![]() |
--->: -->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;276594][B] neden şaşırdın anlamadım, geçen yılda açılışımızıda Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz yapmıştı,[/B][/QUOTE]
[B] Bılmıyorum Abla Şaşırdım işte:) Stand In Kacıncı Gunu onu bıle KArıstırmısım Yanı O kadar sasırdım :)[/B] |
-->: --->: -->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;276595][B]
Bılmıyorum Abla Şaşırdım işte:) Stand In Kacıncı Gunu onu bıle KArıstırmısım Yanı O kadar sasırdım :)[/B][/QUOTE] [B]İyi şaşırmaya alıştıracağım seni:D devamı gelecek:D[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;276596][B]İyi şaşırmaya alıştıracağım seni:D
devamı gelecek:D[/B][/QUOTE] [B]INSALLAH Abla ;) trıbunde nerede oldugunuzu soylemedın ama olsun stad da gorusuruz... hayırlısı olsunda nasıl olursa olsun :)[/B] |
--->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;276586][B]Merkez tayfa dan ve Bizden 3-5 Arkadas Unıv e gıttık..
Bulent Hoca Ve Futbolcuların gelmesı Gercekten cüsskb için Süperiz Oldu.. İnşallah Unıv dekı Arkadaslar Guzel Organızeler Ile Trıbunden Sağlam Bir desteğe Baslarlar.. [/B][/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ABLACIM SELAM ... YENIDEN BURDAYIM ... HAYIRLI OLSUN IKINCI STAD..[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=AKKİZ;276600][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ABLACIM SELAM ...
YENIDEN BURDAYIM ... HAYIRLI OLSUN IKINCI STAD..[/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B] Vayyy Ablam..:) [COLOR="Red"]efsane Geri döndü [/COLOR]Desene.. Abla Stand cüsskb nin, Biz sadece Orada bulunduk.. unıv dekı arkadaslara hayırlı olsun:) Ve Sende [COLOR="Red"]HOŞGELDİN ABLACIM SEFALAR GETIRDIN [/COLOR]:)[/B] |
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;276601][B]
Vayyy Ablam..:) [COLOR="Red"]efsane Geri döndü [/COLOR]Desene.. Abla Stand cüsskb nin, Biz sadece Orada bulunduk.. unıv dekı arkadaslara hayırlı olsun:) Ve Sende [COLOR="Red"]HOŞGELDİN ABLACIM SEFALAR GETIRDIN [/COLOR]:)[/B][/QUOTE] haftaya herkesı ankaraya beklıyorum ... |
-->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;276601][B]
Vayyy Ablam..:) [COLOR="Red"]efsane Geri döndü [/COLOR]Desene.. Abla Stand cüsskb nin, Biz sadece Orada bulunduk.. unıv dekı arkadaslara hayırlı olsun:) Ve Sende [COLOR="Red"]HOŞGELDİN ABLACIM SEFALAR GETIRDIN [/COLOR]:)[/B][/QUOTE] [B]Selam Akkız, Teşekkür ederim canım, Özgür sizlerede çok teşekkür ederim. [/B] |
[QUOTE=AKKİZ;276602]haftaya herkesı ankaraya beklıyorum ...[/QUOTE]
[B]INSALLAH ABLACIM :) ANKARAYA KESINLIKLE GELMEYI DUSUNUYORUZ..görüşürük:)[/B] |
inşallah geleceğiz ankaraya............
|
--->: -->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;276603][B]Selam Akkız,
Teşekkür ederim canım, Özgür sizlerede çok teşekkür ederim. [/B][/QUOTE] [B] Bizde tşk ederiz ablacım... Senın cabanı Gayretını bu işte Herzaman Öncu Olmanı Takdırle Karsılıyoruz.. Tekrar Hayırlı Olsun..[COLOR="DarkGreen"]DAİM OLSUN [/COLOR]:)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:58. |