![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
bu sene 3 taneden fazla transfer olmaz oolsada şaşarım butce sıkıntılı ama uefa gıdersek 4 yerlı 2 yabancı olabılır sıvasıma yakışan futbolcu gelsın para ıcın gelmesın
|
Sezon bittiğinde 6-7 transfer yapılacağını açıklamıştı Carlos, serdar elyasa murat ve carlosun 3 tanede dünya kupasında takip ettiğine dair haberler çıkmıştı. Ben 6-7 kaliteli transfer yapılıcağına eminim en azından yerliler bunu gösteriyor
|
Avrupa acıklansa bi an öncede bizde işimize baksak eger gidersek carlos avrupaya cok onem verir ona göre transfer yapılsın..
|
kaleci ve golcü şart illede kaleci
|
mutlaka kaleci alın malı [COLOR="White"]bun lar sorumsuz lar[/COLOR]
|
Bence meksika milli kalecisi ochoa fena değil bonservisi elindeymiş piyasa değeride yüksek bi kaleci 28 yaşinda gecen sezon takimi küme düşmüş alınabilecek bi kaleci bence
|
Kayseride Ömer Bayram diye bi oyuncu vardi sol kanat oyuncusu alsak cok iyi olur malum Ziyanin altarnativi yok
|
Bizim Petkovic´den sonra yeri doldurulamayan ve her yil birilerine güvenerek bir türlü kaleci transferi yapmayisimiz bize cok puanlar kaybettiriyor.Bu yillardan beri kaleci sorunu bu yil cözülmesi gerektigine inaniniyorum.Umarim Sivasspor´a yakisir bir kaleci buluruz.Bu is Korcan ile olmuyor,bunu herkes görüyor artik.Görünen bazi seylerin üstünü örtmek iyi olmayan birseyi iyi gibi göstermek bize bayagi pahaliya mal oluyor.
|
Bi ara Diarra haberi dolasiyordu burda.
Ne oldu yatti mi o transfer ? |
Dun meksika macini izledim kalecileri cok iyiydi spikerin soyledigine gore kulubuyle olan anlasmasi bitmis dusunulebilir ayrica sol kanat oyunculari cok etkili carlos mu maclari izliyor bu futbolculari yakindan takip ediyordur
|
şu an dünya kupasında mücadele eden 32 takımdan, herhangi bir kulüple ilişkisi olmayan oyuncular:
Eduardo Jesus Vargas Rojas - Şili - 24 yaş - Forvet Edder Gerardo Delgado Zeron - Honduras - 27 yaş - Ortasaha bu oyuncuları özellikle takip etmek lazım... |
dün meksika'nın kalecisini gördünüz mü?? tam bizlik müthiş bir kaleci. kurtarışlarıyla göz doldurdu. 30 haziranda kontratı sona eriyor. takıma kazandırabilsek süper olur. kaleci sorunumuz kalmaz bence...
|
Silideki Eduardo tam bizlik oyuncu..
|
[QUOTE=agumus_58;912537]dün meksika'nın kalecisini gördünüz mü?? tam bizlik müthiş bir kaleci. kurtarışlarıyla göz doldurdu. 30 haziranda kontratı sona eriyor. takıma kazandırabilsek süper olur. kaleci sorunumuz kalmaz bence...[/QUOTE]
Aynen Gardasim, Ben de dünki maci seyredim ve Meksikanin Kaleci gercekten süper kurtaris yapti ve Macin Adami oldu beee:) Senin dedin gibi insallah yönetim biri bunu takip edecek..... Not: bana göre meksika favori olarak göriyorum :) |
[QUOTE=keko 58;912562]Aynen Gardasim,
Ben de dünki maci seyredim ve Meksikanin Kaleci gercekten süper kurtaris yapti ve Macin Adami oldu beee:) Senin dedin gibi insallah yönetim biri bunu takip edecek..... Not: bana göre meksika favori olarak göriyorum :)[/QUOTE] Carlos brezilyada izliyor zaten, haberlere göre de 3 futbolcu getiricekmiş |
[QUOTE=agumus_58;912537]dün meksika'nın kalecisini gördünüz mü?? tam bizlik müthiş bir kaleci. kurtarışlarıyla göz doldurdu. 30 haziranda kontratı sona eriyor. takıma kazandırabilsek süper olur. kaleci sorunumuz kalmaz bence...[/QUOTE]
arkadaşlar o kaleci tam bir şikeci bakın burdan izleyebilirsiniz ben söylemeyim siz izleyin :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=nbv-3w3WFwI[/url] |
[B][I]Transferde en büyük avantajımız, Carlos'un yorumcu olarak Berezilyada bulunması, futbolcuları bire bir izlemesi ve Sivasspor'un bütçesine ve oyun stiline uyacak futbolcularla herkes den evvel görüşme şansının olması ve Carlos'un karıyerinden dolayı futbolcular'ın teklife olumlu bakmaları.[/I][/B]
|
eskiden duyum alanlar paylasanlsr olurdu yik mu bir kax isim bizleri heyecanlandiracak
|
[b]CAS kararı çıkana kadar ,sivasspordan ses getirecek transfer beklemiyorum,sivasspor uefaya katılsada ,katılmasada ,çok iyi kaleci ,güçlü ve hızlı forvet,iyibir ortasaha ve önlibero ,alması gerektiğine inanıyorum,busezon lig dahada çetin geçecek takım takaddan düşmemeli[/b]
|
Lamine Diarra ile ilgileniliyordu ne oldu ?????
