![]() |
-->: --->: topuz un değeri 20 milyone€ mehmet ne k
[QUOTE=baha38;348126]burda konuyu açan,14 yaşındaki çocuk yaşdaki kardeşimizin amaçı neymiş anlayamadım.Topuz la,mehmet yıldız,birbirinden çok farklı özelliklere sahip oyuncular,ayrıca mevkileride farklı.keşke bu arkadaşımız,fb li kezman la,mehmet yıldızı kıyaslasaymış daha iyi olurmuş.[/QUOTE]
amacım bu konuyu açtığımda transfer sezonuydu ve yonetim mehmet yıldıza 5 milyon € dedi topuzada sizin yonetim 20 milyon € dedi sadece kayseri yonetiminin oyuncusunu satmamak için nasıl bir strateji uyguladığını gostermekti |
--->: topuz un değeri 20 milyone€ mehmet ne kadar
[QUOTE=Turan 59;287993]BENCE ÇOK AZ İSTEMİŞLER,EN AZ 50 MİLYON EURO OLMALI.[/QUO
c.ronaldo'yu transfer ediyolar ne 50 milyon euro'su 8-10 milyon euro yeter |
Mehmet Topuz un degeri ne ise Mehmet Yildizin degeri enaz iki kati olmali,Mehmet Topuz nere Mehmet Yildiz nere,Bizim Mehmetimiz Kayserinin mehmetine bes ceker.
|
[QUOTE=Yigido58_NL;371569]Mehmet Topuz un degeri ne ise Mehmet Yildizin degeri enaz iki kati olmali,Mehmet Topuz nere Mehmet Yildiz nere,Bizim Mehmetimiz Kayserinin mehmetine bes ceker.[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Mehmet Yıldız gibi güçlü, atletik başka forvet var mı? |
biraz şaçmalamıslar deco 10 milyon euro :D mehmet topuz 20 milyon euro olması ımkansız kayserıspor topuzu elınde tutmak ıcın ole yapıyor o zmna mehmet yıldız en aşagı 30 milyon euro olması lazım
|
20 milyon mu oha falan oldum yani bune be kardeşim bukadarda abartılmaz bişey ya
|
İSTEDİGİ KADAR PARA İSTESİN VEREN OLMADIKTAN SONRA...
|
-->: topuz un değeri 20 milyone€ mehmet ne kadar o
ikiside farkli mevkilerde oynuyor. Simdi Mehmet Yildizin degerini belirleyemeyiz. En iyisini Baskan hocamiz bilir.
|
arkadaşlar birazda mantıklı olmak lazım...
türkiyede hiçbir oyuncuya bu kadar para verilmez... mehmet yıldızda o kadar etmez...mehmet yıldız süper oyuncu ama, eto kadarda değil:D:D bu paralara etoyu alırsın... |
Mehmet e biz paha biçemiyoruz ama satılacak gibime geliyo.Bizimde paraya ihtiyacımız var açıkçası.Ama 20 den aşşağıya satmayalım MEhmet i.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:17. |