![]() |
Cevap: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
kayserili arkadasların actıgı pankart
[IMG]http://www.kasist.com/images/news/sivaspankarti.jpg[/IMG] |
Pankart için çok teşekkürler.
sizden de bu beklenirdi zaten . Teşekkürler... |
Buda Benden Sivasspor & Kayserispor Adına Kendi Yaptığım Resim ...
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=1342[/IMG] |
kımse burada polıtık yazmasın bır kayserılı olarak sızınle gurur duyuyorum. ınşallah şampıyon olursunuz en az sızın kadar sevınmezsem namerdım selamlar
|
geçen sene kupayı kayseri alınca baya sevinmiştim inşallah bu senede bize nasip olur
|
bu tür seyleri görmek gercekten cok gurur verici hepimiz kardesiz
|
[QUOTE=noname87;474877]geçen sene kupayı kayseri alınca baya sevinmiştim inşallah bu senede bize nasip olur[/QUOTE]sadece kupa deıl yanında ınşallah şampıyonlukta gelır sızın kadar ısterız ı
|
[QUOTE=komşu;475097]sadece kupa deıl yanında ınşallah şampıyonlukta gelır sızın kadar ısterız ı[/QUOTE]
adanadaki maçtada seviyordunuz demi??? KOMŞUUUUUUU |
[B].... FORZA ANADOLU .....!!![/B]
|
[COLOR="SeaGreen"][B]her zmn bu kardesligin devamı ile
bizde kayserideyiz kayseri sivas kardestirr[/B][/COLOR] |
kayseri-sivas kardestir
istanbul kalleştir... |
Anadolu'nun tüm takımları kardeştir (istisnalar olabilir tabi)
Anadolu İstanbula karşı tek yürektir her zaman |
[QUOTE=yener_sahin;475128]adanadaki maçtada seviyordunuz demi??? KOMŞUUUUUUU[/QUOTE]saygılı ol yaşına bak yaşıma bak benım senın yaşında cocugum var adanada senın gıbı 4 tane cahıl koskoca şehre maledılemez 1 ben sıvası takdır edıp saygı duyuyorum derken memleketımın takımının sıvasa yatması veya taraftarının kendı takımını bırakıp sana mac satacanı vurgulamadım eomonı ve şehır olarak sıvastan daha gelışmış bır şehır olarak futbolda bızden daha ustun olmanıza saygı duyorum mesele bu bu arada benımde annem sıvaslı belkı senden daha fazla sıvaslıyım aklını başına al buyugunu bıl
|
Adanadaki Maçta Dikkat ederseniz ADS taraftarı ve yeni kurulan Çaylak Grup38 vardı :). Biz yani çılgınlar Diğer Köşedeydik ve " Kayseri Sivas El Ele Hep Beraber Tribüne " , " Bu Sene Şampiyon Anadoludan " Diye tezahurat ediyorduk.
|
yanımızda olan kayserılılere cok tesekkur edıyoruz
|
benim ligdeki 2. takımım sivasspordur.inşallah şampiyon olursunuz.eger olursanız şuna inanın,sizden sonra en çok sevinen şehir kayseri olur.
|
geçen sene kayseri kupayı aldıktan sonraki bizim gençler-sivas maçında açtığımız pankart buda
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/8475/genlersvaspor91si5cq0.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img15/genlersvaspor91si5cq0.jpg/1/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/genlersvaspor91si5cq0.jpg/1/w768.png[/IMG][/URL] |
[QUOTE=komşu;475665]saygılı ol yaşına bak yaşıma bak benım senın yaşında cocugum var adanada senın gıbı 4 tane cahıl koskoca şehre maledılemez 1 ben sıvası takdır edıp saygı duyuyorum derken memleketımın takımının sıvasa yatması veya taraftarının kendı takımını bırakıp sana mac satacanı vurgulamadım eomonı ve şehır olarak sıvastan daha gelışmış bır şehır olarak futbolda bızden daha ustun olmanıza saygı duyorum mesele bu bu arada benımde annem sıvaslı belkı senden daha fazla sıvaslıyım aklını başına al buyugunu bıl[/QUOTE]
Allah saygızsızlık mı yaptım ben size.Ne kadar da alınganmışsınız.Bir kayserili olarak demek benden daha sivaslısınız.Bu işler validenizin sivaslı olmasıyla olsaydı şu anda sivas türkiyenin en büyük şehri olurdu.Asıl konuştuklarınıza siz dikkat edin.Öyle her önüne gelen kayserilinin iyi niyetlerine inandık.Geçen sene sizin takıma stadınızda sizin taraftarınız SATILMIŞ... diye bağırırken bizler KAYSERİ KAYSERİ diye onlara sahip çıktık.Ardından sizin adana da bizlere ne yaptınız portakal ve taş attınız.Şampiyon olamayacağımıza dair bağırdınız.Şimdi gelmiş burda dostluk mesajları yazıyorsunuz.Önce burda dostluk sağlayacağınıza sitenizdeki dostluğu görelim.Orda ne yazdıklarını adımız gibi biliyoruz. tamam benden büyük olabilirsiniz ne yani benden büyüksünüz diye her dediğinizi kabul mu edelim.Uysal başlıyızdır ama uysal koyunda değiliz.Dostumuzu düşmanımızı gördük.Sizin orda 4 tane dediğinizi adamlar sizin takımın tribün liderleri.elbet bununda bir sivas maçı olacak... |
Hepimizin Yolu bir. Anti-İstanbul.
