SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim Pazar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13159)

myway 03.10.2007 01:58

-->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim P

[B][QUOTE=ertugrulss;256331][B]Benim neyim eskik yaw bende izmirdeyim gelemmiiiiiii :D
Mustafa sayende araya gelecek burdakiler bendegelmek isterdim ama nöbetteyim yaw:( tühh cumartesi olmazmıydıı :)
yinede güzel bir düşünce sağol gardaşım işi olmayan gelsin tabi [/B][/QUOTE]

Senin hic bi seyin eksik degil abi fazlan bile var:D
Ama bu organizasyonda yoksan bi seylerin eksilecek eksik kalacan:D
Benim de umitlerimi yiktin valla sana kesin gelir gozuyle bakiyodum hic olmadi simdi.
Nobeti devretme durumu falan yok mu baska zamana geleydin yaw abi sende olmadi ki simdiiii...
Herkes icin Pazar gununun daha uygun olacagini dusunduk o yuzden maalesef...
Hem rakibimiz Istanbul da pazar gunu yapiyo iftarini beraber olsunn...

Valla Izmirdeki tum yigidolari bekliyorum ben bilmem gerisini:)

[/B]

myway 03.10.2007 02:01

-->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7

[QUOTE=ÖzAnadoluPide;256400]GÜNAYDIN MART 2007 TARİHİNDEN BU YANA MENDERES CADDESİ NO:337/B ŞİRİNYER / İZMİR ADRESİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ İŞYERİ MÜDÜRÜMÜZ (VEYSEL)ÖZELLİKLE SİVASTAN KATMER VE SİVAS KÖFTE YAPIMIYLA İLGİLİ SİVASLI FIRIN USTAMIZ(ADEM)GETİRİLMİŞTİR.TELEFON 487 20 00
TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE HERKEZİ BEKLERİZ.(BU ARADA KATMERİNDE YOK SATTIĞINI SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM)ozanadolupidekebap@hotmail.com SAYGILAR[/QUOTE]

[B]En kisa zamanda ugruyorum ve katmerimi aliyorum .
Bu sene sivasa da gidemedim zaten en kisa zamanda katmerimi alip Cayimi da demleyip yemek istiyorum...:)
Tesekkurler bilgi icin Oz Anadolu kebab a hayirli isler bol kazanclar diliyorum:)[/B]

myway 03.10.2007 02:04

[QUOTE=coosivaslicoo;256321]topragım olur sana haber verecegım cuma gunu benden haber bekle bulabıldıgım arkadaslara soleyecegım benım numarada sende bulunsun ırtıbatı koparmayalım 05445657185

bu arada arkadaslar bu ıftarda maclara gıdıs olaylarını sonuca baglayalım bır grup olusturup ılgılenelım kampuslerde stand kurup adam toplayabılırız haberlerı olmayan arkadaslara duyururuz kendımızı arkamızda 7 milyon SİVASLİ var[/QUOTE]

[B]Tamam gardasim denizli ve manisa maclarina da yapiyoruz organizemizi;)

Bunlari iftara geldiginizde daha ayrintili konusuruz insallah..

Hadi gorusmek uzere senden sayi bekliyorum..[/B]

myway 03.10.2007 02:06

[QUOTE=ÖzAnadoluPide;256619]SELAM EVET AZ ÖNCE KAÇ KİŞİYLE KATILACAĞIMIZI GÖRÜŞTÜK[/QUOTE]

[B]Oz anadolu kebab tan da iftara katilacak kisi sayisini bekliyoruz...Hayirli isler bol kazanclar..
[/B]

ertugrulss 03.10.2007 02:07

[B]dur bakalım gün ola harman olaa :D nöbeti değiştirmeye çalışacam kanımın son damlasına kadar çalışcam:D söz tabi ya bensiz olurmu heç:D[/B][QUOTE=myway;256828][B]

Senin hic bi seyin eksik degil abi fazlan bile var:D
Ama bu organizasyonda yoksan bi seylerin eksilecek eksik kalacan:D
Benim de umitlerimi yiktin valla sana kesin gelir gozuyle bakiyodum hic olmadi simdi.
Nobeti devretme durumu falan yok mu baska zamana geleydin yaw abi sende olmadi ki simdiiii...
Herkes icin Pazar gununun daha uygun olacagini dusunduk o yuzden maalesef...
Hem rakibimiz Istanbul da pazar gunu yapiyo iftarini beraber olsunn...

Valla Izmirdeki tum yigidolari bekliyorum ben bilmem gerisini:)

[/B][/QUOTE]

myway 03.10.2007 02:08

[QUOTE=coosivaslicoo;256806]:rolleyes:kardesler ben su an arkadaslarla irtibata gectim takıldıgımız bır konu oldu malum biz ogrencıyız yemek fıyatları ne cıvarda olur bunu sormamın bır sebebı de 5 ekımde sidayder in verecegi iftar yemegi 20 milyon bu rakam bana cok yuksek geldı acıkcası yani ogrenciler icin birseyler yapılabilir mi acele cvp beklıyorum[/QUOTE]

[B]Bizim yemek menusu 20 milyon dan az olacak gardasim . Biraz daha ogrenci isi olacak 13-14 milyon olabilir. Net rakami ve menuyu de burdan aciklayacagim ...[/B]

myway 03.10.2007 02:09

[QUOTE=ertugrulss;256832][B]dur bakalım gün ola harman olaa :D nöbeti değiştirmeye çalışacam kanımın son damlasına kadar çalışcam:D söz tabi ya bensiz olurmu heç:D[/B][/QUOTE]

[B]Izmirin agir toplarindan birini bu iftarda goremessek cok yazik olurdu ...:D
Yas icerisinde bir iftar yemegi yerdik hic guzel olmazdi..:D

BEkliyoruz valla ben bilmem...:) bi seyler yaparsin artik abi:)[/B]

ertugrulss 03.10.2007 02:16

[B]ücretsiz izinmi alsam acep:D inşallah gelmeye çalışacam söz valla :)[/B][QUOTE=myway;256835][B]Izmirin agir toplarindan birini bu iftarda goremessek cok yazik olurdu ...:D
Yas icerisinde bir iftar yemegi yerdik hic guzel olmazdi..:D

BEkliyoruz valla ben bilmem...:) bi seyler yaparsin artik abi:)[/B][/QUOTE]

GuNaY 03.10.2007 02:18

--->: -->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7

[QUOTE=ertugrulss;256838][B]ücretsiz izinmi alsam acep:D inşallah gelmeye çalışacam söz valla :)[/B][/QUOTE]

[B]Ne şekilde olursa olsun iznini al bence :D
İşin parasını orada bir şekilde bulursun nede olsa :D :D[/B]

ertugrulss 03.10.2007 04:13

-->: --->: -->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vak

[B]aaa üstüme gelmeyün yaw sanki herkes geldi bi ben kaldım :D gelecez inşallah harbi güzel olur yaw gelmek istiyoooooooom:D[/B][QUOTE=GuNaY;256839][B]Ne şekilde olursa olsun iznini al bence :D
İşin parasını orada bir şekilde bulursun nede olsa :D :D[/B][/QUOTE]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:21.