SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=964)

puar 17.08.2005 01:56

[QUOTE=yampirik]Beşiktaş Kürşat'ı gönderebileceğini açıkladı.

Bence bu oyuncu düşünülebilir[/QUOTE]

bencede düşünelebilir hem kurşat sivaslı belki havası başka olur...hayırlısı bakalım

puar 18.08.2005 04:31

Denilson Vestel’de

Denilson Vestel’de

Ege ekibi, Real Betis’in Brezilyalı yıldızıyla el sıkıştı. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek olan Denilson ile 1 yıllık sözleşme yapılacak
18.08.2005

Süper Lig’in çiçeği burnunda ekibi Vestel Manisaspor, transferdeki son bombasını da patlattı. Ege ekibi Real Betis’in Brezilyalı yıldızı Denilson’u kiraladı. Genel Menacer Mustafa Turgat’ın anlaşma sağladığı sol kanat oyuncusunun 1-2 gün içinde Türkiye’ye getirileceği öğrenildi. Anlaşmaya göre Vestel Manisaspor’da bir yıl kiralık oynayacak Denilson, istendiği taktirde diğer sezonda da Siyah - Beyazlılar’da kiralık olarak forma giyebilecek. Bu arada Vestel, Gaziantep maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Levent Eriş yönetimindeki antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkatlerden kaçmadı. İyi durumda olduklarını dile getiren başarılı hoca, “Ancak yine de dikkatli olmak zorundayız. Ligin ilk haftalarında her türlü sonuç alınabilir” dedi

Sivasli-Imparator 18.08.2005 12:26

Vallaha arkadas bende bunu duydum ama dogrumu yani kaynak saglam degil..
Fanatik pek saglam kaynak degil..?;)
Vestel'ide tebrik etmek lazim (Eger bu dogru ise) Dünyanin en iyi orta saha futbolcularindan birisini aliyorlar..;)

Sivasli-Imparator 18.08.2005 12:27

[QUOTE=puar]bencede düşünelebilir hem kurşat sivaslı belki havası başka olur...hayırlısı bakalım[/QUOTE]

Kürsat Mu$'lu degilmi? Bende Sivasli zannettim ama fanatik bjkli arkadasim Mu$lu oldugunu soyledi ve ondan numarasi 49 mus..

Kibrisli 18.08.2005 13:21

Büyük Kaptan Sivasspor'a

Milli Takımımızın Kaptanı Bülent KORKMAZ'ı Sivassporda olmasını çok isterim neden olmasın. Galatasaray'lı yöneticiler taraftarı karşısına alarak Bülent'i serbest bıraktılar eğer biz alırsak ultrArslan'da tıpkı Fener gibi bize destek verir. Hemde Bülent gibi hırslı bir futbolcunun ölüsü 1. ligde oynar bence...

GeCeVeMaVi58pRf 18.08.2005 14:11

alex yordanovun ve yusuf şimşeğin sivasa gelmesi takıma büyük yarar saglar orta alandaki eksikliğimizi onlar kapatır diye düşünüyorum defansımız iyi gibi forvette iii fakat orta sahaya takviye şart

sivaslihakan 20.08.2005 15:45

gardas alex yordanov ve yusuf transfer oldular bile senden neden bahsediyon anlamadim

GuNaY 20.08.2005 17:26

bu kadronun oturması lazım öncelikle... eksikler ondan sonra daha ii görülebilir...

Sivasli-Imparator 21.08.2005 00:20

Evet kadronun oturmasi lazim.. Hemde düsünün oturmamis kadroyla Malatya, Antepe karsi berabere oynadik ve Samsunu deplasmanda Yendik.
Ozaman oturmus kadroyla ne olur siz düsünün artik:D

muratcaglayan 22.08.2005 23:43

yasi genc yararli olur insallah kaliteli futbolcu tüm camia,ya hayirli olsun

GuNaY 23.08.2005 09:01

[b]yeni transferle dahada güçlendik... andersonun yanına şimdi balili iyi bir alternatif oldu.. hayırlı uğurlu olsun....[/b]

ReDYiGiDo 23.08.2005 15:42

[QUOTE=Sivasli-Imparator]Balili iyi golcu, cok suratli, son vuruslari genelde iyidir.
Ama Bjk'dan gonderilecek olan Pancuyu alsak dahada iyi olurdu..[/QUOTE]

[B]ha ha ha Beşiktaştan Gönderilecek Pancuyu mu Alsak İlahi Sivaslı-İmparator Çokkomiksin Adamı kaç avrupa takımı istiyor. Sivassporun daha çok Büyümesi lazım Pancu için..[/B]

CAGLAYAN 23.08.2005 16:57

Transferde Son durum ... !!

