![]() |
--->: SİZCE LİGDEN DÜŞECEK TAKIMLAR KİMLER OLUR?
Bence Sakaryaspor - denizlispor - kayseri hacılar erciyesspor :)
|
-->: SİZCE LİGDEN DÜŞECEK TAKIMLAR KİMLER OLUR?
[QUOTE=sivasli_boy;199263]1. SAKARYA
2. DENİZLİ 3. Ne yaparsa yapsın ERCİYES...[/QUOTE] bence erciyesin düşme ihtimali sıfır o takım ne yapar yapar ligde kalır.bence düşecek olan takımlar 1.Sakaryaspor 2.Denizlispor 3.V.manisaspor |
ARKADASLAR BENCE LIGDEN DÜSECEK TAKIMLAR; 1:SAKARYASPOR 2:RİZESPOR 3:DENİZLİSPOR LİGDEN DÜSER....
|
SAKARYA
W.MANİSA KAYSERİ ERCİYES |
SaKaRYa DeNiZLİ MaNiSa Dusecek Sanırsam :D
|
Denizli Düşmez Arkadaşlar Ben Denizliden Yazıyorum..Denizlinin Aslında Düşmesini İsterim Para Sıkıntısından Her Sene Ligde Kalmaya Oynamaktan Sıkıldık..Düşelimde Tekrar Yükselip Dirilelim Diyorum..Ama Düşmez İçime Doğdu..En Son Hafta Gençlerbirliğini Yenmişiz Ben Şaşırdım Buna Yeniliriz Sanıyordum Rizeyide Deplasmanda Yenmesini Bekliyorum Böylece Rizeyide Atşe Hattına Atmış Olacak...
1-)Sakarya kesin düşer. 2-)Rize yenilirse Denizliye kesin düşer. Erciyes Bülent Korkmazla çıkış yakaladı düşmez... Vestel Manisa Giray Bulakla ne yapar bilinmez...bence düşmez... 3.Takımım Sürpriz Belki Kimsenin Aklına Gelmez Ama Bence 3-)Ankaragücü : ) |
[B]Sakarya-Rize-Denizli düşer bence Erciyes kalsın valla yazık olur düşerlerse...[/B]
|
sakarya rize ve denizli düşer
|
K.ERCİYES
SAKARYA ANKARAGÜCÜ MAÇINDAN SONRA BELLİ OLACAK AMA Ç.RİZE |
sakarya denizli rize düşer işallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:39. |