![]() |
-->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin ve Yoru
[B]sivas şova hazır olun.............[/B]
|
--->: -->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin v
[QUOTE=yigiter187;323004][B]sivas şova hazır olun.............[/B][/QUOTE]
inşallah ama bence zor olacak.......son dakika golü ile yeneceğiz.....çokmu iddalı oldu :) |
-->: --->: -->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tah
[QUOTE=sensetik;323020]inşallah ama bence zor olacak.......son dakika golü ile yeneceğiz.....çokmu iddalı oldu :)[/QUOTE]
[B]bu hafta saidi bilem gol atacak...çok mu iddialı oldu..:)[/B] |
--->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin ve Yor
[B][B][B][COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 2-Rize-0[/B]
Bu Maç Yha Bizim YhA Bizim[/B] |
1-0 OLSUN BİZİM OLSUN ÖLÜMÜNE SİVASSPORLUYUZ
|
-->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin ve Yoru
en çok bu düşme hattındaki rakipler korkutuyo beni.. ama şovumuza tekrar başladık.. tahminim [B]sivas: 4-0 : rize [/B]
|
siasspor:5-2:ç.rize
goller: dk 14:mehmhet y 1-0 dk 29:mohahmmed 2-0 dk 38:altan 2-1 dk 44:mehmet 3-1 dk 50:altan 3-2 dk 58:musa 4-2 dk 78:karim saıdı 5-2 umarım böyle biter :) |
BEYLER maçı yenecezde hiç mantıklı bi acıklama yok tamam rize bize kolay rakıp macıda rahat alacaz...
rize defansı presi görene kadar dağılıyor preskarşısında panıklıyor memmet maçın başında beklemedık bi gol atabılır 3 yada 5 dakıkada sonra zaten rıze kendını bırakacak atarız 3yada4 rahat bi maç olur altan fener macının etkısınden kurtulamamış olur umarım..... yoksa oda ters bi adam rize macın başında ortamı germeye calışacaktır taraftar sakın olsun ...gar kale arkasında OLACAM MACTA TELLERE SALDIRAN OLURSA KAFASINI KIRARIM ... BU RİZEYİ ESKIDENDE HAZETMEZDİM.. A.KATAGORISINDE BİZİ BURDA YENDİLER SONRADA GİDİP SON MACTA SEBATA YATTILAR VEBİZ CIKAMADIK... UNUTMADIK O GÜNLERİ NASIL UNUTALIM MAC SONUNDA TIRBÜNDE AĞLAYAN TARAFTARLARDIK.... SİVASA İHANET EDENİN YÜZÜ GÜLMESİN ... ARKADAŞLAR FENER MACINDA YAŞADIĞIMIZ GİBİ BİR SÜPRIZDAHA YAŞAMAK İSTEMIYORUM ... |
[QUOTE=karacaorenli;323268]BEYLER maçı yenecezde hiç mantıklı bi acıklama yok tamam rize bize kolay rakıp macıda rahat alacaz...
rize defansı presi görene kadar dağılıyor preskarşısında panıklıyor memmet maçın başında beklemedık bi gol atabılır 3 yada 5 dakıkada sonra zaten rıze kendını bırakacak atarız 3yada4 rahat bi maç olur altan fener macının etkısınden kurtulamamış olur umarım..... yoksa oda ters bi adam rize macın başında ortamı germeye calışacaktır taraftar sakın olsun ...gar kale arkasında OLACAM MACTA TELLERE SALDIRAN OLURSA KAFASINI KIRARIM ... BU RİZEYİ ESKIDENDE HAZETMEZDİM.. A.KATAGORISINDE BİZİ BURDA YENDİLER SONRADA GİDİP SON MACTA SEBATA YATTILAR VEBİZ CIKAMADIK... UNUTMADIK O GÜNLERİ NASIL UNUTALIM MAC SONUNDA TIRBÜNDE AĞLAYAN TARAFTARLARDIK.... SİVASA İHANET EDENİN YÜZÜ GÜLMESİN ... ARKADAŞLAR FENER MACINDA YAŞADIĞIMIZ GİBİ BİR SÜPRIZDAHA YAŞAMAK İSTEMIYORUM ...[/QUOTE] abi inş oyuncularda taraftarlarda bu durumun farkındadır ben senden öğrendim tşk ederim inş rizeyi yeneceğiz biz desteğimizi eksik etmeyelim...zor bi maça olacak ama biz evimizde güçlüyüz.. |
-->: --->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin v
[QUOTE=dagdibi;322855]öncelikle sivasspor evinde fenerbahceden fark yiyerek sampiyonluk yolunda ne kadar iddaali olduğunu(!) göstermiştir. eger sampiyonluk isteseydi bu takim fenerbahceden 1 puan alması gerekirdi. bu saatten sonra sampiyonluk gibi bi iddaaniz olduğunu düşünmüyorum. ligi ilk 10 da bitirebilirseniz ne ala.
bu hafta karşınızda son derece dirençli bir Rizespor bulacaksiniz. siz rakibinizi küçük görmekle en büyük hataya düştüğünüzün farkinda değilsiniz. sizinle avarajimizi düzelteceğiz... Mekansizlar alayina gider! mami reise sevgiler.[/QUOTE] Kusura bakma ama avaraj düzeltmek icin sence de yanlis bi mac diil mi bu mac :D Sivasim 3-0 alir bu maci |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:10. |