SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Olimpiyat Stadını Dolduralım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15652)

ademgoze 13.01.2008 23:11

-->: Olimpiyat Stadını Dolduralım

demin mustafa denizliyi izledim kanal1 de sivaslılar stadı boş bırakıyor diyor ama innşallah hafta sonu görücekler

Hemşehrim.58 13.01.2008 23:12

BU TAKIM ŞAMPİYON OLMALI

Sevgili yiğidolar gelin ele ele gönül gönüle verelim şahlanan bu yiğitleri şampiyonluk yolunda destekleyelim yanlarında olalım üzerimize ne düşüyorsa yapalım bu çocukların yolunu açalım ve yardımcı olalım şampiyon olacaksak hep beraber omuz omuza kenetlenerek maddi manevi ne lazımsa bunu yapalım bakınız bu bir fırsat bu bir güzellik bu bir gurur bu bir şans bu bir nimet o halde haydiii kendini yiğido hisseden herkes bu şahlanışa iştirak edelim haydi yiğido haydi yiğidolar allah yar ve yardımcımız olsun sivasspor şampiyon olsun sivasspora başarılar sivasa ise şampiyonluklar dilerim GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİİVASSSS

ismyil_1987 13.01.2008 23:12

--->: 2. yarıda 19. haftada olimpiyat stadında rek

ben bu konuyu ikinci yarıya gelmeden açtım fazla katılım olmamıstı... neyse laflarımı trabzon maçı ile devam ettirmek istiyorum. TS maçında orda -25 derece sıcaklık tesbit edilmiştir. O dondurucu sıcaklıkta stat dgzına kadar olmasa da doldu biz burda bu imkanlarla bu stata 50 bin kişi getiremesekkek artık yuh bize... ben mahallemden SİVASLI yada degil bütün herkesi çagırıyorum sizden de bütün akrabalarınızla beraber gelmenizi istiyorum... inşlah orda görüşmek üzere biz bu ligde sampiyon olmasakta neler yapacagımızı dünyaya gösterdik bu bize yetti...

avsarlisülo 13.01.2008 23:13

--->: Olimpiyat Stadını Dolduralım

sivasli kardeslerim tam destek hep destek ne olur birlik olalim sevincleri paylasalim allah yar ve yardimcimiz olsun aslan yigidolarim.....

Harput0658 14.01.2008 00:23

--->: 2. yarıda 19. haftada olimpiyat stadında rek

[QUOTE=merkez_emre;284404]tam fiyasko olur 100 200 kişi ınonuye kadıkoye zor gidiyor 80,000 cok ama cok zor :)[/QUOTE]

beşiktaş ve fener maçlarında seyirci azdı ama yine de 750-1000 taraftar vardı. hem beşiktaş maçında sağanak yağmur vardı.
GS maçında ise 1500 kişilik yer ayrılmıştı sivasa ama orada her iddasına varım 3000 e yakın adam vardı insanlar kıpırdıyamıyordu içeri bile zor girdik.
bu 3 maça da gittim bi aksilik olmazsa olimpiyata da yerimi alcam.
Eğer Sivas dernekleriyle irtibata geçilirse (700 e yakın köy deneği var) olimpiyata sığmayız bile.
Ama maçın cumartesi 13:30 da olması baya kişinin gelmesini engelleyecek.

unutmaki 2. ligdeyken o stada 50.000 kişilik bilet satıldı sivassporlular için. ve süperligde ilk 4 maçı orada oynamıştık 22.500 ortalamayla oynamıştık.

sonuçta sivaslıların maça gelmeleri bir şekilde teşvik edilmeli. Mesela DERNEKLER ÜYELERİNE MESAJ ATABİLİR. O ZAMAN TARİH YAZARIZ gerçekten de.

MTS 14.01.2008 00:29

[B]Şimdi destek zamanıdır ben cumartesi iki elim kandada olsa maça gideceğim ve inşallah sivassporumun galibiyetini izleyeceğim eğer kendisine ben sivaslıyım diyen varsa burun gelsin maça, hep beraber destek verelim takımımıza... allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin. [/B]

Harput0658 14.01.2008 00:32

--->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da

[QUOTE=sivas_kangallı;298432]belediye otobüsleri kalkıyo daha önceki maçlarda kalkıyodu...[/QUOTE]

belediye otobüsleriyle onbinlerce kişi nasıl gitcek stada. Belediyenin bir organizasyon yapması lazım. yoksa belediye otobüsüne güvenirsek binlerce kişi otobüs beklemekten stada gelemez.

Harput0658 14.01.2008 00:39

Yaw o değilde başkan ve Bülent Uygun Trabzon maçı sonrası istanbuldaki tüm hemşerilerimizi İBB maçına bekliyoruz deselerdi keşke. Bari derneklerle irtibata geçilsede üyelere mesaj atılsa

sivas_sevdamiz 14.01.2008 01:19

bazı arkadaşlar soğuğu bahane etmişler... Sivas'tan daha soğuk olamaz di mi? Ayrıca daha soğuk bile olsa bizler Sivaslıyız... Soğuk bizi yıldırabilir mi?

albina58 14.01.2008 02:33

--->: -->: Olimpiyat Stadını Dolduralım

[QUOTE=Thai;298435]Olimpiyat stadında 2 yıl önce Karagümrüklüler fahiş bir bilet fiyatı belirlemişlerdi, seyircimiz de son dakikaya kadar bilet almamış protesto etmiş sonrasında tel örgüleri aşarak stada girmiş ve maç 15 dk geç başlamıştı.Sonrasında ceza da almıştık...

Aynı olayın tekrar yaşanmaması için mutlaka İst Belediye Başkanı ile görüşülüp garanti alınması gerekir..... Bu konuya dikkat çekmek istedim....maçtan önce bilet fiyatları bilinsin ve katakülleye gelmeyelim....

İstanbulda olimpiyat stadında gs-fb maçındaki rekoru kıralım görsünler 100.000 kişiyi....[/QUOTE]

Sevgili hemşerim,geçmişi iyi süzüp tahlil yapmak,bugüne yol göstermek bilgeliktir.Bu konuya dikkat çekdiğiniz için teşekkür ederim.Her ne kadar il olarak saf ve temiz duygular ile olaya yaklaşsakta bazı kesimler tarafından sinsi planlar her zaman tertipleniyor.Şuanda ne kadarda hayali konuşsakta,geçmişte yaşanan olayları hatırlayıp ona göre tedbirler almak daha sağlıklı olur.
Cumartesi günü, ne kadarda mesaisi olan ve saati uymayacak arkadaşlar olsada,vefakar SİVAS'lı hemşerilerimizin olimpiyat stadını bir panayıra,futbolcularımızında bu panayırda şov yapacaklarına şüphem yokdur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:17.