![]() |
-->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[B][QUOTE=çılgın-sedat;357398]izmirde sivassporumuza vermiş olduğunuz desdekden dolayı hepinize teşekkür ederim
istanbulda neden böyle bir organızasyon yok[/QUOTE] Istanbuldakilere de burdan duyrulur boyle bi mac icin bence organizasyon guzel olurdu:)[/B] |
--->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
renkdaşlar inşallah bu maçtada ugurlu gelirsiniz.gs'ı yeneriz.
|
YA BİZİM BU İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEGİ NE İŞ YAPAR NEREDE BURANIN DERNEK BAŞKANI NEREDE ORGANİZE ŞİMDİ YAPMAYIP NE ZAMAN YAPACAKSINIZ ANLAYAMADIM
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
haydi sivas dışındaki yiğidolar giyin formaları giyin atkıları destek verin takımımıza BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU'DAN
|
[B][QUOTE=myway;356166][CENTER][B]Evet Listeyi Olusturmaya Baslayalim..
Katilacak Arkadaslar kac kisi geleceklerini foruma yazsinlar... Ben baslatiyorum... 1...6-myway 7-izmirliyigido 8-coosivaslicoo 9-yigido_sampiyon 10-CoRTeZ 11-sivsivfatih58 12-dino61 13,14-serinos 15-ertugrulss 16-arthurzizu 17-basayev58 18-chechenmesut 19-yasargul_58 20,21-5858ismail3535 22,23,24,25-canımözsivaslım [COLOR="Blue"]Not:[/COLOR][COLOR="Red"]Liste Katilim Arttikca Guncellenecektir...[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] En az 50 kisi bekliorum lutfen sesimiz gur ciksin izmirliyigidolar olarak... Denizliye gelen herkesi de kesin bekliyorum nerdesiniz abiler:) ???[/B] |
slm,
beyler ne yapıyoz maçı nerede izliyoz ayrıca denizli maçı için herkese çok teşekkürler |
helal olsun........................
|
-->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[B][QUOTE=sabırsız_58;357627]slm,
beyler ne yapıyoz maçı nerede izliyoz ayrıca denizli maçı için herkese çok teşekkürler[/QUOTE] 17.45 de buca heykel de hanci cafede toplaniyoruz pazar gunu. Hep beraber Yigidolar olarak kalabalikca izliyoruz bu maci pazar gunu.. Nicki cikartamadim denizliye gelenlerden msiniz:) ??[/B] |
[B][QUOTE=myway;356166][CENTER][B]Evet Listeyi Olusturmaya Baslayalim..
Katilacak Arkadaslar kac kisi geleceklerini foruma yazsinlar... Ben baslatiyorum... 1...6-myway 7-izmirliyigido 8-coosivaslicoo 9-yigido_sampiyon 10-CoRTeZ 11-sivsivfatih58 12-dino61 13,14-serinos 15-ertugrulss 16-arthurzizu 17-basayev58 18-chechenmesut 19-yasargul_58 20,21-5858ismail3535 22,23,24,25-canımözsivaslım [COLOR="Blue"]Not:[/COLOR][COLOR="Red"]Liste Katilim Arttikca Guncellenecektir...[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] 50 kisi olmazsak gelmiyorum o kadar soyleyim:)[/B] |
--->: -->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[QUOTE=myway;357770][B]
50 kisi olmazsak gelmiyorum o kadar soyleyim:)[/B][/QUOTE] Bravo Mustafa aynen bende.... 49 olsun gelmem... :D . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16. |