![]() |
--->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LA
[QUOTE=abircan;331032]30 MART PAZAR GÜNÜ KASIMPAŞA İLE OYNAYACAĞIMIZ MAÇIN MUTLAK OLİMPİYATTA OYNANMASINI ŞİMDİDEN İSTİYORUZ,
EN AZ 50 BİN YİĞİDO İLE SİVASSPORUMUZU AĞIRLAYIP YOLLAYALIM EN AZ ELLİBİN YİĞİDOYU BEKLİYORUZ MAÇAAAAA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA VERECEĞİMİZ EN BÜYÜK KATKI BU OLACAKTIR İSTANBULDAN, ŞİMDİDEN TÜM YİĞİDOLAR ÇEVRELERİNİ BU MAÇA GİTMELERİ İÇİN UYARSIN LÜTFENNN:)[/QUOTE] başlığı açarken kasımpaşanın stadı açılmamıştı, tarih 10,03,2008 ama açılacağını biliyordum , dikkat edenler ilk cümlemi iyi anlamışlar, olimpiyatta oynanmasını şimdiden istiyoruz diyorum yazıyorsak atmıyoruz, sezgilerimiz var, bilgilerimiz var kamuoyu baskısı yaratmak için 3 hafta önceden uyardım, kasımpaşa stadına kalırsak o gün orada çok kavga çıkar, herkes birbirine girer yer için , bilet için, bence herkes önlemini almalı şimdiden bu maç olimpiyatta oynanmalıdır |
-->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZ
[B]Kasimpasa Stadinda Oynanacak %99 .. Sansli 1500 yada 1000 kisiden biri olmak icin acele edin bence bilet ciktigi anda almak lazim:)[/B]
|
:)biletixte tanıdık var bane ayırcak hihi siz dşünün:D
|
eğer maç kasımpaşada oynanırsa o gün en az 10 bin kişi ile dışardan sivassporumuza destek vermeye ne dersiniz
|
ben kasimpaşa sporun iletişim mail adresine mailimi attım bence başlık çaıp bütün sitedekiler ayrı ayrı mail atıpmaçın olimpiyatta oynanması için talep ve ricalarımızı sunalım. Şahsen ben yolladım. Binlerce kişi bunu yaparsa belki ses getiririz. Ne dersiniz???
|
-->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZ
[QUOTE=abircan;331032]30 MART PAZAR GÜNÜ KASIMPAŞA İLE OYNAYACAĞIMIZ MAÇIN MUTLAK OLİMPİYATTA OYNANMASINI ŞİMDİDEN İSTİYORUZ,
EN AZ 50 BİN YİĞİDO İLE SİVASSPORUMUZU AĞIRLAYIP YOLLAYALIM EN AZ ELLİBİN YİĞİDOYU BEKLİYORUZ MAÇAAAAA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA VERECEĞİMİZ EN BÜYÜK KATKI BU OLACAKTIR İSTANBULDAN, ŞİMDİDEN TÜM YİĞİDOLAR ÇEVRELERİNİ BU MAÇA GİTMELERİ İÇİN UYARSIN LÜTFENNN:)[/QUOTE] KASIMPAŞANIN STADI YAPILDI OLİMPİYATTA OYNAMAZLAR HERHALDE |
maç kasımpaşa stadında olursa fazla kişi girmiyecek stada.ozaman stadın dışından takımımıza destek olmamız lazım.
|
olimpiyatta da olsa kasımpaşa stadında olsa ordayız farketmez yerimizi alırız onlar taaa sivastan istanbula kadar gelmiş artık stadda nerde olursa olsun gidecez
|
YAWW ARKADAŞLARRR. üzülmeyin. çünkü bilet vermeye mecburlarr. neden mii. çünkü para kazanacaklarr..İKİNCİSİİİ. BAKIN BU ÖNEMLİİ. MAÇTAN 3 SAAT ÇNCEEE TÜRM SİVASLILAR TAKSİMDE TOPLANMALI. TAKSİMDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPLAMIYIZZ. SONRADA YÜRÜYEREK TAKSİMDEN KASIMPAŞA SATADINA GİTMELİYİZ.. GELİN BU ORGANİZASYONU YAPMAK İÇİN KOMİTE KURALIMM. 20.000 SİVASLIYI ÖNCE TAKSİMDE TOPLAYALIM. ORADANDA YÜRÜYEREK SATADA GİDELŞLİM. ÇOK GÜZEL OLUE VEE BASIN DA APTALLAŞIR.
|
yaa taksimöde toplanıp kasımpaşa stadına yürüyüş için kimse fikir beyan etmedi.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |