58

Taraftar kotu diyenlermi yalan soyluyor,gazetelermi???

[COLOR="Black"]Taraftar yetmedi [/COLOR]

SİVASSPOR taraftarları Ankaraspor maçına büyük ilgi gösterdi. Takımlarına maç sonuna kadar destek veren taraftarlar yenilgiye üzüldü. Menajer Bülent Uygun, "Bundan sonraki maçları kazanacağız" dedi.

fritt 01.10.2006 16:01

[QUOTE=AYDIN1985;156448]PECZE YI BEGENMEYENLERE BU MESAJIM: ARKADASLAR LORANT´LA GECEN SENE SEZONUN ILK YARISINDA HEPINIZIN TAKDIR ETTIGI GIBI IYI SONUCLAR ALDIK. AMA SEZONUN IKINCI YARSINI HATIRLAYIN BIR, ORDA NE OLDU??? SIMDI KIMSE PECZE´YI KÖTÜ SONUCLAR ALDIGI ICIN ELESTIRMESIN. YAVAS YAVAS TAKIMIMIZN ESKI GÜCÜNE KAVUSTUGUNA INANIYORUM. INSALLAH BU DA YAKINDA SONUCLARA´DA YANSIR.[/QUOTE]
daha az puan almalarının sebebi belli bi eforun harcanmış olması artı diğer takımlarının transferleri ile daha güçlenmesi idi!yoksa değişen bi numara yokyu!ben manisadaki maçta idim hani 3-1 kaybedilen maç!manisalıların arasında seyrettim!ya adamlar arda yı oynatılar artı zelenka yı transfer etmişlerdi!bunlar ile bu yıl da rekabet etmen mümkün değilki!en azından uzun vaadeli düşünürsek!bu bir kapasite ve bir çap meselesi!ayrıca bu yılki takım geçen yılınkinden daha fazla iş yapması lazım ,çünkü alternatifleri en azından isim olrak daha fazla!

erhan5834 01.10.2006 16:10

[B][I][CENTER]neler oluyor orda bilmiyorum ama takım da bir dengesizlik olduğu belli fener maçında bursa maçında sivasspor başka ankara maçında başka atak oynuyormuş takım ama hata nerde ?? kim suçlu sanırım bunada top bizi sevmiyor derler....[/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:05.