Bilgi lütfen |
[QUOTE=YigidooSivas58;912605]Lamine Diarra ile ilgileniliyordu ne oldu ?????
Bilgi lütfen[/QUOTE] [B]SİVASSPORUN gündeminde yok,enson balıkesirle anlaştığı yazılıyordu ,bazı spor sitelerinde [/b] |
Batuhan ile kesin olarak anlasma yapilmis camiyamiza hayirli olur umarim.
|
Batuhan´la anlasmak önemli degil.Imzayi attirirsin,olur sana Sivasspor´lu Batuhan.Asil konu yasi cok genc ve cok kabiliyetli bunu herkes biliyor.Fakat kabiliyetlerini sahaya yansitipta bir türlü Batuhan olamadi.Elazig´da biraz eski günlerine döner gibi oldu ama asil patlamayi bizde yapar umarim.Eskisehir´de uyum zorlugu yasadi baska bir telden caldi,antremanlara son model arabalarla gelince takimda dengeleri alt üst etti ve Eskisehir kapiyi göstermek zorunda kaldi.Bunlardan ders almis olmali,bulundugu ortama uyum saglamali aksi taktirde basarili olamaz.
Yasi 23 olan bir futbolcu tuttugunu koparmali ve ne istedigini bilmeli bence.Basarili olmasi demek milli takimin kapilarinin ona sonuna kadar acilmasi anlamina gelir ve ayrica basarili sporcular bulunduklari camiyada devamli sayginlik görmüslerdir basarilarindan dolayi. Umarim Batuhan ona inananlari utandirmaz ve Carlos´la uyum icerisinde calisirlar... |
[QUOTE=B.DUMANLI;912627]Batuhan ile kesin olarak anlasma yapilmis camiyamiza hayirli olur umarim.[/QUOTE]
hayırlı uğurlu olur inşallah... geçmişinde yaşadığı sorumsuz hareketler yüzünden ihtiyatlı yaklaştığımız bir transferdi; ama ben inanıyorum ki Batuhan kendisine etiketlenen o "gelecek vaadeden genç futbolcu" profiline uygun oyun tarzını SİVASSPOR'umuzda bulacak ve milli takıma göz kırpacaktır. takımımız bu konuda nice oyunculara 2. baharını yaşatmıştır. öngörümün en büyük dayanağı da budur... inşallah yanılmam... |
[QUOTE=B.DUMANLI;912627]Batuhan ile kesin olarak anlasma yapilmis camiyamiza hayirli olur umarim.[/QUOTE]
Hic sevinmedim bu habere. Sebebi ise bu oyuncunun hicbir yerde dikis tutturamamasidir. Sanki bizde birden patlama mi yapacak. Ben faydali olacagini dusunmuyorum ayni Sercan Yildirimi animsatiyor bana. Ama yinede Hayirli olsun diyelim. Olur ya belki ben yanilirimda süper golcü cikar ve ligte gol krali olur :D :D :D |
Nihat Şahin Mersin ile anlaşma sağlamış.
|
Abdülkadir'in yerine Batuhan düşünülüyor demek ki bence fena bir tercih değil sorunlu futbolcu olabilir ama Carlos onu disipline sokar o yüzden imzalar atılırsa oyuncuyu kabullenelim.
|
[b]batuhanın sıkıntısı ,disiplinsizliği,ve profesyonelllikten uzak olması,yedek kalmayı bitürlü kabullenemiyor,yoksa gerçekten yetenekli oyuncu,eğer tekraR FUTBOLA DÖNMEK İSTİYORSA sivasspor bulunmaz fırsat ,nice ölmüş oyunculara can veren takımız,batuhanda eğer sadece işini yaparsa hem sivasspor hemde batuhan kazanır,hayırlı olsun [/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;912626][B]SİVASSPORUN gündeminde yok,enson balıkesirle anlaştığı yazılıyordu ,bazı spor sitelerinde [/b][/QUOTE]
Diarra Antalyaspor da kaldi. |
Sercan´da Sivas´a geldigi vakit belki Sivas´da patlama yaparim gayesi ile gelmisti ama sonuc hüsran oldu onun icin.
