![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
sezon sonunda ağır eleştirenleri göreceğiz bakalım böle konuşabileceklermi.... sivasımın böle taraftara ihtiyacı yok...iyi günde kötü günde hep destek tam destek....
|
[QUOTE=aslanefe58;540179]suç sana mı ait!!!
hadi canım. teessüf ederiz. suç asıl bizde!!! sivasspor taraftarında!!!! 1. teknik direktörlükten önce managerliği düşündüğünü bu yapılan transferlerde ve gönderilen futbolcularda kimbilir hangi komisyon işlerinin olduğunu unuttuğumuz için... 2. tek hevesinin aziz abine şirin görünmek olup şanlı sivassporumuzu fenerin oyuncağı yaptığını unuttuğumuz için... 3. kendi egonu tatmin etmek için klube tekmelediğinde, 5 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz sekiz yemeyiz, sivasta la ilahe istanbulda laila gibi saçma yorumlar yapıp tüm anadoluyu sivastan nefret ettirdiğinde senin arkanda durduğumuz için.. 4. hazırlık maçlarında takım kevgire döndüğünde hala sana bi bildiği vardır dediğimiz için.. 5. seni gerçekten mert delikanlı bi adam sandığımız için... evet bülent bey hata sende değil bizde!!!!![/QUOTE] TEBRIKLER KARDES.KIMSE SIVASSPORDAN USTUN DEILDIR.BILICA.BALILI.TUM.VE DIGERLERI GIDIYORSA BULENT SENDE GIDEBILIRSIN.ZERRE KADAR UZULMEM GIDISINE BIR SIVASLI OLARAK. |
hele sukur hoca anladin sen onu anlayisin var biraz
transferleri yaparken dusunecektiniz |
2 sezon önce son maçımız kendi evimizde gs ile oynuyoruz ve belkide o maçı alsak geçen sezon şampiyonlar ligine gidecektik. maçı kahvede seyrediyorum. gs birkaç arkadaş şunu söylüyor ne işiniz var sizin şampiyonlar liginde tecrübeniz yok gidip bizi rezil edeceksiniz. siz türkiyeyi temsil edemezsiniz. demiştide korkor karşı çıkışla savunmuştum yiğidoyu. şimdi yaşadığımız bu hayalkırıklığından sonra acaba doğrumu söylemişti diyorum. ama elbette olayın iç yüzünde detaylar var.
doğrudur tecrübe çok şeydir. ama yüreksiz ve korkak oynarsanız 40 yıllık sisteminizde olsa boşadır herşey. doğrudur takımın iskeleti bozulmuştur. ama asıl bozulan kişilerin iskeletleridir. siz kendinizi dev aynasında görür kurumları kişileri küçük görürseniz. 5 yerim 7 yerim 6 yemem 7 yerim 9 yerim 8 yemem derseniz gülme komşuna gelir başına olur. siz kendinizi küçük dağların yaratıcısı sanırsanız. toprak sahadan devler ligine gidip topraklar başımıza çöksede görmesek diyecek durumlara düşersiniz. sizler furbolu bizlerden elbbette daha iyi biliyorsunuz ama yapmanız gerekenleri bizler gördüğümüz halde sizler görmüuyorsanız bunda art niyet aramak gerekir. son 2 sezondur kazanılan paralarla neden herkesin gördüğü gerek duyulan transferler yapılmıyor. neden 2 sezondur son düzlüğe girilirken şampiyuon olmak istenmiyormuş gibi maç kaybediliyor. her maç sonrası kanıksanmış papağan vari söylemlerle kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. zira biz kanmıyoruz haberiniz ola. 5 te yesek 15 te yesek hiç sorun olmazdı ama en azından o sahada 11 delikanlı yürekli adam görmek isterdik. içlerinde tek yiğido var hayrettin kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. şu durumda en çok üzüldüğüm şey duruşu ile söylemleri ile bende ve tüm türkiyede hayranlık uyandıran mecnun başkanımın buna sessiz kalması. sözün kısası nüfus kütüğümüzü değiştirecek değiliz. yiğido doğduk yiğido öleceğiz. değişecek birisi varsa onuda büyük başkan değiştirecek. bizlerin desteği ile. inadına anadolu inadına yiğido. |
