![]() |
Muğla Üniversitesi iktisat-3 (arkadaslar sakın muğlayı yazmayın lanet bi yer)
|
Ben de İstanbul İşletme de okuyorum...Varsa bizim Fakülteden veya Kampüste, mailini bekliyorum
[email]misogynist_21@hotmail.com[/email] |
ARKADAŞLAR DERNEĞİMİZ FALİYETE GECİYOR BU HAFTA YENİ ÜYELER İÇİN MERKEZİ KAFTERYADA MASA KURULUCAK ÜNİYİĞİDOLAR GELİYOR ŞİMİ DESTEK ZAMANI SİVASIN EKMEĞNİ YİYİORUZ SİMDİ SİZE İHTİYAÇ VAR ARKADAŞLAR MAÇLARA TOLU HALDE GİTMEK İÇİ BAĞLANTİYA GECİN BEN ESKİ BAŞKAN MURAT YENİ BAŞKANIMIZ TUĞRUL NUMARASI05434070057 ARKADALAR GELİN SİVASA GÜÇ KATALIM
|
manchester unıversıtesınden yıgıdo kardesınız.....
|
ARKADAŞLAR BENDE İSTANBUL DA İNŞAAT OKUYORUM İSTANBULDA OTURAN YİĞİDOLARA SELAMLAR
|
İstanbulda Hukuk eğitimi alan sevgili kardeşlerim , bana aşağıdaki mail adreslerinden ulaşır iseniz kitap ihtiyaçlarınız , mesleki sorunlarınız , staj ve baro ile ilişkileriniz konusunda yardımcı olmaya çalışırım.Şimdiden hepinize başarılar.
|
[QUOTE=sivaslıavukat]İstanbulda Hukuk eğitimi alan sevgili kardeşlerim , bana aşağıdaki mail adreslerinden ulaşır iseniz kitap ihtiyaçlarınız , mesleki sorunlarınız , staj ve baro ile ilişkileriniz konusunda yardımcı olmaya çalışırım.Şimdiden hepinize başarılar.[/QUOTE]
ins.seneye bas vururum size |
Beytepe den var mı arkadaşlar
|
Ne zaman ne konuda istersen.
|
[QUOTE=sinem58]Beytepe den var mı arkadaşlar[/QUOTE]
taze bitmiş.... wöhehehe :D :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:46. |