[IMG]http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/xp/20050330/i/2428513161.jpg[/IMG]
veeee... Transferde Son durum . Artik Pini Balili de SIVASSPOR da
Balili işi tamam
Kayserispor’dan alınan Balili’nin Sivasspor ile anlaştığı ve Bugün idmanlara çıkacağı açıklandı.

Dogum Tarihi: 18.06.1979
Yasi: 26
Boyu: 1,73
Uyruk: Israel
Ayak: Sol
Hayirli Ugurlu Olsun....

serhankaburcuk 23.08.2005 17:04

[b]Balili Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun..İnşallah Sivassporda çok güzel goller atacak...[/b]

Sivasli-Imparator 23.08.2005 19:39

[QUOTE=ReDYiGiDo][B]ha ha ha Beşiktaştan Gönderilecek Pancuyu mu Alsak İlahi Sivaslı-İmparator Çokkomiksin Adamı kaç avrupa takımı istiyor. Sivassporun daha çok Büyümesi lazım Pancu için..[/B][/QUOTE]

Neeh? Avrupa takimimi? CSKA Moskova istiyor sadece ama Pancu galiba Turkiyede kalacakmis o acidan soylemistim..!!

agca58 23.08.2005 19:48

Yönetim Ne Derse

[COLOR=GREEN][SIZE=2] [FONT=Scriba LET] VALLA BEN BU KONUDA YORUM YAPAMIYORUM..YÖNETİM NE DERSE O....
.-.-.-.-.-.-.-.-.-" AGCA58 ".-.-.-.-.-.-.-.-. [/COLOR][/SIZE][/FONT]

emreOKOCHA 23.08.2005 23:39

ABİ Sünmeden ucan arkadaslar var?!!!!!

oncelikle bu forumdaki ilk mesajım.ama genelde forumda olan arkadaslar cok yuksekten ucuyorlar 85 milyon dolarlık fenerbahcenin sampiyonlar liginde hicbisey yapamadıgını hepimz biliyoruz.yok lig sampiyonluguymus.daha neler neler alexmis tuncaymıs wedersonmus.sivaspor ekonomik acıdan izledigi politika genclerbirligi gibi olmalıdır.g.lerbirligi hep afrikadan kazandı parayı unutmayalım!!afrikada hızı saatte 50 yi bulan ne forvetler var??yattaranın trabzona mailyetini bilen var mı???jay jay okochanın fenerbahceye ne kadara geldigini bilen var mı??sunu bilelim yapacagımız transferler afrikada ozellikle nijerya camerun ve senegalde hızlı forvetler bulabiliriz.eger hızlı ve guclu forvet arıyorsak gana dan oyuncu almalıyız herkese sevgiler .j.j.okocha

Bilmiyorum 24.08.2005 10:09

Balili Sivas'ta

Kırmızı-beyazlılar her konuda anlaştıkları tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlayacak Kırmızı-beyazlılar her konuda anlaştıkları tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlayacak.

SÜPER TAKIM
Geçen sezon Kayseri'de oynayan Balili, Sivassporla anlaştı. Genel Menajer Bülent Uygun, "İsrailli futbolcu çok faydalı olacak" dedi.

YİNE OLİMPİYAT'TA
Sivasspor, V.Manisaspor maçını da Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Öte yandan ülkesine giden Lorant idmanlara katılmadı.

CAĞLAYAN ABİDEN ALINTI

[IMG]http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/xp/20050330/i/2428513161.jpg[/IMG]

veeee... Transferde Son durum . Artik Pini Balili de SIVASSPOR da
Balili işi tamam
Kayserispor’dan alınan Balili’nin Sivasspor ile anlaştığı ve Bugün idmanlara çıkacağı açıklandı.