İnsallah bu sene sivasspor şampiyon olur ve İstanbul saltanatını sona erdirirsiniz. Yürekten Basarılar.. |
[B]Öncelikle herkese merhaba..
Ajansspor'daki Balilişov58 Burdaysa selamlar.:) Balilşov burdaysan özelden mesaj at senınle uzun bi görüşme yapacagım.!!![/B] |
ya arkadaşlar kayserililer hep aynı şeyi yapıyor sivasa gelince dost gorunuyorlar sivas dışında yapmadıklarını bırakmıyorlar bu birkez daha adanada tescillendi artık sivastaki dostluğunuza kanmıyacağız
|
belki az sayıda bize sempati duyan kayserili arkadaş olabilir...ben şahsen düşman olup kavga edelim demiyorum...futbolun olduğu yerde kavga olmasına da anlam veremiyorum ama biz kayserinin ne kadar dost olduğunu adanada gördük...iyi dileklerini sunan arkadaşları ben de sevgiyle selamlıyorum ama kusura bakmasınlar kayserinin dostluğuna inanmıyorum....kayseri sadece işine geldiğinde ve 4 eylül statyumunda dosttur sivasla...
|
:D[I]teşekkürler sizden de bu beklenir di bizlerle sizler birer kardeşis[/I]
|
baslarına kaza gelmiş gecmıs olsun
|
Arkadaşlar sizden bir ricam olacaktı. Bana Sivasspor atkısı yollayabilirmisiniz. Ücreti istiyorsanız verebilirim ?
İlgilenen kardeslerim P.M Atarsa cok sevinirim. Sivasa basarılar |
[B]kimse kusura bakmasın kayserililerin dostluk laflarına kimse inanmıyor başka spor sitelerinde kayserisporu destekleyen arkadaşlar pek de dostane tavırlar içersinde degillerdi[/B]
|
Güzel fakat...her kayserili bu abi gibi değil..aralarında gerçekten Sivasspor camiasını hiç istemeyenler var...benim şahsen tanıdığım 15-20 kişi..sürekli aşşağılıyorlar...yok neymiş balili yi biz size bedava vermişizde...yok buranın bir mahallesi sivasın nüfusu kadarmış da yok efendim onlar stadlarını kendi bütçesiyle yaptırmıslar da bizden devletten bekliyormusuzda.... boş boş konuşuyorlar işte...biz bu sene camia olarak en büyük desteği saolsun Ankaragücünden gördü...hem bizim sahamızda hemde en son 2-0 yendiğimiz maçta gerçekten bize destek olduklarını gösterdiler...herkes bu abi gibi düşünse...bütün kayserililer kardeşimiz olur:D
|
işte kardeş olduğumuz nereden belli:D
|
ya arkadaslar ben gercekten cani gönülden sivasporun sampiyonluk yolunda ilerlemesini ve mutlu sona ulasmasini istiyorum, soucta anadolu takmiyiz ikimizde büyük takimlarini sevmiyoruz. Birbirimize düsecegimize üc büyüklere karsi oyayalim. Ben daima anadolu takimlarin yanindayim ve artik bitmesini istiyorum bu igrenc üc büyük takim aliskanliklarini SAMPIYON BU SENE SIVAS.
|
kayserinin samimiyetine inanmiyorum ... :rolleyes:
|
arkadaşlar bi kaç çapulcunun yaptıgı ********lıgı bütün KAYSERİ ye mal etmeyın. bende bi KAYSERİSPORLU olarak sıwası desteklıyorum
|
hep beraber bu zorlu mucadelemizi sonunda kazanacagiz ins...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:50. |