SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17419)

konyahooligans 17.03.2008 12:30

--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=Nihat71;334530]Bizanzlılara yapsaydın ya süprizi de anadolu olarka hep beraber sevinsek kötü mü olurdu?

Olmuyor beyler böyle anadolu takımları bir yere varamaz.[/QUOTE]

kardeş biz yapamadık yaptığımız günlerde oldu önümüzdeki günlerde siz yapın o zaman birde anodolu takımları bir yere varamaz demissin bunun anlamı ne siz nasıl vardınız siz kendinizi Anadolu takımı olarak saymıyormusunuz.

nalcaciboy 17.03.2008 12:30

[QUOTE=merkez_ismail;334541][B]Sahsen cokda gusel bursankara kardeslıgı ve tum turkıyede cok guzel ısler yapıyolar ve carsı dan sonra turkıyenın onde gelen 2 3 grupları ama zaten dıer kulupler arasında bır kardeslık olamaz cunku bu sekılde ıktıdarlı davranacak bı 2 klup daha yok turkıyede ...![/B][/QUOTE]

o da senin gorusundur kardeşim diyecek birşeyim yok.bence hiç de guzel bi dostluk falan da degil emin ol ki en ufak bir menfaatte birbirlerini satabileceklerdir.benim gorusum bu tabi.biz biliyoruz ortama yakınız...

merkez_ismail 17.03.2008 12:33

[QUOTE=nalcaciboy;334544]o da senin gorusundur kardeşim diyecek birşeyim yok.bence hiç de guzel bi dostluk falan da degil emin ol ki en ufak bir menfaatte birbirlerini satabileceklerdir.benim gorusum bu tabi.biz biliyoruz ortama yakınız...[/QUOTE]

[B]Senın yakın oldugun ortamın ben 3 sene ıcınde kaldım halende gorustugum bır cok kısı var sızınle ankaragucunun arasında olaylı macta sıvastan 2 arkadas gıttık...! Sen bana sunu kesınlıkle soleyemezsın menfeat ıcın onlar hayatta bırbırnı satmaz belkı sızın aranızda bolunme olur belkı sıvas trıbunlerınde bolunme olur ama bursankaraya hıc bısı olmaz ...![/B]

nalcaciboy 17.03.2008 12:36

[QUOTE=merkez_ismail;334545][B]Senın yakın oldugun ortamın ben 3 sene ıcınde kaldım halende gorustugum bır cok kısı var sızınle ankaragucunun arasında olaylı macta sıvastan 2 arkadas gıttık...! Sen bana sunu kesınlıkle soleyemezsın menfeat ıcın onlar hayatta bırbırnı satmaz belkı sızın aranızda bolunme olur belkı sıvas trıbunlerınde bolunme olur ama bursankaraya hıc bısı olmaz ...![/B][/QUOTE]

olabilir tamam işte gorusler farklı..saygı duyarım bizim dediğimizi dikkata alacak degiller ya..

merkez_ismail 17.03.2008 12:38

[B][COLOR="Red"]ARKADAŞLAR TOPİCİMİZİN BASLIGI SIVASSPORUMUZ KONYASPOR MACININ YORUMLARI VE SKOR TAHMINLERI TOPİÇ LUTFEN HADDINI ASMASIN YOKSA MESAJLAR SILINECEKTIR ... ![/COLOR][/B]

Abdullah DuMaN 17.03.2008 12:55

58 İÇİN ALALIM

[B]KONYA MAÇINI KAZANIP 3 PUAN ALIRSAK PUANIMIZI [COLOR="Red"]58[/COLOR] YAPACAĞIZ HADİ 58. PUAN İÇİN ÇIKALIM VE KAZANALIM[/B]

Abdullah DuMaN 17.03.2008 12:56

-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

İNŞALLAH FARKLI KAZANIRIZ.....................

Abdullah DuMaN 17.03.2008 13:02

_____________________|
|____###########___|
|__###############___|
|__################___|
|_#######[COLOR="Red"]Ş[/COLOR]#########____|_____######___|
|__########[COLOR="red"]A[/COLOR]########_____###########___|
|__#########[COLOR="red"]M[/COLOR]########___##############___|
|___#########[COLOR="red"]P[/COLOR]########_#######[COLOR="red"]S[/COLOR]########___|
|____#########[COLOR="red"]İ[/COLOR]##############[COLOR="red"]İ[/COLOR]#########___|
|______########[COLOR="red"]Y[/COLOR]############[COLOR="red"]V[/COLOR]#########___|
|_______########[COLOR="red"]O[/COLOR]##########[COLOR="red"]A[/COLOR]#########___|
|________=#######[COLOR="red"]N[/COLOR]########[COLOR="red"]S[/COLOR]#########___|
|__________########################___|
|___________######################___|
|____________###################___|
|_____[COLOR="red"]S[/COLOR]_______=###############___|
|_____[COLOR="red"]İ[/COLOR]_________#############___|
|_____[COLOR="red"]V[/COLOR]__________##########___|
|_____[COLOR="red"]A[/COLOR]__________=########___|
|_____[COLOR="red"]S[/COLOR]___________#######___|
|__________________#####___|
|__________________####___|
|___________________##___|
|___________________#___|

üniderebeyleri 17.03.2008 13:05

iki takım içinde çok önemli bi karşılaşma sivasspor şampıyonluk yolunda kan kaybetmemek adına konyasporda kümede kalma adına herşeyini ortaya koyacaktır tribün açısından da iki takım taraftarıda takımını yalnız bırakmaz.. renkli bi karşılaşma olacak hakkeden tarafın kazanması dileğiyle....

Abdullah DuMaN 17.03.2008 13:08

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;334570]_____________________|
|____###########___|
|__###############___|
|__################___|
|_#######[COLOR="Red"]Ş[/COLOR]#########____|_____######___|
|__########[COLOR="red"]A[/COLOR]########_____###########___|
|__#########[COLOR="red"]M[/COLOR]########___##############___|
|___#########[COLOR="red"]P[/COLOR]########_#######[COLOR="red"]S[/COLOR]########___|
|____#########[COLOR="red"]İ[/COLOR]##############[COLOR="red"]İ[/COLOR]#########___|
|______########[COLOR="red"]Y[/COLOR]############[COLOR="red"]V[/COLOR]#########___|
|_______########[COLOR="red"]O[/COLOR]##########[COLOR="red"]A[/COLOR]#########___|
|________=#######[COLOR="red"]N[/COLOR]########[COLOR="red"]S[/COLOR]#########___|
|__________########################___|
|___________######################___|
|____________###################___|
|_____[COLOR="red"]S[/COLOR]_______=###############___|
|_____[COLOR="red"]İ[/COLOR]_________#############___|
|_____[COLOR="red"]V[/COLOR]__________##########___|
|_____[COLOR="red"]A[/COLOR]__________=########___|
|_____[COLOR="red"]S[/COLOR]___________#######___|
|__________________#####___|
|__________________####___|
|___________________##___|
|___________________#___|[/QUOTE]