![]() |
Cevap: VEE MEHMET YILDIZ KALDI !!!
Çok iyi bir haber inşallah gese maçına kafası karışık olarak çıkmaz kaptan.Sezon bitsin kupayı kaldıralım zaten o zaman herkes en iyi kararı verecektir.Ayrıca bu gelişme taraftarın ve sivasspor.comun nasıl bir güç olduğunun göstergesidir.Taraftarı dinleyen,taraftarının sesine kulak veren yönetime sonsuz teşekkürler.bu arada mehmet gitsin diyenler kaybettiniz:))
|
[B]artık kabak tadı vermeye başladı bu konu.[/B]
|
bence sivasspor yönetimi fenerbahceye yıldızı daha pahalıya satabılmek için galatasarayla görüştü. fakat fener oyuna gelmedı...çünkü galatasarayın ne transferede nede forvete ihtiyacı var.. bence bu bir oyundu.. ayrıca mehmetın sivassporda kalmasına çok sevındım...
|
Bana göre gitse idi daha iyi olurdu. Transferden gelecek para ile ileriye dönük genç futbolcular alınırdı İşte Trabzon spor örneği Fattih TEKKE Gökdeniz gitti Trabzon Spor kümemi düştü aksine kafaya oynuyor, ya onların oynadığı zamanda Trabzon Spor nerelerde idi. Sivasspor için çok büyük kayıp nasıl olsa bir yıl sonra sözleşmesi bitecek bedava alırlar. Şampiyonulğa oynayan takımın parası olması gerek bizim şimdi ne kadar paramız varki ve ortasahamıza futbolcu transfer edilmesi gerek hangi paraa ile kimi alaınacak
|
BEN BU HABER E İNANMAK İSTİYORUM AMA YA GENE DE PEK İNADIRICI GELMİYOR
BEN GÖRÜP YA DA DUYDUĞUM ŞEYE İNANIRIM |
[B]Ohh be $ükürler Olsun..............:)[/B]
|
[QUOTE=cem;454955]bence sivasspor yönetimi fenerbahceye yıldızı daha pahalıya satabılmek için galatasarayla görüştü. fakat fener oyuna gelmedı...çünkü galatasarayın ne transferede nede forvete ihtiyacı var.. bence bu bir oyundu.. ayrıca mehmetın sivassporda kalmasına çok sevındım...[/QUOTE]
ben sana katılmıyorum bence galatasaray mehmetı cıddı sekılde ıstıyor ama parası yok.. almaya yetmıyoo Ayrıca yonetımın mehmet yıldızla yenı sozlesme ımzalaması lazım |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Hemşehrilerim,
Mehmet Yıldız'ın bizde kalması beni, kendi menfaatimiz bakımından sevindirdi. Bizim burada çıkardığımız ders ne olmamız gerektiği ile alakalıdır. Mehmet Yıldız, bir spor programına yaptığı açıklamada "Her futbolcu 4 büyüklerde oynamak ister." demişti. Bizim de son iki seneyi en fazla lider olarak sürdüren bir takım olarak artık, eğer "büyüklük" diye bir olgu varsa bizimde bu büyüklüğün tam ortasında olduğumuzu dost düşmana üstüne basa basa haykırmalıyız. Eğer büyüklük para ile oluyorsa; para bulunur. Eğer büyüklük mevcut imkânların bolluğu ise; imkânlar oluşturulur. Eğer büyüklük taraftar ile oluyorsa; o bulunmaz arkadaşlar. Çok şükür takımını en gönülden seven ve destekleyen taraftar Sivasspor taraftarıdır. Aksi halde birbirini tanımayan insanların bu kadar birbirlerine bu kadar sıcak yaklaşmalarını açıklayamazdık. İyi ki varsınız. Futbolcuları değil; Sivaslı'yı, Sivas'ı ve Sivasspor'u seviyorum. Selametle |
once gorelim sonra inaniriz bu ne ya taraftara dalga mi geciyorsunuz
|
[B]Antalya kampına katılmış.. Mehmet kalır yuvasında büyük kaptan bizim herşeyimiz..... [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:39. |