![]() |
--->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
AKP VE UYGULAMALARINA KARŞI ATILACAK EN GÜZEL TOKATI ATAN EN GÜZEL CEVABI ADAY OLMAYARAK VEREN DEĞERLİ DEVLET ADAMI TAM BİR YİĞİDO OLDUĞUNU DÜNYA ALEME GÖSTERDİ AKP DEKİ TEK ADAMIMA SAYGI SEVGİ VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM, O BİZİM GÖNLÜMÜZDE VEKİL ARTIK, BENCE CUMHURBAŞKANI ADAYI OLARAK HALKIMIZA HİZMET EDECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ADAM GİBİ ADAM ABDULLATİF ŞENER, SİVASLI SENİNLE GURUR DUYUYOR VATANI SATANLA BÖLENLE AYIRANLA, GERİCİLİĞE ÇANAK TUTUP HALKI UNA BULGURA KÖMÜRE YEŞİL KARTA MAHKUM EDİP DİLENCİLEŞTİREN AKP ANLAYIŞINA, AMERİKAN GÜDÜMLÜ YEŞİL SERMAYECİLERE ATTIĞIN BU TOKAT TARİHTE YERİNİ ALACAK DEĞERİ DAHA SONRAKİ NESİLLERCE DAHA İYİ ANLAŞILACAKTIR, SENİ SEVGİYLE SAYGIYLA SELAMLIYORUM SİVASIN BÜYÜK EVLADI |
barzani, talabani, ab, abd, ermeni patriğ, yunanistan dış işleri bakanı hepsi akp yi desteklediğini açıkladı, daha niye bu yalvarışlar şenere anlamadım illa akp den aday ol demek bu suça ortak ol demektir, daha uyanamadınızmı arkadaşlar, şenere sahip çıkalım ama doğru mecrada sahip çıkalım
|
Abdullatif ŞENER'İ dışlayan bir partiyi Sivas'lılar asla unutmazlar...
Bu ara ABİRCAN kardeşime katılıyorum...Tüm yazdıklarını destekliyorum..Çok güzel tesbitlerde bulunmuş.. |
-->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
Neden aday olmadigini Sivas AKP il baskanina sorarsaniz belki bilir.
|
--->: -->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
[QUOTE=hulo58;221088]Neden aday olmadigini Sivas AKP il baskanina sorarsaniz belki bilir.[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Indigo"]eminim çok iyi biliyordur. son dakika umudum devam ediyor. [/COLOR][/FONT] |
Ben AKP yi sevmem.Sivaslı olmasamda ABDÜLATİF ŞENER bey türkiye için bir ihtiyaçtır. Yani parti önemli değil,hangi partiden girerse girsin ama muhakkak mexliste olması gereken biri. Burada oyunlar olabilir,ya AKP istemedi( ee baktıki akıllı,mantıklı,her şeyi demokratik çerçevede ele alan,dahada doğrusu etnik ayrımcılık yapmayan biri ve bu yapısıda sadece sivaslılar değil tüm türkiye tarafından sahiplenildi ). Bu yüzden öne çıkması engellenmek isteyebilir.2. cisi insan düşünmeden edemiyor. acaba kurtlar vadisinin içindemiyiz. Böyle bir insanın tekrar milletvekili seçilmeyi istememesinin altında karanlık tablolarmı var acaba.Belkide sivasta daha önce seçilmiş fakat bu seçimlerde ABDÜLATİF ŞENER bey in oyları toplayacağı ve kendisinin az oy alacağını düşünen k,işilerin bi karanlık oyunumu.İnsan düşünmeden edemiyor. Çünküü türkiye için gerekli bir aşhıstır.
|
ABDÜLATİF ŞENER türkiyede cumhurbaşkanı olacak ilk insan. Ve AKP nin tek adamlık yalakalığına karşı ONURLUCA dimdik ayakta durduğu için cumhurbaşkanlığına aday gösterilmedi bence.
|
sayın abdüllatif şener i severiz
fakat akp nin rezaletlerine daha fazla dayanamadı sivas il teşkilatıyla sorunu varmış gazetelerden takip ettiğimiz kadarıyla bence kimse onun kararını değiştiremez bir daha ki seçime kadar dinlensin zaten 15 yıldır siyaset yapıyor belki bir daha ki seçimde tekrar aday olur inşallah akp de Sivas ta hayal kırıklığı yaşar... çünkü diğer Sivas milletvekillerinin Sivasımızla fazla ilgilenmediklerini duyduk saygılar... |
ben inan mıyom ve sayın sener bizi sırtımızda biçakladi suan bu cümlerri ağlayarak yaziyom ve bişe yapamamanın çaresizliğiyle yaniyorum-
sivasların aşkı için dön tek suçumuz seni sevmekmi sana güvenmekmi lütfen bir özalin ölümü birde şenerin siyaseti birakmasi beni bukadar üzdü imranli gökçebelköylü sinan |
Adaylar açıklandı ama ismi yok.Allah yolunu açık etsin.Biz her zaman onun yanındayız.Sivas sizinle gurur duyuyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:31. |