[B]Bunu duymakdan bıktık artık çözüm beklıyoruz. O kadar para kazandı kulup nereye gitti o paralar bu kadar kalitesiz futbolcular neden ve nasıl alınır. Mbemba tank gibi adam birde ön liberoda oynattın tüm Türkiye senın kücük hoca oldugunu Türkiyede iş yapacagını ama avrupada bir takımı oynata mayacağını yani asla büyük takım çalıştıramayacağını gördü. [/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;539763][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. Uygun’un açıklaması şöyle: “Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız. Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak[/QUOTE] sevgili bülen hocam kendini suclu bulma inan sana minnattariz son iki senedir bizlere sampiyonlukta cok heyecanli günler yasattigin icin evvel ALLAH sen yine bu isin en iyisini yaparsin sen bakma bazi kendini bilmezlere seni sivas halki olarak cok seviyoruz.sen gönlümzde taht kurdun sen bizim bas tacimizsin keske olmasaydi oldu ne yapalim insallah ileride daha iyisini yapariz senin canin sagolsun sonsuz sevgilerimle kaya |
sivas halki olarak üzüldük ne yapalim senin canin sag olsun sevgili asker bülent hocamiz bakma sen bazi kendini bilmezlere sen bizlere son iki senedir futbolun bütün güzelliklerini yasattin sana sonsuz tesekkürler bütüb duvalarimizla senin yanindayiz insallah bu sene daha iyi olacagiz zamanla her sey daha iyi olacak sana sonuna kadar güveniyoruz
|
Olan ordaki 1500 taraftara oldu. Adamlar parasiyla rezil oldu.
|
[B]Skor ne olursa olsun rovanş macında 4 Ağustos Salı günü stadımızda takımımızı bağrımıza basacağız. Sizlere güveniyoruz yeterki YİĞİDO gibi oynayın.[/B]
|
[B]UYGUN ADIM İNTİHAR!...
29.07.2009 13:24 Andarlecht’in henüz 10 dakika dolmadan kurduğu baskı ve tempolu oyunu, Sivasspor için çok zor geçecek 90 dakikanın ipuçlarını verir gibiydi… Takım savunmasında yaşanan sıkıntı ve adam paylaşımında yapılan hatalar zinciri, on dakika içerisine arka arkaya üç Anderlecht tehlikesinin yaşanmasına neden oldu. Savunmada yaşanan aksaklıklar ve orta sahada pas organizasyonunun yapılamamasına rağmen Anderlecht’in baskısını kırarak oyunu soğutmayı başaran Sivasspor, Petkoviç’in hatasıyla gelen gol sonrası oyundan tamamen koptu. Ön liberoda alışılmışın dışında İbrahim Dağaşan’ın görevini üstlenen Mbemba’nın, Andarlecht’in ataklarını kesmek bir yana pres altında bocalaması ve aldığı topları olumlu kullanamaması, hücumda da etkisiz kalınmasına neden oldu… İlk yarıda bulduğu 3 golün verdiği rahatlıkla tempoyu düşüren Anderlecht’in bu oyununa rağmen, sürekli pas hatası yapan ve pozisyon bulmakta güçlük çeken Sivasspor’a yapılan oyuncu değişikliklerinin de bir faydası olmadı. Ayağında top tutacak ve takımın hücum organizasyonunu şekillendirecek bir oyuncunun olmaması Sivasspor’un zaten kötü olan ofansif yönünü iyice sekteye uğrattı. Boussoufa, Biglia ve Suarez’in etkili oyununun semeresini 5 golle alan Anderlecht, rövanş için oldukça önemli bir fark yakalayarak temsilcimizin tur şansını mucizelere bıraktı… İki buçuk sezon boyunca oynattığı sistemi bir kenara bırakarak 4 – 2 – 3 – 1 gibi, hiçte alışık olmadıkları bir şablonla oyuna başlayan Bülent Uygun, sezon sonu yaptığı revizyonun cezasını da ağır çok ödedi. Tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansını yakalayan Sivasspor’un acemiler mangasından oluşan defans bloğu ve Ersen Martin gibi bir forvetle sahaya çıkması, Bülent Uygun’un “Uygun Adım İntihar” komutu ile birleşince ortaya tam bir hayal kırıklığı çıktı. Anlaşılan hem Bülent Uygun’u hem de Sivasspor’u oldukça zor bir sezon bekliyor… Ahmet DEMİR Alıntıdır...[/B] |
Sefanı sürdük,cefanı da çekeriz hocam...Takımın aslarını dağıtmak hataydı falan ama alınan oyuncular gidenlerden iyi.Sadece takım yeni ve hazır değildi.Avrupa tecrübemiz Braga'dan ibaretti.İnşallah Bülent Hoca durumu düzeltir,takım iyiye gider de uefa da gruplara kalırız.
|
ben bu yenilgiden dolayı takımıma şinirli değilim, sadece üzgünüm. yensede yenilsede takımımın arkasındayım. takımımızın yenilmesini işteyenler şimdi doyasıya gülüyordur. İstifa edin diyenler, Beşiktaşın şampiyonlar liginde 8 yediğini ne çabuk unuttunuz, Galatasarayın Uefada 5 yediğini ne çabuk unuttunuz.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;539763][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. Uygun’un açıklaması şöyle: “Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız. Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak[/QUOTE] tamam şampiyonlar ligi elemesine kalmak büyük başarı ama bu başarıdada birçok kişinin emeği vardır sayın başkanımızın bu başarıda varlığıda çok önemlidir emeği ve katkısı olan takımdan ayrılmış veya gönderilmek zorunda kalmış tüm futbolculara emeklerinden dolayı teşekkr etmek gerekir ve gelelim suç bende olayına sayın hocam sivassporumuz geçen sezon ligde en az gol yiyen takımıydı bu takımın kimyasıyla bu kadar oynamaya hiç gerek yokdu bu takımı buraya gelmesinde emeği olan başarılı ve bu takımda kalmak isteyen tum gibi forvetin gönderilip küme düşmüş takımın işi bitmiş forvetini alırda bu takıma koyarsan hocam tabiki suç benim değil sizindir bir mehmet topuz 9 milyon avro yapıyor bilica kaç paraya gitti bilmiyoruz tum istanbula ermana karşı verildi bir tum ersen ve ermandan dahamı kötüydü hocam lafı uzatmıycam yazacak okadar çok şey varki ama bu takım grublara kalsaydı bilcadan gelen paranın 3 katını alırdı takım bu bir maçlık leşdiri değildir hocam şampiyonluğun ilk kaçdığı yıl biz şampiyon olmak istemiyoruz dediniz geçen sezonda bizi şampiyon yapmazlar dediniz bunu açıklayın tüm suçu eminimki bütün sivasspora gönül verenler kabul edecekdir. |
olabilir saglik olsun ama bu kadar da biraz fazla oldu.
biraz yerin dibine batmis gibi oldu, cünki sahada sivasspor diye bisiy yoktu :(:( büyük bir sans ucup gitti :( :( |
herseyde bir hayir vardir insallah bununda altinda bir hayir olur
|
[B]kötü oynamanıza lafımız yok fark yemenizede lafımız yok ama bi takımın 11 futbolcusuda mücadele etmiyorsa suç senden başkasında aranamaz bülent hoca[/B]
|
Insaf ve INSAF
Yazik vede cok yazik Ayip hemde cok cok ayip. Ne oluyor arkadaslar ne bu hiddet ne bu celal. elbetde bende cok uzuldum sivassporumuzun yenilmesine hem maca da gittim o kadar kudurmus anderlecht taraftarinin icine. ama ne oluyoruz sanki karsinizdaki siradan bir takimmisda biz onlardan ustunmusuz gibi. beyler karsinizdaki takim ufa kupa galipleri kupasi almis bir takim ve avrupanin sayili takimlarindan arti biz avrupada birkac daha oynayip tecrube kazanalim diye ugrasirken adamlar 50 senedir avrupada oynuyorlar. birde kalkmis BULENT hocaya olmadik kizginliklar utanmasaniz kufurde edeceksiniz statda oldugu gibi birkac kendini bilmez taraftarimiz gibi. Bulent hocanin sivasa yaptigini bir macta unuttuysak demekki biz nankor insanlariz. kaldiki hocanin yapmis oldugu bunca basaridan sonra. transfer yapin diyorsunuz neyle olacak bu is bedava futbolcu varda bizmi goremiyoruz. dunyada 5 milyon sivasli var diye ovunuyoruz bir telefen hatti aciliyor 5 tl tutarinda 24 bin kisi telefon ediyor eyyyy sivaslilar neredesiniz konusmaya gelince bir numarasiniz arti besiktas 8 sifir yenildi besiktaslilar bu kadar figan etmediler. daha cok yazacamda kalbinizi daha fazla kirmak istemiyorum arti tabiiki bulent hocaninda hatasi var ama birazda takimimizin gucune gore konusalim lutfen. seni seviyorum BULEN hoca seni seviyorum SIVASSPOR |
sorun 5 yemek degil. cok iyi oynanan bir macta da 5 yenebilir.
sorun rakibin sahada üstün olmasi da degil. sorun sampiyonlar ligine katilamamak da degil (ben gercekci olarak uefa avrupa ligini tercih ederim). ama bir takim sahada bu kadar silik, bu kadar ne yaptigini bilmez olamaz. gecen seneki takim olsaydi, anderlecht belki yine 5 atardi ama bu kadar elini kolunu sallayarak oynayamazdi. fener'in gecen sene attigi geri adima benzer bir duruma düsüyoruz. bu seneyi küme düsmeden atlstiriz insallah. ben malesef bu kurulan takimla önümüzü göremiyorum. insallah yaniliyordurum. |
Büyük Lokma ye ama Büyük Konusma !!!! Bu Ata sözünü simdi Rakip taraftarlari sana devamli hatirlatacaklar..!!!!! 5 yereim 6 yemem 7 yerim 8 yemem bunlari stadyumlarda cok duyacagiz Sivassporla ilgisi olmayan Takimlari karsimiza almakla bize ne kadar kötülük yaptiginin farkina önümüzdeki sezonlarda görecegiz . fenerbahcenin Borazanligini yapmakla Fenerbahce taraftarina karsi hos göründün. ??? ama Sivasspor klübünun Antröneri oldugunu canli Tv de yayinlarinda unutuyorsun !!!! bizim FB,GS,BJK ugrasmak neyimize Sivasspor icin hayati kiritik bir macta bu ugrastigin takimlar sivassporu perisan etmek icin ugrasacaklarinida görecegiz.. Bundan en cok zarari Bülent uygun degil Sivasspor görecek.. simdi ligler baslayacak transfer istiyorsun hazirlik döneminde ne yaptin ??? nicin önceden yönetimle konusmadin diye adama sormazlarmi her maglubiyetten sonra transfer mi isteyeceksin ???? Elinde tikir tikir calisan sistem Futbolcularini nicin gönderdin... Allah yardimcin olsun ne diyeyim Tercübeszligin Sivassporumuzun basimizi yakmasinda ............
