![]() |
-->: BASINDA SİVASSPOR
yiğidolara tebrikler başarılarının devamını dilerim...
|
Basında daha çok yer almak istiyorsak daha çok başarılı olmamız lazım istikrarlı bir tablo cizmeliyiz
|
BEN İZMİRDE HAVAMI ATIP GEZİYORUMM.. KOCAMAN BİR POSTER ASTIM OFİSEE..HELAL SANA SİVAS SPOR VE BU BAŞARININ DEVAMI GELECEK İNŞALLAHH..
|
AÇTI TABİKİ GÜLÜ .. SİVAS GÜLÜ KIRMIZI BEYAZZ.
|
--->: BASINDA SİVASSPOR
[B]Insallah Basinin Doldurusuna gelmeyiz. Sezon sonunda ayni bu tabloyu görürüz...[/B]
|
sivasspor yüreğiyle oynuyor. yakınındaki takımların bütcesi bizi en az yirmiye katlar. lider olması en büyük dileğimiz ama sıralaması ne olursa olsun baştacımız . sivassporun bu duruma gelmesinde emeği geçenleri yürekten kutluyorum ....
|
bastır sivasım sensin şampiyon ne cimbom ne fener nede trabzon.her zaman her yerde şampiyonlar liginde kral sensin bu alemde...seninle grur duyuyoruz her zaman arkandayız en büyük destekçin biz sivaslı yiğidolarız....
|
GAZETELERDE SİVASSPOR SAYFASIDA OLDU.
fotospor gazetesi bugünden itibaren hergün sivasspor sayfası yayınlıyor. hakettğimizi alnımızın teri ile almaya devam.
|
Tek kelime ile harika,ben sivasli degilim,hemde baska takimi tutuyorum,ama sivas sporun basarisini ayakta alkisliyorum.Nice yillara diliyorum.Insallah böyle devam ederler.Bütün Sivasi cani gönülden kutluyorum.Insallah Sampiyon olursunuz,ligta tekel den cikar.
|
inanıyorum ki feneri de yenip her türlü engellemelere karşı mütevazi kadromuzla şampiyonluk yarışından allah ın izni ile yolumuza devam edeceğiz...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |