SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vee Mehmet Yıldız Gitti !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)

Yusuf LAC 30.12.2008 11:20

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

[QUOTE=D_Mrsic;454837]su dıger takım taraftarların sıtemıze gırıp kendılerını bısey sanıpta bıze tavsıyede bulunmalarına cok sınır oluyorum. gercekten cok ıı olsalar ıcım yanmayacak..[/QUOTE]

Kardeşim Ben Galatasaray'lıyım biz başkaları gibi gelipte küfür edip gitmiyoruz,İnsan gibi gelip fikirlerimizi paylaşıyoruz siz aranızda kabul etmessenizde sorun değil kimseyi kırmadan gideriz!.

Besyo_cu 30.12.2008 11:22

[B]Mehmet YILDIZ artık içimizden birisi olmuştu başka takımın formasını üzerinde hayal edemiyorum :(

Değerli arkadaşlar kıymetli yorumlarınızı yazarken lüften karşılıklı sevgi , saygı ve hoş görü içerisinde yazalım unutmayalım kı buraya yazdıgınız her yazı binlerce kişi tarafında okunuyor hem kendimiz hemde SİVAS' ımız hakkında yanlış bilgiler edınmelerine imkan vermeyelim...[/B]

Yusuf LAC 30.12.2008 11:24

[QUOTE=besyo_cu;454855][B]Mehmet YILDIZ artık içimizden birisi olmuştu başka takımın formasını üzerinde hayal edemiyorum :(

Değerli arkadaşlar kıymetli yorumlarınızı yazarken lüften karşılıklı sevgi , saygı ve hoş görü içerisinde yazalım unutmayalım kı buraya yazdıgınız her yazı binlerce kişi tarafında okunuyor hem kendimiz hemde SİVAS' ımız hakkında yanlış bilgiler edınmelerine imkan vermeyelim...[/B][/QUOTE]

Bir Yönetici olarak görevini son derece mükemmel yapıyor Arkadaşım Tebrik Ediyorum.

~~Müeßßet~~ 30.12.2008 11:27

Galatasaraylıyım ama sivasa da başarılar...forumun Galatasaray Üyesiyim:):):) İnşallah Sivas Şampiyon olur...Yiğidolara da Selam.....Başarılar Asker Bülen Hocam....

D_Mrsic 30.12.2008 11:27

yusuf kardesım benım sana lafım yok. ama daha demınkı arkadasın ne amacla ne yazdıgını gayet ıı bılıorum. tabıkı nacızane fıkırlerını sunanlara saygımız sonsuz. ama kendını bısı sanıp ukalaca. ve mılletle dalga gecer gıbı msj yazanlarada tepkı gostermekten kımseden cekınmem oke..

Yusuf LAC 30.12.2008 11:29

[QUOTE=D_Mrsic;454862]yusuf kardesım benım sana lafım yok. ama daha demınkı arkadasın ne amacla ne yazdıgını gayet ıı bılıorum. tabıkı nacızane fıkırlerını sunanlara saygımız sonsuz. ama kendını bısı sanıp ukalaca. ve mılletle dalga gecer gıbı msj yazanlarada tepkı gostermekten kımseden cekınmem oke..[/QUOTE]

Kardeşim benimde sana saygım sonsuz, ama emin olki öyle düşünceleri olan kişiler taraftar sıfatını taşımıyor!

İnş. Bu Sene Sivas Şampiyon Olur,Anadolu takımlarının şampiyon olmasını yürekten istiyorum.

D_Mrsic 30.12.2008 11:31

yoksa bende galatasaraylıları severım kendı kız kardesım galatasaraylı ama ınan bana hangı takımlı olursa olsun. kendını bısı sanan ukalaca cevab yazan kım olursa olsun kendı kız kardesımde olsa gene aynı tepkıyı verırdım. durum bundan ıbaret bunun gs ıle fılan alakası yok..sadece daha demınkı arkadas sankı kendını bısı sanıomus gıbı msj yazdı ondan tepkı gosterdım

Yusuf LAC 30.12.2008 11:34

Sivas'lı kardeşlerimin misafirperverliğinden dolayı herkese teker teker Teşekkür ederim!.

Mehmet Yıldız içinde en hayırlısı neyse o olsun!

İnş. Bu senenin şampiyonu ilk yarıda 1. olduğu gibi SivasSpor olur..

İyi Forumlar Kardeşlerim..

yigidozan 30.12.2008 11:37

mehmet yıldız gitti 3.5 milyona ama gelecek iki oyuncudan hala haber yok. ümit karanı ikna etmeye çalışıyorlar ama istemiyormuş o da:confused: mahmet güven adı ggeçiyor ama aydını da bonservisiyle vereceklerini sanmıyorum

manhood 30.12.2008 12:01

İnşallah mehmet yıldız gs ya gelmez çünkü onu güzide sivasımızın forması altında attığı gollerle izlemek zewkli tüm sivaslı kardeşlerime selamlar yeni yıllarını kutlarım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:18.