Hangi bir sucunu konusalim her sucun bir cezasi var olmali !!!! ama sana karsi en ufak bir ceza uygulanmiyorki !!! uygulansa böyle konusamazsinki ...bir kac suclu ararsin |
sıktı artık bu butun suc bana aıt kahramanlıkların bulent hoca.. bır degıl ıkı degıl bes degıl bu ne ya.. tamam yenıldık kotu oynadık falan fılanda barı mactan sonra cıkıp soyle tip tip acıklamalar yapma..
|
sevgili bulent hoca sucbende vs.edebiyatini bir yana birak cevrene kulak ver,bir takimin kandrosuyla bukadar oynanbaz bir,ikincisi seni defalarca ortashandan dolayi elestirenlere kulak ver iki,en kisa zaman da gecen seneki kadroyu ve futbolu aratbiyan bir duzene gec uc,eger gecen seneki kadrona biraz takfiyeler yaparak yoluna devam etseydin ne dusmanlari agzina kelkel sakizi olurduk,nede dostlari uzmezdik,yinede saglik olsu umarim en kisa zamanda ligde dort buyuklerin borozanlari biraz zor oter,rovansta basrilar dilerim,elenskte yuzumuzum akiyla olsun,saglicakla kalin.
|
ben bu 5-0 rezaletinden cok yorum rezaletine cok üzüldüm.burada yorum yapanlar ya hep coluk cocuk yada dün sivasspor taraftari olmus kisiler diye düsünüyorum beyler kendinize gelin biraz bu takim 6 sene önce 3.ligde oynuyordu 7 sene önce deplasmanli amatör ligde dün sampiyonlar liginde oynadi.bunun ne demek oldugundan galiba sizin haberiniz yok.bülen hocaya laf eden o cok bilmisler iki senedir imparator adayi oldugundan bahsediyordu bunlarin birer tecrübe oldugunu unutmayalim sizlerin birinci takimlari 5 6 7 8 yerken taraftarlari üzerini kapatmak icin türlü türlü bahaneler uyduruyordu siz kendi kicinizi acmak icin yarisiyorsunuz.aslinda site yöneticilerinin buraya yorum yazanlari iQ testine sokmasi lazim.
|
[B]güzel oynayın hepimiz suçlu olalım biz herzaman takımın yanındayız tek isteğimiz güzel futbol ve mücadele[/B]
|
İLK DEFA bu maç için yorum yapmadım, YAPMAYACAĞIM !... Bizler 6 sene önce neredeydik, şimdi neredeyiz ve neyin münakaşasını yapıyoruz, sadece ona dikkat çekmek istiyorum.
Bugünlere sizlerle geldik, sayın Mecnun başkan, sayın Bülent Uygun. Sağolun varolun. Bizler size hep inandık, hep güvendik. Bugünde, [B]HEP İNANIYORUZ, HEP GÜVENİYORUZ. Hep yanınızdayız.[/B] AYK |
Yan Hakemi neden Kutlamdi ona Hayret ettim. Suc bana ayit ve Hakemi Kutluyorum klasik aciklamasi Hocamizin.
Derhal kaliteli oyuncu lazim bize. Alinan oyuncular gidenleri coktan aratiyor.2 Lig düsermis gibi transfer yapildi bence. Insallah toparlaniriz ve UEFA katiliriz. |
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]ewet şuç tamamen bülent hocaya aittir bizi rezil etti bütün ümitlerimizi kendi elleriyle yaktı saten bülent hoca maça çıkarken defans kurmayı unutmus defans denen birşey yoktu adamlar bizle dalga geçti kimki anderlent sıradan bi belcika takımı ya cok ayıp [/FONT][/COLOR]
|
O gun macta 1500-2000 kisi taraftar vardik, saha, ortam hava hersey guzeldi.Hatta ozel arabalariyla taa sivastan gelen dort genc vardi. 58 plakayi bruxelde gormek bile bize heycan verdi. Gel gorki takim bizim takim degildi bildigimiz tanidigimiz sivasspor yoktu sahada hepimiz kahrolduk. cok uzulduk. Takim ruhu mucadele hirs istek hic biri yoktu. Sampiyonlar ligi degilde bizim superlig bile beni dusundurmeye basladi takimin eski gucunu gormek istiyoruz. Insallah tez zamanda toparlaniriz.
