SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vee Mehmet Yıldız Gitti !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)

Empyr 29.12.2008 22:48

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

[QUOTE=bayhan;454673]Milan baros mehmet yildiz dan kaliteli barosu 5 milyona transfer etdik mehmet yildiz 5 milyon etmez 3.5 arti 3 fudbolcu da etmez bence sivas cok fazla istiyor yasida yavas yavas ilerliyor demek istedim artik genc de sayilmaZ sezon sonu saten sözlesmesi sona eriyor sivas mehmeti satmayip tutarsa saten oyuncu kopmus olur kaffa olarak performansi düser ayni gökhan ünalda oldu gibi sezon sonuda belese gidebilir bence eyer teklif varsa hemen satilmaLi[/QUOTE]
[B][FONT="Tahoma"]
İyi güzel konuşmuşsunda siz baroş'u en durgun kariyerinin en sönük döneminde 5 m euro ya aldınız

Eger lyon'da baros Gs deki performansını gösterip sz transfer etmek isteseydiniz 20'den aşşa kapıyı acmazdı lyon

Mehmetı ise en parlak döneminde 5 m euro'ya alıyorsun

İkisi arasındaki farkı anlıyabiliyorsundur umarım...

Ayrıca Site yöneticileri bu transfer gercekmidir ?
Ben inanmıyorum mehmet bizimle kalacak
Güvenilirligini ögrenmek istiyorum bilgi verilirse sevinirim

Selamlar...[/FONT][/B]

bayhan 29.12.2008 22:54

[QUOTE=Empyr;454743][B][FONT="Tahoma"]
İyi güzel konuşmuşsunda siz baroş'u en durgun kariyerinin en sönük döneminde 5 m euro ya aldınız

Eger lyon'da baros Gs deki performansını gösterip sz transfer etmek isteseydiniz 20'den aşşa kapıyı acmazdı lyon

Mehmetı ise en parlak döneminde 5 m euro'ya alıyorsun

İkisi arasındaki farkı anlıyabiliyorsundur umarım...

Ayrıca Site yöneticileri bu transfer gercekmidir ?
Ben inanmıyorum mehmet bizimle kalacak
Güvenilirligini ögrenmek istiyorum bilgi verilirse sevinirim

Selamlar...[/FONT][/B][/QUOTE]

haklisin tamam ama benim demek istedim mehmet yildizin sözlesmesi sozon sonu sona erecek ondan cok buluyorum yoksa mehmet yildiz kalitesi belli ;)

emre5 29.12.2008 22:57

Arkadaslar görüyorsunuz iste mehmet yildiz sivassda ortaligi sulandirdilar biraktilar bugün cit cikmadi megmet bir yere gidemez;)

bayhan 29.12.2008 22:58

[QUOTE=emre5;454748]Arkadaslar görüyorsunuz iste mehmet yildiz sivassda ortaligi sulandirdilar biraktilar bugün cit cikmadi megmet bir yere gidemez;)[/QUOTE]

mehmet yildiz kampa katildi mii haberin var miiii

RECEP_YÜKSEL 29.12.2008 23:01

[QUOTE=bayhan;454747]haklisin tamam ama benim demek istedim mehmet yildizin sözlesmesi sozon sonu sona erecek ondan cok buluyorum yoksa mehmet yildiz kalitesi belli ;)[/QUOTE]

[LEFT][B]Bak kardeş iyi güzel konuşuyonda bişeyi araştır öyle konuş veya yaz
Mehmet YILDIZ 2010 Sezonu sonuna kadar sözleşmesi var SİVASSPORLA yani senin dediğin gibi sezon sonuu değil yoksa gs ona o parayı vermez merak etme Servet gibi beleş getiriler Mehmet gitsede kalsada artık o SİVASSPORLU Mehmet YILDIZ o kadar [/B][/LEFT]

emre5 29.12.2008 23:03

dün aciklama yapmisti ligtvye kampa katilacagim diye ama bugün bir gaztede memo istanbulda sivas antalyada yaziyordu ne kadar dogru bilemiyorum;)

Empyr 29.12.2008 23:06

[QUOTE=bayhan;454747]haklisin tamam ama benim demek istedim mehmet yildizin sözlesmesi sozon sonu sona erecek ondan cok buluyorum yoksa mehmet yildiz kalitesi belli ;)[/QUOTE]

[B][FONT="Tahoma"]Bu işler öyle yürümüyor
Mesela gündeminizde olan pantelic
Bonservis bedeli 8 m euro sene sonu sözleşmesi bitiyor ama sene sonu serbest kalıyor dıye bonservis ücreti düşmez

Sene sonu serbest kalmasının tek avantajı vardır anlaşma daha cabuk saglanır klüp oyuncunun seneye bedava gıtmesını ıstemez transferi gercekleşir
Aynı lincoln ve meira olayındaki gibi
Oyuncular sene sonu serbest kalıyordu ve Gs ye gelmek istediler yönetimin eli kolu baglandı mecbur vermek zorunda kaldılar [/FONT][/B]

bayhan 29.12.2008 23:07

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;454752][LEFT][B]Bak kardeş iyi güzel konuşuyonda bişeyi araştır öyle konuş veya yaz
Mehmet YILDIZ 2010 Sezonu sonuna kadar sözleşmesi var SİVASSPORLA yani senin dediğin gibi sezon sonuu değil yoksa gs ona o parayı vermez merak etme Servet gibi beleş getiriler Mehmet gitsede kalsada artık o SİVASSPORLU Mehmet YILDIZ o kadar [/B][/LEFT][/QUOTE]

burda 2009 kadar yasiyor da
[url]http://www.transfermarkt.de/de/spieler/33570/mehmet-yildiz/profil.html[/url]

sivaslı yıldız 29.12.2008 23:08

[QUOTE=emre5;454753]dün aciklama yapmisti ligtvye kampa katilacagim diye ama bugün bir gaztede memo istanbulda sivas antalyada yaziyordu ne kadar dogru bilemiyorum;)[/QUOTE]

Mehmet şu an takımla Antalya'da kampta.. Emin olabilirsin..;)

bayhan 29.12.2008 23:08

[QUOTE=emre5;454753]dün aciklama yapmisti ligtvye kampa katilacagim diye ama bugün bir gaztede memo istanbulda sivas antalyada yaziyordu ne kadar dogru bilemiyorum;)[/QUOTE]

evet dün bende izledim NTV yi orda öyle dedi ama fanatik öyle demiyor fantik de cok dolandirci amaaa :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:18.