![]() |
-->: BB:ANKARA:2 SIVASSPOR:1
gerçekden bu maçta eksiklerimiz çoktu ve kaybettik?haftayada kayseri sporu yeneceğimizi düşünmüyorum,yine 5 yeriz gibi?burdan bülent hocaya sesleniyorum,lütfen artık şu harunu kaleye koy?akını divriğispora gönderin?çok ciddi sölüyorum?
|
--->: BB:ANKARA:2 SIVASSPOR:1
bu maçı kaybettık ama kayseriyi yenecegi kayseri maçında mehmet balili hepsi var canumız saolsun
|
avrupa yoluda almamız gereken maçı alamadık işimiz çok zor gibi görünüyor
|
--->: -->: BB:ANKARA:2 SIVASSPOR:1
[QUOTE=ceza_tolga_rep;201687]gerçekden bu maçta eksiklerimiz çoktu ve kaybettik?haftayada kayseri sporu yeneceğimizi düşünmüyorum,yine 5 yeriz gibi?burdan bülent hocaya sesleniyorum,lütfen artık şu harunu kaleye koy?akını divriğispora gönderin?çok ciddi sölüyorum?[/QUOTE]
o nedem ya ben dıvrıgı sporu luym bı yerde akını alıp kume dusmeye nıyetımız yok kalemızde serkan var akına 10 basar bıraz takıp et de gor akın kım kı ya oynadıgı hermacı rezil eden bi adam |
[B]Tebrikler Sivasspor...10 kişi kalmasına rağmen,kart cezalısı ve sakat oyuncuları olmasına rağmen ve hakeme rağmen çok iyi mücadele çıkardı.Gönül isterdiki galibiyet ama gösterilen mücadele de övgüye değerdir.Gerçek olan bir durum daha var ki ligin alt sıralarında bulunan takımlarla yapılan müsabakalar İstanbul takımları ile yapılan maçlardan daha önemli hale gelmiştir.Ligden düşmemek için bu takımların sarfettikleri çaba İstanbul takımlarıyla yapılacak maçlarda belki de kaybedilecek puan/puanlardan daha fazla bize zarar verecektir.Sivasspor buna göre strateji ve taktik geliştirecektir mutlaka.Tam teşekküllü olduğu zaman Sivasspor mutlaka Kayserispordan puan/puanlar elde edecektir.[/B]
|
ya arkadaşlar ne kadar çok yapmacık yorumlar var neden gerçek ve gerçekci olamıyoruz
|
[QUOTE=58svs58;201699]ya arkadaşlar ne kadar çok yapmacık yorumlar var neden gerçek ve gerçekci olamıyoruz[/QUOTE]
Ne gibi,sen gercekci olda gorelim bakalim neler yazacaksin. |
devamlı kazanacaksın diye bir kaide yok arkadaslar. futbol kaybedersen güzelleşir. bazen kaybedeceksin ki kazandıklarının kıymetini bilesin.
sıkmayın canınızı sivasım elbet sezon sonu en guzel yerde olacaktır. su uefa sözlerini de bırakın. ilk sekizde bitirebilirsek ne kadar güzel olur. maddi acıdan da ek para alabiliriz. hadi kalın selametle. canın sagolsun sivasım.:) |
5 tane asımız eksik servet de ilk yarı gitti 6 eksik balilşi de 60da oyuna girdi al sana 7 eksik buna rağmen ankara gibi ters bir takımdan 80 de gol yeyip mağlup oluyorsak tebrik etmek lazım bu takımı biz sivasspora güveniyoruz güvenmeyen sivassporluluğunu kontrol etsin...elbette yenilecez yenecez futbolun gerekleri bunlar...
|
kayseri 3-0 öne geçtiği maçta beraberliği zor kurtardı onların yerinde olmak daha kötü bencee
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40. |