|
bülent baba sonuna kadar arkandayız.bu bize bi tokat oldu.inşallah ders çıkarırız.önemli olan bu.bize bu başarıları yaşatan bülent uygunun ve ekibinin hep arkasındayız...
|
Cevap: yıııkıııılllllddddddddddddıııı ııııkkkkkkkk
[QUOTE=sgulturk;540451]hoca defans diye bir şey yok, orta saha sıfır. ileride kaleye şutumuz yok. hani senin transferlerin.
geçen sene antep ve istanbul b.b. bizi ne hale soktu. orta sahada top yaapan takımlar karşısında çaresiz kaldık. bunları gördüğün halde bu senek orta saha geçen sendende beter olmuş. hazırlık maçlarını önemsemeyin dediler. bende neden diye sordum. katılmıyordum bu düşündceye.çünki aynı bozuk oyun ortada idi. bir sürü bahane. demekkki hazırlık maçları doğru göstergeymiş. kendimizi kandırmışız. messi erman, dünya sıralamasındaki mbemba, beni izleyin diyen ersen, hani nerdeler. 2 top çeviremediler. Bülent hoca sana az övgüler yazmadım. ama grura kapılıp bakın ben yeni bir takım bile yaparım. demek için. mahvettin. takımı bozmayacaktın. üstelik takım geçen sene bile top çeviren takımlara karşı zorlanmışken. sen dahada kötü yaptım. aynı hatayı antep ve belediye maçlarında da yaptın. ÇOK ÜZÜLDÜM. AYLARDIR BEKLEDİĞİM MAÇA MAÇA BAKAMADIM. ARADA GİRİP GOLLERİ SAYDIM. ÇOK ÜZÜLDÜM. İNANILMAZ. TÜRKİYE ADINA BÖYLE BİR REZALETE HAKKIMIZ YOKTU. İNŞAALLAH İYİ OLUR. BELKİ BU BİZİM KENDİMİZE GELMEMİZE VESİLE OLUR.[/QUOTE] sonuna kadar haklısın sonuna kadar destek weriyorum |
Zaten hazırlık maçlarından belliydi.Gelenden geçenden 3-5 gol yiyorduk.Felaket kapıdaydı.Bu felaketi kapıdan kovmak yerine kovmak yerine içeri davet edip çay kahve kuru pasta ikram ettik.Geçen sene iyi transferler yaptık.Bu sene çuvalladık.Adam gibi bir transfer yok.Gelenler gidenlerin yerini dolduramadı maalesef.Yiğido efsanesi buraya kadarmış.Biz her zaman efsaneyiz ama şampiyonluğa değil ortalara oynayan bir efsane...
