![]() |
--->: 2007-2008 Sezonu Şampiyonu
27.hafta sonunda lider sezon sonunda şampiyon sivasspor
|
inşallah bu maçı yener yola devam ederiz.
kırmızı beyaz şampıyon SİVAS |
hadi SİVAS BE
sensin şampiyon |
sivaslılar bilir biz emin olursak yapamayacağımız şey olmaz
|
2007-2008 Sezonu Şampiyonu SİVASSPOR
|
2007-2008 Sezonu Şampiyonu her zaman biz olureuz inşallah
|
-->: 2007-2008 Sezonu Şampiyonu
[B]34. hafta Ankarada Gencler macindan sonra kizilay sokaklarini kirmizi beyaza buruyoruz...!;)[/B]
|
[COLOR="Red"]sivasssssssssssssssssssss spor oleyyyyyyyyyyy
[/COLOR] |
Türkiye'mizde insanlar her sene birbirlerine aynı soruyu soruyorlar;Acaba bu sene hangi istanbul takımı şampiyon olur diye.Kimse kendini kandırmasın, bunun sorumlusu anadoludaki bizans taraftarları.Öncelikle şehrimizdeki insanları bu konuda aydınlatacağız.Sen sivaslı isen ve fenerin şampiyonluğunu sivas sokaklarında nara atarak kutluyorsan ; hadi ordan demezlermi adama.Ben bir GençlerBirliği taraftarı olarak Sivassporumuzun şampiyonluğunu tüm kalbimle diliyor ve destekliyorum.ERKEK ADAM ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTAR.İNADINA ANADOLU,İNADINA GENÇLERBİRLİĞİ
|
-->: --->: 2007-2008 Sezonu Şampiyonu
[B][QUOTE=nightmanali;338261]Türkiye'mizde insanlar her sene birbirlerine aynı soruyu soruyorlar;Acaba bu sene hangi istanbul takımı şampiyon olur diye.Kimse kendini kandırmasın, bunun sorumlusu anadoludaki bizans taraftarları.Öncelikle şehrimizdeki insanları bu konuda aydınlatacağız.Sen sivaslı isen ve fenerin şampiyonluğunu sivas sokaklarında nara atarak kutluyorsan ; hadi ordan demezlermi adama.Ben bir GençlerBirliği taraftarı olarak Sivassporumuzun şampiyonluğunu tüm kalbimle diliyor ve destekliyorum.ERKEK ADAM ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTAR.İNADINA ANADOLU,İNADINA GENÇLERBİRLİĞİ[/QUOTE]
Keske Fatihin Fethettigi guzel topraklara guzel Istanbul a bizans demesek:mad: Istanbul takimlarini desteklemeyebilirsiniz ama Istanbul orasi Bizans degil:mad:[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |