SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   ALANYASPOR-SİVASSPOR MAÇ TAHMİN VE YORUMLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12894)

özyiğit07 26.09.2007 08:58

--->: -->: ALANYASPOR-SİVASSPOR MAÇ TAHMİN VE YORU

[QUOTE=yigido_halil_58;253502]biz fortis turkiye kupasi finaline gitmek istiyorsak alanyaspor gibi kucuk takimlari rahatlikla gecmeliyiz arkadaslar zanedersem mehmet macta yok cunku tedavi icin istanbula gittmis diallo da yok oda belcikaya gittmis hadi hayirlisi bu maci

[COLOR="Red"]4-0[/COLOR] aliriz tabi aslarnan cikarsak 4 eylul turnuvasindaki kasimpasa macinin ilk yarisina yedekler ile ciktikgorduk 4 gol yedik sonra 2 yariya aslar ile basladik 3 gol attik tabi hakem ********di son dakikada attigimiz golu ofsayt saydi ne guzel goldu oda hadi neyse gecmis bir olay[/QUOTE]

ummadığın taş baş yarar ama unutma..

özyiğit07 26.09.2007 09:01

--->: ALANYASPOR-SİVASSPOR MAÇ TAHMİN VE YORUMLARI

ŞANSINIZ BOL OLSUN
Alanyaspor bugün Türkiye Kupası 2. kademe maçında Sivasspor'u konuk edecek. Milli Egemenlik Stadyumundaki maçın başlama saati 16.00.

SİVAS'LA OYNUYORUZ

Türkiye kupası 2.kademe maçında Alanyaspor bugün Milli Egemenlik Stadyumunda Sivasspor'u konuk edecek. Hatay bölgesi süper lig hakemlerinden Cemil Şensöz'ün yöneteceği maç saat 16.00'da başlayacak. Alanyaspor'da Onur, Sivasspor'da Mehmet Yıldız sakatlıkları nedeniyle bugünkü maçta forma giyemeyecekler. Her iki takımda dün Zimbitlik sahasında yaptığı ter idmanı ile maçın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

HAYDİ STADA

Alanyaspor yönetim kurulu dün yaptığı toplantının ardından yaptığı açıklamada tüm futbolseverleri bugünkü zorlu maça davet etti.Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Turgut Alper," Sivas maçı bizim için önemli, bu maçta taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyayıcımız var. Zorlu 90 dakika sonunda tur atlayan taraf olmak istiyoruz" dedi. Alanyaspor yönetim kurulu dünkü toplantıda bilet fiyatlarına zam yapmadı.

Vurduğunuz
gol olsun

Alanyaspor'lu futblcular zorlu Sivas maçı hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

Turuncu - Yeşilli futbolcular, "Sivasspor favori olabilir ama bizde turu geçmek istiyoruz" dediler.

MUHTEMEL ONBİRLER

ALANYASPOR:
HAMİT,ADEM, SERCAN, KENAN, KÜRŞAT,TANER, SERKAN, KENAN, METİN,METİN TELLE NEDİM

SİVASSPOR:
AKIN,DEVRAN, AYTAÇ, MURAT, İLHAN, MUSA, SLLAY, MUHAMMED, YASİR,GÖKHAN CETKOV

Hakem: Cemil Şensöz (HATAY)
Saat: 16.00

Stad: Milli Egemenlik

[url]www.yenialanya.com[/url] gazetesinden

BOUN 26.09.2007 09:37

Yedeklerimiz için kendilerini ispatlama ve lige hazırlama maçı olacaktır. Bu yüzden her halükarda bu maça takımımız asılacaktır. Benim tahminim:

Alanya: 1

[COLOR="Red"]Sivas: 4[/COLOR]

mtnky 26.09.2007 10:37

Geçen yıl 3 * 0 yendik Bu yıl İnşaallah 5 * 1 yeneriz.

kursad1981 26.09.2007 11:22

1 0 aliriz zor mac olur yedek agirlikli kadroyla cijkariz cunki

melih1 26.09.2007 11:22

abdurrahman dereli mehmet yıldız sedat bayrak mamudo diallo ve hayrettın yerlıkaya sakat...

yedeklerle çıkacagız.inşallah kazanırız..geçen sene zorlanmıstık.2.yarının sonlarına dogru atmıstık gollerı bu sene de ınsallah geçeriz.

özyiğit07 26.09.2007 13:15

haydi hayırlısı az kaldı stada gidiyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51.