|
bülent hocam affınıza magduren haddimiz olmayarak size sivasta sahaya süreceginiz ilk 11 i yazmak istedim , takdir sizin tabi , ama takip ettigimiz kadarı ile başaralı olabilirler bu maçta , sivastaki maçı 2 - 0 alırız diye düşünüyorum bu kadro ile
bülent hoca iyi günde nasıl sevincinizi paylaşıyorsak bugun bu kötü gündede yanınızdayız her iki durumdada sivasımızla futbolcularımızla yönetim ve teknik heyetle her zaman gurur duyuyoruz iyiki varsınız ve iyi ki bizlere bu sevinçleri yaşattınız bundan sonrada yaşatacagınıza gönülden inanıyoruz her türlü aksi durumdada yanınızda sizleri gönülden desteklemeye devam edecegiz ilk 11 e gelince akın vardar - murat sözgelmez - sedat bayrak - hayrettin - ebemba( yasin ) - ibrahim - murat erdogan - onur - agbetu - ersan martin - kamanan |
[B]Ya bizim sorumlulugumuz.??????????????[/B]
Bu yazida Bilinci düsmanlik ve taraftari kendi cikarlarina göre kullanmaya calisan kesimleri disinda tutuyorum. Sonucda onlar yapmasi gerekeni yapiyor.Bizler Camiamiz icerisinde ne kadar dikkate aliniyoruz Camiamizin icinde görev ve sorumluluk yürütenler bir takim kararlar alirken bu kararlarda ne kadar bizi taraftar olarak görüp bu kararlardan hosnut olup olmayacagimizi hesap ediyorlar. etmiyorlarsa iste burada bizdede sorun var demektir. ya biz dogru taraftarlik yapmiyoruz. yada birileri bizi adam yerine koymuyor.taraftarlik gercegimizden yola cikarak bu soruya cevap bulmamiz sart. [B]Gözlemledigim kadari ile Taraftar porofilimiz 3 ana grup a ayriliyor[/B] [B]1.Anti Bülent Uyguncular [/B] Bu kesim Tahammülsüz.her olumsuzlukta herseyin bittigini ve artik bu kisiler ve sahislarla basari imkansiz fikrine sahip olduklari icin her olumsuz durumdan bir firsat ve sonuc yaratirlir.Istem, talep ve öneriden ziyade sadece yok sayma ve inkar etme dili hakimdir. Bu kesimi cogunlukla Eski Gs li BJK li ve TS liler ve Bülent Uygun dan Rahatsiz olan kesim olusturuyor. [B]2.Hür düsünce sahibi olmayan Resmiyetciler ve Yandas mantigina sahip kesim[/B] Bu kesimde kredi sinirsiz.Yanlisda olsa eksikliklerin söylenmesine Tahammülsüzlük var Ekisiliklerin ifade edilmesi bu cevre tarafindan dönem dönem hayinlik,vefasizlik ve Sivas ve SivasSporlu olmamakla itham altina alinir.Karsidakinin taraftar olup olmadigi sorgulanir.Eksik ve yanlislari Söyleyenler aslinda bu takima düsmanlik edenlerdir diye düsünürler. Cünki Yönetim ve teknik heyet ne yapsa dogrudur onlar icin eksik yoktur. Bu kesimi cogunlukla Eski FB ler.Yönetici,yönetici ve onlara yakin olan kesimler.Teknik heyet ve yakinlari ve onlara yakin olan cevre.Futbolcu ve onlara yakin olan cevre. [B]3.Taraftar Olmayi Basaranlar.[/B] Bu kesim dengelidir Eksiklikleri uyari mahiyetinde takimlarinin iyiligi icin ortaya koyar.Bu eksikliklerin ortadan kalkmasi icin baski kurmaya calisirlar. Eksiklikleri gördügü gibi basariyi ve verilen emegide görmemezlikden gelmez. yanlisida görür dogruyuda. dogru olani yapilmasini sürekli dile getirir.ayrica bu kesim diger iki kesimin arasinda cogunlukla güme gider 1. kesim asiri sabir gösterme ile suclar 2. kesim her elestriyi kursun gibi gördügü ve gögsünü siper yaptigi icin bu kesimi vefasizlikla sulcar. Sonuc olarak Kötü gidis Sadece Takimin gidisi ile sinirli olmadigini anlatmak icin yazma geregi hisettim. Taraftar kesimide daginiklik ve farkli sesler cikardigi ve ne istedigini ifade etmede ortak dili olmadigi icin yada yetersiz kaldigi icin.Bu