![]() |
--->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
[QUOTE=sivasli_yldrm;250342]benim tahminim galatasaray bu sene sampiyon olur fener 2 besiktaş 3 olur sivasımız sezon sonuna kadar bu üstün performansını sürdürürse ben ilk 5 e gireceğini düşünüyorum puanımızda 54 falan olabilir inşallah hep istediklerimiz olur [/QUOTE]
aynen katılıyorum artı imza :) |
ben şimdilik tahmin için erken diyorum ama SİVAS ilk 6'da yerini alır
|
1. G.SARAY
2. BEŞİKTAŞ 3. SİVASSPOR 4. KAYSERİ 5.F.BAHÇE 6,TRABZON 7.V.MANİSA 8.G.BİRLİĞİ 9.OFTAŞ 10.KASIMPAŞA 11.ANKARASPOR 12.BURSA 13.ANKARAGÜCÜ 14.İ .BELEDİYE 15.G.ANTEP 16.DENİZLİ 17.Ç .RİZE 18.KONYASPOR |
-->: --->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
[QUOTE=risusx58;250363]1. G.SARAY
2. BEŞİKTAŞ 3. SİVASSPOR 4. KAYSERİ 5.F.BAHÇE 6,TRABZON 7.V.MANİSA 8.G.BİRLİĞİ 9.OFTAŞ 10.KASIMPAŞA 11.ANKARASPOR 12.BURSA 13.ANKARAGÜCÜ 14.İ .BELEDİYE 15.G.ANTEP 16.DENİZLİ 17.Ç .RİZE 18.KONYASPOR[/QUOTE] şu andakine benziyor biraz:D:D:D:D.......... |
-->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
sivasspor ilk 5 e girer gerisi umrumda değil:D
|
[B][COLOR="DarkRed"]ilk 5E GIRERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
-->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
benim bildigim sampiyon Galatasaray olur ve ilk 5 e Sivassporumuz kesin girer
|
Arkadaşlar Sivasspor inşallah ilk 5 e girer hatta şampiyon olur ama geçen sene manisasporun yaşadığını yaşayacak gibi.İnşallah yaşamaz:(
|
1-G.Saray
2-Beşiktaş 3-F.Bahçe 4-Sivas . . . 16-Bursa 17-Manisa 18-Kasımpaşa |
-->: --->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
[QUOTE=FORZA_NALÇACI42;267355]Arkadaşlar Sivasspor inşallah ilk 5 e girer hatta şampiyon olur ama geçen sene manisasporun yaşadığını yaşayacak gibi.İnşallah yaşamaz:([/QUOTE]
sivas manisa olmaz hemşom... sivas manisa gibi parayla değil yürekle kuruldu...konya maçını talihsiz bir şekilde yenildik..eksik çoktu..hem manisa 10. haftaya kadar mağlubiyeti yoktu bizimse iki yenilgimiz var..rehavet yok üzerimizde şükür.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:55. |