Dogum Tarihi: 18.06.1979
Yasi: 26
Boyu: 1,73
Uyruk: Israel
Ayak: Sol
Hayirli Ugurlu Olsun....

abircan 24.08.2005 23:45

Yakişir Sivasima

Helal Olsun Sivasima Bu Yönetime Bravo, Daha Ilk Yilda Bu Kadar Siki Sarilmalari, Bu Kadar Transfer Yapmalari şaşirtti Beni Helal Olsun Diyorum Başka Birşey Deemiyorum, Umarim Iki Yila Kadar Rahatlikla Ilk 7 Ye Garanti Oynariz 3 . Yilda Kesin Uefa Ya Gitmeyi Rahat Rahat Garantileriz, Bu Yönetimden Bu Gücü Göstereceğini Bekliyorum

sisortali 25.08.2005 22:40

Bence Yiğidolar akıllı transferler yapıyor. Balili - Anderson ikilisi bu ligin tozunu atar inşallah.

mustafasungur 26.08.2005 08:09

bizim defansif orta saha okadar iyi degil.
oraya ajaxtan ayrilacak olan obodaiyi alalim.
hem 22 yasinda hem cok iyi.
arsenal madrid barcelona karsisinda iyi oynadi.
yani burda is yapacaga kesin.
ingiltere ikinci lig takimda birinden goruyormus.

Sivasli-Imparator 26.08.2005 15:58

[QUOTE=mustafasungur]bizim defansif orta saha okadar iyi degil.
ingiltere ikinci lig takimda birinden goruyormus.[/QUOTE]

Kardes gelirmiki Obodai?
Bende taniyorum çok iyi bir futbolcu, Iyi isler yapar Sivas için.
Cok cailskan bir futbolcu ama galiba dusunulmuyor.

mustafasungur 26.08.2005 16:52

[QUOTE=Sivasli-Imparator]Kardes gelirmiki Obodai?
Bende taniyorum çok iyi bir futbolcu, Iyi isler yapar Sivas için.
Cok cailskan bir futbolcu ama galiba dusunulmuyor.[/QUOTE]

gelir niye gelmisinki.
sivas ingilterre ikinci ligi takimindan daha iyidir.

Sivasli-Imparator 27.08.2005 01:25

[QUOTE=mustafasungur]gelir niye gelmisinki.
sivas ingilterre ikinci ligi takimindan daha iyidir.[/QUOTE]

Tabiiki iyidirde.. Yabanci kontenjani dolu kardes.
Yani daha yabanci hakkimiz yok. Sirp kaleci almislar..:s

Sivasli-Imparator 28.08.2005 00:35

[QUOTE=mustafasungur]bizim defansif orta saha okadar iyi degil.
ingiltere ikinci lig takimda birinden goruyormus.[/QUOTE]

Maalesef Sparta'yla anlasmis Obodai..

bektasi 02.09.2005 20:18

[QUOTE=abircan]Helal Olsun Sivasima Bu Yönetime Bravo, Daha Ilk Yilda Bu Kadar Siki Sarilmalari, Bu Kadar Transfer Yapmalari şaşirtti Beni Helal Olsun Diyorum Başka Birşey Deemiyorum, Umarim Iki Yila Kadar Rahatlikla Ilk 7 Ye Garanti Oynariz 3 . Yilda Kesin Uefa Ya Gitmeyi Rahat Rahat Garantileriz, Bu Yönetimden Bu Gücü Göstereceğini Bekliyorum[/QUOTE]

Yeni transferle dahada güçlendik... Andersonun yanına şimdi balili iyi bir alternatif oldu.. hayırlı uğurlu olsun....(balili* Kayserisporla *insallah para mevzusunu hallederde aramiza katilir.

Sivasli-Imparator 02.09.2005 21:30

[QUOTE=Bektasi]Yeni transferle dahada güçlendik... Andersonun yanına şimdi balili iyi bir alternatif oldu.. hayırlı uğurlu olsun....(balili* Kayserisporla *insallah para mevzusunu hallederde aramiza katilir.[/QUOTE]

Gardas Balili oyniyacakmi gelecek haftaya?
Vallaha oynasa güzel olurdu:)

cengaver 03.09.2005 11:54

[QUOTE=Bektasi]Yeni transferle dahada güçlendik... Andersonun yanına şimdi balili iyi bir alternatif oldu.. hayırlı uğurlu olsun....(balili* Kayserisporla *insallah para mevzusunu hallederde aramiza katilir.[/QUOTE]

Balilinin akibetini bilen varmi?
ne Oldu Kayseriyle Para konusunda anlasabildimi?

CAGLAYAN 03.09.2005 12:08

[QUOTE=pittbull]Balilinin akibetini bilen varmi?
ne Oldu Kayseriyle Para konusunda anlasabildimi?[/QUOTE]

Geçen hafta takımla birlikte antrenmanlara çıkan İsrailli golcü Balili ile prensipte anlaşildi yalniz
Balili'nin bonservis sorununu çözmesi halinde sözleşme imzalanacak. Henüz Imza atmiş degil !!

cengaver 03.09.2005 18:45

saol Tesekkür ederim agbi insallah Transferi gerceklesir Balilinin bizim takim icin yararli olacagindan hepimiz eminiz.

GuNaY 03.09.2005 18:48

[b]ins olur balili kaliteli bir futbolcu... yönetim bir an önce ilgilenmeli ve neticeye bağlamalı bu konuyu!!![/b]

CAGLAYAN 04.09.2005 10:16

BALİLİ TRANSFERİ TAMAM Sivasspor Yöntimi tarafından her konuda anlaşılarak takıma kazandırılan Balili önceki gün resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kayserispor’dan alacağını tahsil edemediği nedeniyle Sivasspor’a imza atmayan Balili’nin bu sorunu önceki gün çözülürken, İstanbul’da düzenlenen törenle Balili resmi sözleşmeyi imzaladı. Balili’yi transferin son gününde remsen kadrosuna dahil eden Sivasspor Yönetimi böylece rahat bir nefes almış oldu. Sivasspor Yönetimi, önceki gün İstanbul’da yapılan törenle Balili’yi 2 yıllığına renklerine kattı.

GuNaY 23.09.2005 18:05

[quote=yildizeli]sivas orta saha saglam olmalı bazı eksıkler var[/quote].............

ali agca 29.09.2005 13:11

vederson

[QUOTE=CAGLAYAN][/QUOTE]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

tom_cruise_x 19.10.2005 09:51

tanju şakiri diye bir oyuncu var bulgaristanda oynuyor çok muthiş bir futbolcu orta saha eğer alınırsa çok faydalı olur birde brezilyadan genç yetenek alınırsa iyi olur maliyeti ucuz olan oyuncular olursa daha iyi olur

emreOKOCHA 23.10.2005 17:35

genclere tebrikler ornek almak lazım''''!!!

ARKADAASLAR KİM NE DERSE DESİN GENCLERBİRLİGİ BU TRANSFER İSİNİN BABASI!YA BU İLHAN CAVCAV NASIL Bİ ADAM YA !HOLLANDA 19 yas altı dünya genceler sampiyonasında adam tuttu super bi futbolcu getirdi.adı ISAAC PROMİSE FİNAL oynayan nijerya milli takımının kaptanı ve 10 numarası yani orta saha oynuyodu playmaker (jay jay okocha)tarzında adam tuttu onu genclerbirligine trasnsfer etti ve su anda o cocuk genclerbirliginde forvet oynuyor ve cok hızlı yasıda 17!!!ben izledim cok iyi bi futbolcu.ama sunu soylemek lazım yonetimimiz mesela nijerya 19 yas altı milli takımından olan oyuncular nie arjantin veya brezilya demiyorum cunku onları buyuk takımlar kapıo!ornegin arjantinli MESSİ BARCELONADA!!BENCE biraz da genclere ve ozelikle afrikaya yonelelim.19 yasındaki CAN ARAT ın gecen sene neler yaptıgını bilioruz.ISAAC PROMİSE Yİ GOOGLE DA ARATIN nasıl bi futbolcu oldugunu gorun sevgilerle jay jay okocha...;)

Ronaldinho 23.10.2005 20:10

BANA GÖRE...

BREZILYALI VEYA NİJERYALI HIZLI Bİ FORVET ALSINLAR (JABA GİBİ).................

osman_589 28.10.2005 14:25

Hasan KABZE;
Hem Sivaslı da

58hayati 31.10.2005 18:31

GARDAŞ BEN BİREZİLYA FALAN NE O ÖYLE FUTBOLCU AVI GARDAŞ GARDAŞ BİZİM YÖNETİM ASLINDA BJK DEN ATIYORUM VEYSEL FB DEN SEMİH GİBİ KADROYA FGİREMEYEN OYUNCULARI ALSA VEYA BUSENE İÇİN KİRALASA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN TÜRKİYEDEN FTB CU BULMALARINDAN YANAYIM BİR ÖNERİ SADECE

ReDYiGiDo 31.10.2005 18:41

Bence Ankaragücünden önce davranıp İlhan mansız ı almamız lazımdı forvetimiz bu kadar kötüyken ilaç gibi gelirdi hala şansımız var Bence Devre arasında İLhan Mansız Ankaragücünden kesinlikle transfer edilmeli

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:01.