durum Takimin basindakilerinde isine gelmektedir.Her olumlu elestiri öneri sorumluluk sahipleri tarafindan da farkli algilanir. bazen yanlisda yapsalar bunda israrci bu yanlisda israrci olurlar.Cünkü dikkate alacaklari bir tarafdar niteligi olmadigini düsünüyorlar.yoksa yapilanlarin baska izahini taraftara ragmen yapmak mümkün degil.Onun icin Tüm bu olumsuz sürecin taraftar acisindanda bir olumsuzluk oldugunu bilmek gerekir. Ne istedigini bilmeyen Kendini Dikkate alinir hale getirmeyen Taraftarda olumsuzluk icindeki Sorumlulugu görmeli ve unutulmamalidir |
[B]beyler bülent hocanın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.sivasporu onlar bu hale gtirdi...5-0 lık maçta bülent hocanın eğil futbolcuların suçu var.adamlar amatörce goller yerse bülent hocam napsın bu işe[/B]
|
suç sendeyse sivasspordan git taraftarlarıda boşa ümitlendirme:mad::mad:
|
bu ne yaw 5 tanede yenmezki yuh yani rezil herifler bu futbolla bu kadroyla bank asya bize gel der yuh bee :mad::mad::mad:
|
bülent hoca senin gereksiz ve saçma sapan açıklamaların yüzünden türkiyede herkeste aşırı bi şekilde varolan sivasspor sevgisi maalesef tamamen nefrete dönüştü...buna bizzat şahit oluyorum.. yok efendim 5 yeriz 8 yemeyiz 9 yemeyiz falan filan....bence sen ertugrul saglam ı örnek almalısın bulent hoca...yaptıgın açıklamalrla fb nin gözüne girmeye calışıosun sanırım ama bu şekilde de en başta kendine ve sonra sivasspor camıasına nefretle yaklaşılmasına neden oluyosun....lütfen işine bak hoca...çünki artık bizde bıktık !!!!!!!!!!!!!!
|
[QUOTE=maiuslee;540965]bülent hoca senin gereksiz ve saçma sapan açıklamaların yüzünden türkiyede herkeste aşırı bi şekilde varolan sivasspor sevgisi maalesef tamamen nefrete dönüştü...buna bizzat şahit oluyorum.. yok efendim 5 yeriz 8 yemeyiz 9 yemeyiz falan filan....bence sen ertugrul saglam ı örnek almalısın bulent hoca...yaptıgın açıklamalrla fb nin gözüne girmeye calışıosun sanırım ama bu şekilde de en başta kendine ve sonra sivasspor camıasına nefretle yaklaşılmasına neden oluyosun....lütfen işine bak hoca...çünki artık bizde bıktık !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
evt..bencede fenerbahçe ye şirin gözükmeye çalşıyor gibi geldi bana..ama ço yanlış bir düşünce..sen sivasta başarılı olsan zaten fener seni kapar |
ya bülent uyguna ne kadar nefret varmış adamın tek suçu sivası savunmak
verdiği demeçlerle fenerbahce diyorsunuzda be allah aşkına fenerbahceyi kim yenmiş ?? galatasarayı 2 maçtada yendiler beşiktaşı 2 maçtada yendiler trabzonu yendiler berabere kaldılar fenerbahceyi tek yüce sivassporum yenmiş yazıki yazık bülent hoca demedi deme 2 maç daha kaybedelim vefasız sivas taraftarımız senin kellenide ister istifa diye bağırır bu futbolla ilgilenmezdim ama sivas benim içimdeki futbol sevgisini dışarı vurdu |
ya hocam nasıl bole syrılıyosunuz ya ama bu gerçekten yıkım oldu bızım için inş doneriz eski gunlermze
|
ne vardı da sattınız billica yı fenere yaranıcaz diye nedir bu peşkeş anlamadım günah bunca adama yazık 5 gol yemek özürle falan telafi olmaz yok işte takım hazır transfere gerek yok anderlecti yencek güçteyiz biz bu oyunla o takımın pafını bile yenemeyiz..mahmettin takımı bravo başkan sanada sana güveniyorduk sen ne yaptın gördük takımı dağıtıp mahmvettiniz 5 tane mükemmel oyuncu gitti geri kalanlarlada hiç bir halt olmaz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:26. |