Ben aslinda Türk Atasözlerini cok seviyorum nedense,cünki insana cok sey ögretiyor ve bazi gercekleri gösteriyor.Batuhan´a uyan Atasözümüzde mevcut. Bu Atasözlerimizden biri derki; "CAN CIKMADAN HUYDA CIKMAZMIS" Bu söz bazi yerlere ulasmistir umarim... |
[B]İSTİHBARAT: Sivasspor, Samsunspor'dan Musa Sinan Yılmazer'le anlaştı. Önümüzdeki günler açıklanır.
Ertan Süzgün (Muhabir) / Twitter[/B] |
musa 27 yaşında orta sahanın sağında ve solunda oynayabilir sözleşmeside ay sonunda bitiyor hayırlı olsun
|
kaleci nihat şahini mersin i.y transfer etmiş
Kaynak:spor33.com |
[QUOTE=babapiton;912645][B]İSTİHBARAT: Sivasspor, Samsunspor'dan Musa Sinan Yılmazer'le anlaştı. Önümüzdeki günler açıklanır.
Ertan Süzgün (Muhabir) / Twitter[/B][/QUOTE] Simdiye kadar kac yerli oyuncu oldu hemserim aldigimiz ? |
[QUOTE=B.DUMANLI;912644]Sercan´da Sivas´a geldigi vakit belki Sivas´da patlama yaparim gayesi ile gelmisti ama sonuc hüsran oldu onun icin.
Ben aslinda Türk Atasözlerini cok seviyorum nedense,cünki insana cok sey ögretiyor ve bazi gercekleri gösteriyor.Batuhan´a uyan Atasözümüzde mevcut. Bu Atasözlerimizden biri derki; "CAN CIKMADAN HUYDA CIKMAZMIS" Bu söz bazi yerlere ulasmistir umarim...[/QUOTE] Daha önce hatirladigim kadar böyle sorunlu, dikis tutturamamis iki oyuncu aldik, biri Sercan biride Aydin. Sercan beklendigi gibi tam bir fiyasko cikti, Aydin ise milli takima yükseldi. Umarim Aydin gibi kendini bulur, takimimiza katki saglar. Bekleyip görecegiz. |
K. Erchiyesspor ganali Boyce nin ardindan Diego Lugano ile anlasmak üzere.
|
[QUOTE=YigidooSivas58;912651]Simdiye kadar kac yerli oyuncu oldu hemserim aldigimiz ?[/QUOTE]
3 oldu eğer haberler doğruysa batuhan serdar ve musa sinan hayırdır yerli oyuncularla bir sıkıntın mı var? Ne bu felaket tellallığı ne bu acele ne zaman girsem şuraya olumsuzluktan başka bir şey yazmıyorsun sabırlı ol biraz kardeş manavdan karpuz almıyorsun ki iki tıpışlayıp alasın yabancı transferleri de gelir illa ki |
[QUOTE=sawyer5892;912658]3 oldu eğer haberler doğruysa batuhan serdar ve musa sinan hayırdır yerli oyuncularla bir sıkıntın mı var? Ne bu felaket tellallığı ne bu acele ne zaman girsem şuraya olumsuzluktan başka bir şey yazmıyorsun sabırlı ol biraz kardeş manavdan karpuz almıyorsun ki iki tıpışlayıp alasın yabancı transferleri de gelir illa ki[/QUOTE]
asil felaket tellaligini sen yapiyorsun suan. Ne var bunda kac yerli oyuncu oldu toplam diye adam gibi soru sorduk. benden alinti yapma bi daha sana zahmet. hayirli aksamlar |
[QUOTE=YigidooSivas58;912661]asil felaket tellaligini sen yapiyorsun suan.
Ne var bunda kac yerli oyuncu oldu toplam diye adam gibi soru sorduk. benden alinti yapma bi daha sana zahmet. hayirli aksamlar[/QUOTE] kimden alıntı yapacağıma ben karar veririm. Buradaki bir cok kişi gibi ben de rahatsız oluyorum yazdığın sacmalıklardan. Rahatsız olduğumu söylemek benim hakkım yazmakta senin hakkın istediğin gibi sacmalamaya devam edebilirsin sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyorsun |
[QUOTE=sawyer5892;912665]kimden alıntı yapacağıma ben karar veririm. Buradaki bir cok kişi gibi ben de rahatsız oluyorum yazdığın sacmalıklardan. Rahatsız olduğumu söylemek benim hakkım yazmakta senin hakkın istediğin gibi sacmalamaya devam edebilirsin sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyorsun[/QUOTE]
Gitmiyor abi hosuma yapilan transferler zorlami olumlu yazim ??? Istedigim gibi elestiririm görüsümü yazarim Hakaret olmadigi sürece. Rahatsiz oluyorsan okumazsin olur biter. Ben senin göruslerine birsey diyor muyum. Hadi kal saglicakla. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59. |